Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
tom brava píše:TnT2 píše:Přišla někomu z vás od J&T nabídka na investici do fondu J&T Money do konce března bez vstupního poplatku?
To chodí meilem? Stávajícím investorům, co již mají podíly ve fondech JT, nebo jen kliošům JT, kteří dosud neinvestovali?
x655 píše:Právě jsem v momentě, kdy jsem měl obnovovat cleardeal. Zároveň jsem chtěl využít magnus body. Hoši z J&T mě ale nepotěšili, prý k 31.12.2016 "něco" rušili a neaktivované body jsou snulované (moc jsem nerozuměl tomu dělení, proč to tak mají, už jsem to pochopil). Paráda, prý posílali mail v listopadu, ten mi prostě nepřišel, takže mám prý smůlu a šmitec. Čekal bych nějakou vstřícnost, nemám u nich 5 Kč, žádná se však nekonala. Dnes mě ze židle zvedl dopis, který mi od nich přišel poštou (od paní Aleny - ředitelky obchodní divize) na téma "třetí vítezství fondu J&T Money". Takže reklamu mi poštou pošlou, ale abych se dozvěděl, že projedu řádově stovky éček, tak to se nedozvím. Tleskám. A co se nedozvím příště? Takže pozor na magnus blbinu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků