J&T banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 5. 2. 2024 17:35

dargen2 píše:Jde někomu založit termínovaný vklad? Mně to už od čtvrtka vyhazuje technické problémy a dovolat se nejde.

Ve ctvrtek i dnes zalozeno bez problemu :)
Sic meli na webovkach omluvu, ze to chvilku trva nez se to zalozi ( viditelnost v IB, potvrzeni, … ), ale nekde na pozadi se to zpracovalo :)
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 5. 2. 2024 17:46

já založil v pátek bez problémů
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod dargen2 5. 2. 2024 18:58

Tak to mám smůlu. Hlavně že tentokrát přišel e-mail, že mám rozdělanou žádost. A kolečko se točí až naskočí technické problémy.
dargen2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 7. 2. 2024 10:53

U me dnes zalozen TV bez problemu. Mozna bych zkusil zavolat na podporu.
Dr.Feelgood
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dargen2 7. 2. 2024 14:33

Tam sem volal včera, že za dva dny to nestihnou mi sdělila. Paní neví co se u mě děje, když jsem říkal, že druhým to jde založit a pokus o nějaké řešení nula. Že ze čtvrtka mám rámcovou smlouvu vytvořenou, ale kvůli jejich technickým problémům jsem to nemohl kodem z SMS podepsat vůbec nereflektovala. Ještě mě chtěla hnat na pobočku za menší úrok. Tak jsem ji řekl, že takové instituci své peníze raději nesvěřím. Amaterismus největšího kalibru.
Jen pro doplnění, zkoušel jsem to od čtvrtka do úterý, dva různé počítače s různým operačním systémem, tři různé internetové prohlížeče. Pokaždé v jiné fázi to přestalo fungovat.
dargen2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Drejkou 7. 2. 2024 15:48

Také dnes založeno na rok bez problému, jen déle než obvykle trvalo než přišla SMS s kodem.
Drejkou
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 7. 2. 2024 16:22

dargen2 píše:Tam sem volal včera, že za dva dny to nestihnou mi sdělila. Paní neví co se u mě děje, když jsem říkal, že druhým to jde založit a pokus o nějaké řešení nula. Že ze čtvrtka mám rámcovou smlouvu vytvořenou, ale kvůli jejich technickým problémům jsem to nemohl kodem z SMS podepsat vůbec nereflektovala. Ještě mě chtěla hnat na pobočku za menší úrok. Tak jsem ji řekl, že takové instituci své peníze raději nesvěřím. Amaterismus největšího kalibru.
Jen pro doplnění, zkoušel jsem to od čtvrtka do úterý, dva různé počítače s různým operačním systémem, tři různé internetové prohlížeče. Pokaždé v jiné fázi to přestalo fungovat.

No, je fakt, ze ja mel kdysi podobnou zkusenost se zalozenim uctu, neslo to, tak jsem to resil na infolince, tam vubec nevedeli, co je spatne, slibili, ze mne to zalozi ... ubehlo X dni, zadna odezva, tak jsem si to zkusil znova zalozit a nastesti to uz slo :D
Dr.Feelgood
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bufalobil1 7. 2. 2024 17:04

Také dnes založen TV na rok bez problémů.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tatoch 7. 2. 2024 19:20

dopoledne jsem založil taky TV na rok bez problémů...

ale ted se mi tam uz pri snaze o zalozeni dalsiho zobrazuje jen 5,5% a pritom to meli snizit az zitra... tak nevim :-(
tatoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil1 7. 2. 2024 20:06

Já to stihnul cca v 15.50 ještě za 6%. Asi byl velký zájem tak to snížení lehce urychlili
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod blackwork 7. 2. 2024 20:10

Teď jsem se tam díval a ...

To jsou dobří magoři, na základě čeho to tak snižují :D :twisted: :?: :pozor
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dargen2 7. 2. 2024 21:10

Jo dnes odpoledne to už šlo. Včera paní na infolince říkala, že se to musí stihnout do dnes 17:00. Což už sem nedal z MaxBanky.
dargen2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Prcek 8. 2. 2024 16:04

Kde jsou ty časy, kdy měla J&T na desetiletém termíňáku s bonusem 5,7 % (od 7. července 2022). Trochu lituju, že jsem tam na těch 10 let něco nevrazil :-).
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky...
Prcek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ROlda78 8. 2. 2024 20:09

Dá se běžný účet založit on-line/vzdáleně?
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 8. 2. 2024 20:55

ROlda78 píše:Dá se běžný účet založit on-line/vzdáleně?

Ano, zakladal jsem kompletne cele pres webovky :)
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka