J&T banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod EmPí 1. 3. 2024 17:41

Jo, od 28.3. opět šupec dolu ...
https://www.jtbank.cz/files/j3ic3h8ndd- ... cke_osoby_

a co je wichtig, to je
* Bonusová úroková sazba platí pouze pro termínované vklady na jeden rok a delší. Od 28. 3. 2024 se bonusová sazba ruší.
Pochopitelně jen pro nově založené roční a více po 27.3. ;-)
EmPí
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EmPí 1. 3. 2024 19:20

Prcek píše:Kde jsou ty časy, kdy měla J&T na desetiletém termíňáku s bonusem 5,7 % (od 7. července 2022). Trochu lituju, že jsem tam na těch 10 let něco nevrazil :-).

Jo, to bylo zajímavé a jistě to někdo udělal ;-)
EmPí
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drummond 1. 3. 2024 21:08

JT teda snižuje fakt brutálně….
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 1. 3. 2024 21:41

Zároveň však i po brutálním snížení půjde o jednu z nejlepších nabídek, protože ostatní ani nezvýšili.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod taylor729 6. 3. 2024 06:09

Netušíte jaké má J&T Bank kurzy na debetnich kartach? Kurzovní listek na stránkách mají, ale podmínky pro vedení karet jsem nenašel.
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod huhuhugo1 6. 3. 2024 07:59

Článek 25 v obchodních podmínkách - Zúčtování Karetních transakcí

25.1 Karetní transakce J&T Banka v den přijetí upozornění o závazku zúčtuje na vrub Vašeho Účtu. Karetní transakce provedené v měně Účtu J&T Banka zúčtuje na vrub Účtu v nominální hodnotě. Karetní transakce provedené měnách CZK, EUR, USD, GBP, CHF, RUB (pokud je měna Karetní transakce odlišná od měny Účtu) J&T Banka přepočítá a zúčtuje na vrub Účtu podle Kurzovního lístku, který je platný v okamžiku zúčtování. Karetní transakce provedené v ostatních měnách (pokud je měna Karetní transakce odlišná od měny Učtu) J&T Banka přepočítá podle směnných kurzů asociace Mastercard Europe do zúčtovací měny EUR a zúčtuje na vrub Účtu podle Kurzovního listku, ktery je platný v okamžiku zúčtování. Pro účely zúčtování J&T Banka použije podle provedené Karetní transakce a Měny karty směnný kurz deviza prodej nebo deviza - nákup.
huhuhugo1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod taylor729 7. 3. 2024 00:44

Dik, takze pro kartu k eur účtu plati to samé jako u Creditas, tedy přepočet kurzem karetní asociace pro libovolnou konverzi
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 7. 3. 2024 05:58

Asi ne úplně, chápu to tak, že platba v CZK, USD, GBP, CHF a RUB se na EUR účet zaúčtuje kurzem banky.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 7. 3. 2024 10:31

Ty obchodní podmínky chápu stejně jako @drkarel, kurz asociace MC se použije jen u měn, které nejsou mezi těmi konkrétně jmenovanými.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod taylor729 7. 3. 2024 23:46

Takže porad má smysl převést eur pred použitím do Creditas.
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 3. 2024 06:19

Řakl bych, ře ano. J&T zřejmě účtuje ty uvedené měny na EUR účtu podobně jako Creditas na EUR účtu platby v CZK.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod karel304 20. 3. 2024 11:49

Co soudíte o podřízeném vkladu J&T (nepojištěném) se sazbou 6,5% p.a., šel jste do toho někdo? Je to termíňák na 5 let:

"Podřízený vklad
U podřízeného vkladu získáte úrokovou sazbu 6,5 % p. a., která je platná po celou dobu trvání vkladu. Minimální výše vkladu pro fyzické osoby je 500 000 CZK, pro podnikatele a právnické osoby 5 000 000 CZK. Úrok je připisován jednou měsíčně na váš běžný účet (nikoli k jistině), doba trvání vkladu je 5 let a není možné ho předčasně ukončit. Podřízený vklad není pojištěn a může být předmětem odpisu nebo konverze v rámci opatření před řešením krize."
karel304
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 20. 3. 2024 12:09

Také jsem o tom přemýšlel ale 5 let je pro mne zbytečně dlouhá doba
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 20. 3. 2024 12:19

Za takové riziko úroková sazba 6,5% nestojí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 20. 3. 2024 12:25

Mně to za nepojištěný vklad přijde málo. Kdybych nebyl srab, tak bych šel spíše do Creditas na 10 let
https://www.creditas.cz/podrizeny-vklad ... 3gQAvD_BwE
Podle mne riziko stejné (možná ni nižší), výnos vyšší
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka