vymáhací agentůry vs Exekutor

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 18. 9. 2009 17:17

Já myslím že neumí. Ale není to nic zvláštního přeci když podle něj přece nikdy nemůže umět plavat blondýnka. :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod michal.kolesa 21. 9. 2009 18:40

Trochu OT
Jak je možné, že exekutor zabavil televizi za 17 tisíc člověku, co s dluhem bývalého majitele bytu nemá nic společného? narážím na reportáže v TV o zabavování v Litvínově na sídlišti Janov
Michal Kolesa
michal.kolesa@seznam.cz
michal.kolesa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mikicz 21. 9. 2009 18:59

michal.kolesa: lehce. nebyli jsme tam, takže nevíme jak to přesně bylo. Brečet před štábem zpráv, že se mi děje křivda je lehké. Zvlášť, když se k tomu exekutor nevyjadřoval a máme jenom verzi "poškozeného".
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod stanislav.stribrny 21. 9. 2009 20:01

Myslím, že kdyby ukázal fakturu se svým jménem, že TV je jeho, tak by mu jí exekutor nesebral.
stanislav.stribrny
Diskutér

Odeslat příspěvekod michal.kolesa 21. 9. 2009 20:03

a proč se nedá do zákona, že exekutor musí postupovat tak, aby neohrozil práva třetích osob a nezpůsobil jím zdravotní ujmu (Uvedu příklad: Syn bydlí v bytě rodičů a má dluhy take exekutor NEMÁ povinost zkoumat zda právě zabavovaný televizor patří rodičům nebo zadluženému synovi. Protože mámá je třeba nemocná a když vrhne do bytu exkutor, 2 policisté 2 stěhováci tak mámu raní mrtvice a to myslím skutečně, že spadne na zem) Viz můj problém zde:

viewtopic.php?f=305&t=1084345&st=0&sk=t&sd=a&start=210
Michal Kolesa
michal.kolesa@seznam.cz
michal.kolesa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mikicz 21. 9. 2009 20:20

michal.kolesa: proč se nedá do zákona, že lidé s psychickými poruchami nesmí na internet, kde je to samý sociopat a psychopat i bez těch diagnostikovaných? Smiř se s tím, že zákony nejsou dokonalé a v tomhle případě je na prvním místě ochrana věřitele a ne dlužníka. A je to tak správně, protože dlužník je ten, kdo neplní závazky, takže je třeba proti němu zakročit razantně.
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod michal.kolesa 21. 9. 2009 20:26

Já nemluvím o dlužníkovi ale o TŘETÍCH osobách !
Michal Kolesa
michal.kolesa@seznam.cz
michal.kolesa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mikicz 21. 9. 2009 20:28

michal.kolesa: a já o chudáku věřiteli, který chce zpět své peníze. A je jedno, jestli si TV koupil fotr, nebo syn, podstatné je, že dostanu dlužnou částku zpět. Chápeš?
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Ondrasz 22. 9. 2009 05:59

mikicz jo pokud to bereš ze strany věřitele. Zkus se, ale na to podívat z pohledu, že Ti tvé nevyvedené dítě naseká desetitisícové dluhy a z důvodu trvalého bydliště přijde exekutor k Tobě domů a začne brát. Nevím, jestli pak bys tvrdil úplně totéž.
Ondrasz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 22. 9. 2009 07:18

Ondrasz: a ci je to problem? Primarne rodicu, ze si "vychovali" spratka.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod michal.kolesa 22. 9. 2009 08:35

On je taky problém v tom, že od určitého věku se děti rodičům nesvěřují co dělají a rodiče se často o jejejich aktivitách dozví náhodou.
Michal Kolesa
michal.kolesa@seznam.cz
michal.kolesa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod S474N 22. 9. 2009 08:50

michal.kolesa: a ci je to problem? Ostatnich snad?

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod michal.kolesa 22. 9. 2009 09:01

Když ti 20tiletý řekne. "Mami co se straáš. Jsem plnoletý", co zmůžeš. Chodím na chaty a tam každý tvrdí, že rodiče neposlouchá a argumentuje tím, že je plnoletý.
Michal Kolesa
michal.kolesa@seznam.cz
michal.kolesa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mikicz 22. 9. 2009 09:10

Ondrasz: chápu co myslíš a přesto mi není vůbec líto, že jsme připravil kvůli pár set tisícům dluhu rodičů 2 jejich děti a 3 vnoučata o bydlení a ty rodiče o barák.
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 22. 9. 2009 10:04

michal.kolesa: a opetovne se ptam, koho je to problem, ze si neumi doma udelat poradek?

S474N
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka