J&T banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 17. 1. 2017 08:22

Tu první, co jsem zde používal (MirdaM), mně již dávno Patrik zrušil, mohl by mně zrušit i účet MirekM007. :-)

Patriku dík předem.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarKom 9. 2. 2017 11:44

Má někdo vysledováno s jakou rychlostí probíhají převody? Posílal jsem včera odpo z J&T do Spořky a zatím stále nic (vím že mají čas do večera). Veškeré procesy v téhle "bance" hrozně dlouho trvají, nejde si na to zvyknout.
MarKom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tom brava 10. 2. 2017 10:46

taky nabízím svoje body, k dispozici 70tis. i po částech - jestli má někdo zájem, pošlete SZ moje představa je 0,18Kč/bod, v případě, že to někdo vezme celé, množstevní sleva 5%.

(jo a ještě 30tis.bodů ségry, kdyby byl zájem...)
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod TnT2 12. 2. 2017 13:05

Přišla někomu z vás od J&T nabídka na investici do fondu J&T Money do konce března bez vstupního poplatku? Přemýšlím, jestli je to náhoda, nebo jestli se snaží nalákat hejly. :hm Možná jim klienti v očekávání zvyšování úrokových sazeb a nepříznivého výhledu pro dluhopisy začínají prodávat podílové listy a oni chtějí zabránit poklesu AUM.
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 12. 2. 2017 13:14

Ano,došel takový email.Ale nezájem.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 12. 2. 2017 22:33

Spekulativní kapitál s temnou tunelářsko-privatizační historií, nemám zájem o nepojištěný potencionální minus investici...
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fairview 13. 2. 2017 14:55

Koupím velké množství Magnus bodů. Děkuji Michal
Fairview
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulmartin 13. 2. 2017 16:49

Také koupím magnus body, jakékoliv množství. Děkuji.
paulmartin@email.cz
paulmartin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MarKom 13. 2. 2017 18:34

Koupím 9300 bodů. Prosím nabídky do SZ. Představa kolem 1500 Kč.
MarKom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tom brava 17. 2. 2017 08:52

TnT2 píše:Přišla někomu z vás od J&T nabídka na investici do fondu J&T Money do konce března bez vstupního poplatku?

To chodí meilem? Stávajícím investorům, co již mají podíly ve fondech JT, nebo jen kliošům JT, kteří dosud neinvestovali?
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod TnT2 17. 2. 2017 09:15

Přišlo to mailem. U J&T teď nic nemám.
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomason87 17. 2. 2017 09:18

Chodí to těm, kteří nemají aktuálně otevřený žádný produkt.
Tomason87
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tom brava 17. 2. 2017 09:36

dík za fofr reakci,.....žádný produkt = doslova nula na TV + nula na BÚ?

EDIT: A ještě je ta "podpultová" nabídka bezpoplatkové investice do fondů JT podmíněna nějakou min. výší?
Naposledy upravil tom brava dne 17. 2. 2017 10:18, celkově upraveno 3
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod Prologer 17. 2. 2017 09:57

Me to prislo poštou. Mam u nich Combi (TV+fondy).
A koncem unora mi konci TV. Pokud se 0% vstup vztahuje i na combi, tak asi využiju.
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tomason87 17. 2. 2017 10:00

já u nich měl kdysi TV, teď nemám nic, přišlo to a začínalo to ve smyslu "Je nám líto, že nevyužíváte žádný z našich produktů, a proto..."

Je to ale trochu zvláštní fond, velkou část tvoří dluhopisy vydané firmami kolem J&T. Na ten výnos mi to přijde docela rizikové.
Tomason87
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka