J&T banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod gekkon 21. 7. 2017 11:32

Dnes prisla nabidka obnovy trvaleho vkladu s bonusem za vernost 0.4% k aktualne nabizene sazbe.
gekkon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ski1961 21. 7. 2017 11:39

@gekkon
a jakou máš současnou sazbu ?
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod gekkon 21. 7. 2017 12:35

Dobihajici sazbu, ktera konci pristi mesic, mam 2,2%

Takze nabidka na dalsi obdobi je pri vkladu na 1 rok 1.05%, 2 roky 1.2%, 3 roky 1.3%, ...
gekkon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kmcv 18. 8. 2017 08:00

Prodam 28 tis. Magnus bodu, piste SZ ci na email kmcvZseznam.cz
kmcv
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tom brava 28. 10. 2017 19:40

Moje máti byla "poctěna" (3 týdny do splatnosti stáv.TV) , ale v reklamníím meilu toho dost chybí.....
Zabýval se někdo detailně tím, jak nabídka TV s věrn. bonusem (aktuálně 0,4%) funguje?

a) nutno založit nový TV nejpozději do maturity stávajícího TV nebo je nabídka bonusu platná i nějakou dobu poté?
b) částka musí být min. stejná nebo vyšší, co?
c) splatnost nového TV volnost výběru mezi 1/2/3...roky? nebo jen repeté doby stávajícího TV?

Díky
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 29. 10. 2017 14:33

Hlavně pozor na výši všech vkladů v okamžiku obnovení - musí mít u J&T min 500 tis. Kč. Takto opakovaně i přes telefon lámali na obnovení TV s bonusem kamaráda, aniž by mu připomněli částku 500 tis. Kč a den po datu obnovení mu polali e-mail, že obnova není možná a peníze poslali na uvedený účet u TV, neboť celková výše všech vkladů nedosáhla v den obnovení TV 500 tis. Kč.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod gogo.v 29. 10. 2017 15:35

Prodlužoval jsem tento týden:
- pouze stejná částka (ptal jsem se na možnost navýěení - po poradě zamítnuto)
- možno vybrat splatnost dle zaslané nabídky 1-x Y (vždy je +bonus)
- pozor nutno obnovit 3 pracovní dny před koncem
gogo.v
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tom brava 29. 10. 2017 21:10

díky,toto jsem nějak nepobral : "1-x Y" možno rozklíčovat???
EDIT: Díky moc, clear
Naposledy upravil tom brava dne 30. 10. 2017 10:09, celkově upraveno 2
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod gogo.v 29. 10. 2017 21:35

Promiň.
1/2/3/../x roků (Years).
Lepší :-)) ?
gogo.v
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod protektor1 3. 11. 2017 18:28

od 6.11.2017 mírné zvýšení úrokových sazeb:
https://www.jtbank.cz/produkty/terminovane-vklady.html
protektor1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tom brava 6. 11. 2017 14:40

jen tak dál a houšť....asi došli střádalové s fixacema TV na delší dobu, když už každému je jasné, že vlna zvyšování ÚS je za humny a tak kdekdo vyčkává na lepší úroky .....a naše milé banky mají pomalu opačný problém - ne s likviditou, ale s kapitálovou přiměřeností, do které potřebují TV s adekvátní splatností jako úvěry....
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod fc70 6. 11. 2017 15:20

To nebude kapitálová přiměřenost, protože vklady klientů nejsou regulatorní kapitál (kapitál musí banka mít právě proto, aby vklady klientů chránila před nesplácenými úvěry).

Na data o půjčkách/vkladech si asi budeme ještě muset počkat, poslední na webu jsou k 30.6. (nebo máte někdo novější zdroj?). U fondů se J&T Money CZK překlopilo z rychlého přílivu peněz do pomalého odlivu – ale otázka je, kam se ty peníze odlívají; taky by to mohlo být do TV téže banky.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod tom brava 6. 11. 2017 15:29

už si přesně nevzpomínám, ale měl jsem za to, že pro stanovení % kap.přiměřenosti se započítávají = mají příznivý vliv i depozita s adekvátní splatností, ale asi se mýlím....nebo to byly jen vybraná kvalifikovaní depozita jinýchfinančních institucí a entit s kapitálovou účastí v bance...co?
Naposledy upravil tom brava dne 6. 11. 2017 19:18, celkově upraveno 1
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod MarekVach 6. 11. 2017 16:06

Hmmm, zatím teda dost o ničem, ale jako začátek dobrý. Tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál.
MarekVach
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 12. 11. 2017 17:50

Tak nám zvedla 3-letý vyhnívací TV na 1,2% ... tj. teda "trhák" a 5-letý na 1,6%...to bych chtěl vidět toho v..a, co jim tam dá prachy na tak dlouho za ty směšný %... když AB dává na spořáku 1%
neosobně
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka