J&T banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod qsubt 6. 2. 2014 15:50

Představujeme J&T MONEY, investici roku.
5,73 % p. a.*
Je mnoho možností, kam investovat, ale je jen jedna INVESTICE ROKU.
J&T MONEY byl vyhodnocen v konkurenci 728 podílových fondů jako nejlepší nástroj zhodnocení volných finančních prostředků.

Mno, otazka jak jim to pujde ve 2014 :D
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portable30 10. 2. 2014 12:19

Taky jsem tam investoval,spokojil bych se z výnosem i 4% ,nečekám zázraky:)
portable30
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petrok 10. 2. 2014 19:28

Tak to se shodneme. Já tam rovněž investoval a realisticky také počítám s těmi 4%. Ty dluhopisy nesou tak 6% výnos, ale s nějakými náklady i ztrátami je nutno počítat. Ale po 3 letech to zase bude bez daně, takže % budou čistá.
Petrok
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qsubt 11. 2. 2014 10:16

no sice to s vykonosti tech fondu nesouvisi, ale vzhledem k tomu ze porad drzi na TV treba na ty 2r ty 3%, tak neco ja nechapu.
Mohli by met podstatne nizsi urok a byt stale s prehledem #1 na trhu. Asi nejaka vize nebo neco co se vymyke memu laickemu chapani.
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portable30 11. 2. 2014 12:47

Taky je to trochu zarazejici , jeji nejvetsi konkurent Ev-ruska banka stahla uroky na smesnou uroven a i kdyz museli dopredu vedet ze se do banky presunou uspory z MSD porad drzi Top urok.
Nevim je asi naivni si myslet ze to delaji pro blaho nas drobnych stradatelu kdyz nam daji za nase "halire" procento navic ,do teto banky asi nikdo nevidi:-)
portable30
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nod32 17. 2. 2014 10:20

Chtel bych se zeptat:zalozil jsem si u J&T terminovany vklad a po nekolika dnech mi prisel do postovni schranky papirovy vypis.
V pripade ze mam Internetove Bankovnictvi je mozne nejak tyto papirove vypisy zrusit??
nod32
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod qsubt 17. 2. 2014 10:25

podle mne tento papirovy vypis nebude chodit pravidelne, ale byla to jednorazovka kde te informuji ze TV byl zrizeny.
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ski1961 17. 2. 2014 13:52

Takže, kdo chce ještě trochu vyšší úrok, má ještě měsíc čas, pak půjdou úroky dolů :

https://www.jtbank.cz/osoby/clear-deal/ ... -item-5140
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xmilik 17. 2. 2014 20:20

Dobrý večer chci se zeptat těch co si už zřizovaly ramcovou smlouvu pro vklad Clear Deal, prostřednictvím finančního zrostředkovatele zda po nich byla vyžadovaná kopie občanského průkazu jako podmínka zřízení?
xmilik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Noxik 17. 2. 2014 20:52

Narozdil od ostatnich, koukam, ze maji dost casu.

Jestli si to dobre pamatuji, tak po me kopii OP nechteli, jen si opsali. Ale uz je to nejaky patek, tak snad jsem to nepopletl.
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM007 17. 2. 2014 21:03

Ode dneška snižuje banka úroky nových TV takto:
2,2 % p.a. při ročním vkladu, dvouleté pak 2,6 % p.a. a pětileté 2,8 %.
Dále snižuje úrok u Vkladů s tříměsíční výpovědní lhůtou od 19.5. na 1.8 % p.a.
PS: nedělám ze sebe agenta 007, jen čekám na uvolnění aliasu MirekM ...
MirekM007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ski1961 17. 2. 2014 21:10

MirekM007 :

Prosím, nešiř zde paniku, že ode dneška. Přečti si to pořádně !! Platí to až od 17.3.2014 !!!
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM007 17. 2. 2014 21:43

Sorráč, dnešního 17-tého mě nějak při čtení zavedlo nechťa na mylnou informaci. :-)
PS: nedělám ze sebe agenta 007, jen čekám na uvolnění aliasu MirekM ...
MirekM007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portable30 18. 2. 2014 09:47

Dalo se to cekat ,ale kdo chtel urcite uz ma vklad davno zarizeny;-) Pokud se dobre domnivam padla posledni basta kde se dalo zaterminovat prumerny pojisteny vklad okolo 1mega na dobu 2 roky za 3% . Za rok ,dva pujdou sazby jeste dolu takze najit terminak okolo 2% bude asi taky marne ,dnes i 5 lety neni zadnej zazrak , a to jeste pred rokem bylo bezne dat za 4% .Asi se brzo vyplati i to sikovne sporeni od sporky nebo jsem videl od Csob nejaky Duet s 1,4-1,8% ,do jakych ubohosti jsem to dopracoval..
portable30
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tim1984 14. 3. 2014 00:20

co říkáte na toto:
https://www.jtbank.cz/osoby/produkty/ga ... e-item-333

jinak, chtěl bych tento produkt:
https://www.jtbank.cz/osoby/produkty/vk ... -item-1449

jediná škoda je, že tam musím mít aktiva +3 mega. :-[ škoda no... solidní úrok a výpovědní lhůta 33 dnů - tzn. do měsíce mám prachy zpět, kdyby něco...

kdo má podle Vás nejlepší úrok na spořák, popř. vklad s krátkou výpovědní lhůtou. Mě vychází nejlíp J T, ale tam nesplňuju podmínky, takže zbývá Air bank se slabýma 1,3% :shock: ví někdo o něčem lepším kam utopit na 3-6 měsíců milion ?
Tim1984
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka