J&T banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod qsubt 14. 3. 2014 11:29

huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tim1984 14. 3. 2014 23:11

dik za info. toto me internetova kalkulačka nevyhodila, asi proto ze to není banka.
ted je otázka jestli a jak to je spolehlivy... viz poslední pripad metropolitního družstva (nebo jak se to jmenovalo ???)
Tim1984
Návštěvník

Odeslat příspěvekod portable30 15. 3. 2014 13:00

Prakticky při vkladu 1 mil / 6 .měsíců je úrok 1 % docela dobrý průměr , nad 1,5 % už je nádherná sazba kterou dostaneš málokde ,možná ta MPÚ s 1,6% .. Výnos 2% a víc je asi z říše snů :D
Zlaté časy jsou pryč, není to dlouho,co třeba MSD mělo na spořáku 2,8 % ,na půlročním termínáku bys měl 4% ...
No,zajímá mně ,jak se nakonec rozhodneš ,-)
portable30
Návštěvník

Odeslat příspěvekod qsubt 15. 3. 2014 21:25

ja nevim jak je MPU bezpecne, o MSD jsem loni v tuto dobu nepochyboval a jak dopadli.
Spocti si rozdil toho co budes mit v MPU a druhe nej nabidky a jestli ti ten rozdil a to stoji. To si zhodnot sam.
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portable30 9. 4. 2014 18:20

Sledujete někdo vývoj fondu třeba Monye czk ? Docela bída ,mám štěstí na podobné věci,viz třeba pád MSD..:)
Tak doufám,že se situace na východě brzo uklidní ,dávám tomu velký podíl na minusové výkonosti ,snad do konce roku aspon vydělám na poplatek:D
Nakoupil jsem za nejvyšší kurz 1,0828 a zatím se to motá 1,0800 ,takže tady mě asi moc pšenka nepokvete..
portable30
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fantucci 9. 4. 2014 18:46

Money CZK je fond , ktery je ze strany J&T prezentovan jako ekvivalent fondu penezniho trhu. Coz je s ohledem na portfolio velmi na povazenou. Navic portfolio je dosti koncentrovane.
Fantucci
Diskutér

Odeslat příspěvekod ski1961 5. 5. 2014 14:36

Termínované vklady - snížení sazeb

dovolte, abychom Vás informovali o plánovaných změnách sazeb vkladů, ke kterým přistupujeme v důsledku neustálého snižování reálných tržních úrokových sazeb.

Nově založené termínované vklady budou od 2. června 2014 při úložce v korunách úročeny 2 % p.a. při ročním vkladu, dvouleté pak 2,4 % p.a. a pětileté 2,6 % p.a.

V případě eurových vkladů pak budou sazby od 12. května 2014 následující: 2 % p.a. při ročním vkladu, 2,3 % p.a. u dvouletých vkladů a 2,5 % p.a. v případě pětiletých termínovaných vkladů.

Vklady s tříměsíční výpovědní lhůtou pak budou od 4. srpna 2014 úročeny sazbou 1,65 % p.a.

Změny sazeb se samozřejmě netýkají již existujících vkladů.
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod refedr 5. 5. 2014 20:21

Bože můj 2,6% na 5-letém!!! Před 2 lety by mi to připadalo absurdní. Ještě štěstí, že mBank teď dává 3,0% bez výpovědi. :potichu 8-P
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 5. 2014 21:50

Ve světle čehož se dokonce až ironické nyní jeví, že jeden z nejvýhodnějších konzervativních způsobů zhodnocení prostředků je stavební spoření s úrokovou sazbou 2 % p.a. - ale už i to je v současnosti rarita, jako poslední stavební spořitelna, která nabízí stavebko za tuto sazbu je Wüstenrot, jinak lze získat už jenom tarify s úročením nejvýše 1,5 % p.a. u ČMSS a RSTS, u SSČS a MPSS pouze 1 % p.a.
Myslím, že dlouho to už ani Wurst držet nebude, kdo si ho sjednal v akci vloni má takový klenot s 2,5 % p.a.

mBank bych tady ani nezmiňoval, můj tip je, že promo úrok na mSpoření nevydrží 3 měsíce, natož třeba do konce roku - ironií ale je i skutečnost, že u tohoto ústavu je u ročného termiňáku úroková sazba asi druhá nejvýhodnější na trhu - 1,25 % p.a.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod MarekVach 20. 5. 2014 10:21

Dobrý den, v rámci klubu Magnus od J&T banky jsem si vyhlédl pobyt. Mám celkem 48.000 bonů. Pobyt stojí 6900 bonů / 1 noc. Čili mi chybí pouhých 300 bonů k tomu, abych mohl jet na 7 nocí. Pokud by se zde našel někdo, kdo by mi těch 300 bonů (za které se nedá objednat prakticky nic) prodal, byl bych velice rád. Nabídl bych 1 Kč za 1 bon, čili 300 Kč za 300 bonů, což je nepochybně vyšší částka, než je hodnota zmiňovaných bonů. Beru pochopitelně pouze nejrychlejší nabídku. Děkuji, Marek Vach.

tel: 602181358
email: marek.vach@seznam.cz

-- 20. 5. 2014 11:06 --

Odkoupeno, inzerát již není aktuální.
MarekVach
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ski1961 21. 5. 2014 19:16

Zdravím, pokud by měl někdo zájem o moje body z Magnus klubu, které nevyužiji ( cca 22 000 bonů), tak se můžeme domluvit přes SZ.
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod refedr 3. 6. 2014 06:47

Tak to zas bude klesat. Vklad s výpovědní lhůtou 3 měsíce
1,80 % p.a. (do 3.8.2014); 1,65 % p.a. (od 4.8.2014) :-(
To jsem zvědav, kdy Air Bank půjde dolů, teď tam máme my první 1,5 % p.a.

Jo, taky kdyby někdo potřeboval body do Magnus Klubu, tak dejte vědět, mně se tam nic nevyplatí.
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod refedr 4. 6. 2014 11:40

Nabídka výše uvedených bodů již není aktuální. Jinak chválím J&T Banku. :tleskani Na emaily odpovídá do 2 hodin, a to nebylo poprvé, když jsem se jich dotazoval.
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod farang 19. 6. 2014 18:52

Dobrý den, potřeboval bych dokoupit věrnostní Magnus body, nabídněte prosím přes SZ, děkuji Vám.
farang
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MarekVach 20. 6. 2014 17:47

Dobrý den, koupím za rozumnou cenu body do klubu Magnus od J&T banky. Nabídněte.

Email: marek.vach@seznam.cz
MarekVach
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka