J&T banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slepy_k_houslim 20. 9. 2010 01:05

Dobrý den, jsem v této diskusi nový. "Poštěstilo" se mi podědit větší množství peněz (cca 1,5 mio) a nevím, co s nimi. Momentálně je nepotřebuji, spíš je chci zachovat pro děti (samozřejmě zhodnocené). Jsem spíše konzervativní, takže uvažuji spíše o bankovním vkladu, než o záložně. Uvažuji i o clear deal, ale ve financích se vůbec nevyznám. Máte pro mě nějakou radu? Jakoukoli. Díky.
slepy_k_houslim
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 20. 9. 2010 10:07

Mezi bankami jde pravděpodobně o nejlepší nabídku, rozhodně nemůžeš udělat vyloženě špatně, pokud si zřídíš vklad u JT Bank. U záložen dostaneš víc (pozornosti je určitě hodna Unibon s 6 % p.a. u 3 letého vkladu a Metropolitní spořitelní družstvo s až 5,8 % p. a. u 2 letého), ale jak jsi psal - nechceš. Proti gustu žádný dišputát.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod slepy_k_houslim 3. 10. 2010 20:59

Díky moc. Máte s nimi někdo osobní zkušenost? Mají opravdu tak jednoduchá pravidla, jak se zdá? Jak probíhá podpis rámcové smlouvy atd.? Mně je ten produkt sympatický kromě výše úročení právě hlavně tím, že mám pocit, že se nesnaží tahat klienty za nos. Že nesčítají úroky a tak podobně. Zajímalo by mě, jaký mají dojem ze "spolupráce" jejich klienti. Skutečně vše funguje, jak tvrdí? Jak jednají s klienty? Děkuji.
slepy_k_houslim
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod papshop 4. 10. 2010 20:30

Vzhledem k tomu, že pro tuto banku produkt CD sjednávám, musím na základě zkušeností klientů potvrdit že servis je na "úrovni". Můj dojem coby sjednatele je taktéž výborný. Jakýkoli dotaz je zodpovězen během několika desítek minut. Banka si drží standardy "pro bonitnější klientelu", ačkoli 500.000,- se dnes jinde za nijak bonitního klienta již nepovažuje. Osobně doporučuji.
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 12. 11. 2010 03:20

Obrázek

Obrázek
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vklatil 11. 11. 2011 23:41

Tak nám na Clear Dealu trošku osekali benefity- Tatry za milon na účtě už asi nebudou 8-S
Nevím proč to zrušili, bonus to byl zajímavý a vzhledem k tomu, že ty hotely jsou jejich tak je to ani moc nestálo - škoda...
vklatil
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kerryblue 12. 11. 2011 06:46

Je to zřejmě osekané, také mne Cleardeal zajímal. Dokonce jsem se v minulém týdnu byl zeptat na pobočce v Praze. Říkali, že je vedeno ještě jednání s tím, že se v omezené míře objeví pobyt v Jasné (Nízké Tatry)
kerryblue
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tom brava 3. 9. 2012 20:42

Já nikdy nebyl posedlý vzhledem platební karty, ale toto je Luxusní kartička:

http://www.jtbank.cz/o-jt-bance/pro-med ... bni-kartu-

Je tu někdo, kdo má privátní bankovnictví u nich a bude žádat o vydání???

PS To by bába na kase v Albertu při placení nepobrala :-))
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod vklatil 3. 9. 2012 22:17

No hezká kartička to je :-))
vklatil
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod outlier 3. 9. 2012 23:42

Jenom říká - můj majitel je vhodná osoba k okradení...
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ATS42 4. 9. 2012 16:29

To je něco jako Drábkova sociální karta (sKarta)? :D
ATS42
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tom brava 27. 6. 2013 21:49

snížení úroku 1/2/5R vše o 0,4% dolů :kuk:
http://www.jtbank.cz/privatni-klienti/c ... clear-deal
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod alexpraha 28. 6. 2013 06:05

U oné luxusní platební karty mne zaujalo:
VIP Service Clubu CONTINENTAL na Letišti Praha, díky kterému můžete přijet limuzínou až k letadlu
Takže se někdo nechá vizit autem po letišti, a pak v luxusním hotelu na konci cesty si objedná VIP FITNESS CLUB.
Kdyby šel těch pár kroků z haly k letišti, udělal by pro své zdraví víc :-)
alexpraha
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 28. 6. 2013 06:56

Ano, život přináší paradoxní situace. A stačí i mnohem "civilnější". Člověk ráno sedne do auta, aby jel pár km do práce, odtud dalších několik km autem do fitka, kde chodí na běžícím pásu a pak opět autem domů (cestou nakoupí pár energy drinků a dalších cool věcí,) kde si sedne před TV a kouká na to, jak jiní sportují.

Ale zase toto nelogické chování udržuje ekonomiku v chodu. Kdyby místo toho těch pár km jel MHD + pěšky ušetřil se konzumace těhle "jak to říct slušně", udělal by líp pro své zdraví i peněženku.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod JannV 2. 9. 2013 16:16

Doporučujete za současné situace, kdy úroky na spořících účtech trvale míří dolů, roční termínovaný Clear Deal (aktuálně 2,6 %)?

Je zde možné mít více termínovaných vkladů (třeba 10 po 200 000) nebo je možný jen jeden?

Pokud ne, jaký jiný termínovaný účet (event. jiné uložení rezervy) doporučujete? O kampeličky ale nemám zájem.
JannV
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka