Equa bank (od 14. 11. 2022 sloučeno s Raiffeisenbankou)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Gandalf007 11. 11. 2016 09:05

Mě Equa překvapila někdy předevčírem, převáděl jsem mezi svými účty a změna naskočila do půl minuty, takřka on-line... ale nedělám z toho pravidlo ;-)
Gandalf007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 11. 11. 2016 12:30

Gandalf007:
U mne něco takového v Equa bank je zcela běžné a někdy to trvá i méně než těch půl minuty. Výjimky se ale výjimečně stávají kdy to trvá trochu déle, ale rozhodně to není nic běžného.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Markil 11. 11. 2016 16:49

Nechápu ten jásot. V tomhle je systém Equa jak z pravěku. Čekat až se mi převedou peníze mezi vlastními účty mě vytáčí a je mi fuk, že je to většinou do půl minuty (což rozhodně není vždy). A ještě víc mi vadí, jak se pomalu načítá celé IB. Jsou to bohužel zásadní věci (ale je toho víc - např. termín odchozích plateb do cizí banky), kvůli kterým mám Equa jen na spoření. mBank u mě sice už dávno ztratila kredit a omalovánkové IB je hrůza graficky i složitostí, ale systém běží svižně, platby v rámci banky jsou dílem okamžiku a i termíny odchozích plateb mi vyhovují, takže i přes jejich neustálé machinace s ceníkem pořád využívám mKonto. Že bych někdy opět sjednotil vše pod jednu střechu už přestávám doufat, všude je něco zle a spíš se mi ty banky rozrůstají =D
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod osobne2 12. 11. 2016 19:18

Tak jsem zalozil ucet v akci ONADNES, provedl 4 platby kartou v obchodech a uz jen cekam na odmenu 300 Kc. Jen nevim, jestli to mam pak zrusit nebo nechat jako dalsi mrtvy ucet?
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod marvy 12. 11. 2016 19:57

Chápu, že tahle banka je garážovka,ale kolik asi tak stojí systém, který převádí peníze okamžitě, tedy mezi vlastními účty. Za ty roky na to našetřit mohli, nebo alespon zaplatit schopné programatory, který by ten proces urychlili. Nevidim do toho teda samozřejmě. :hm :nenapadne
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 13. 11. 2016 14:16

osobne2 píše:Tak jsem zalozil ucet v akci ONADNES, provedl 4 platby kartou v obchodech a uz jen cekam na odmenu 300 Kc. Jen nevim, jestli to mam pak zrusit nebo nechat jako dalsi mrtvy ucet?

Zruš, bude další akce :)
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Zedna1 14. 11. 2016 21:25

Equa bank se zvedla po loňských ztrátách, za letošní tři čtvrtletí se dostala do zisku 81 milionů korun
http://byznys.ihned.cz/c1-65518630-equa ... ionu-korun
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ripper6 15. 11. 2016 14:59

marvy píše:Chápu, že tahle banka je garážovka,ale kolik asi tak stojí systém, který převádí peníze okamžitě, tedy mezi vlastními účty. Za ty roky na to našetřit mohli, nebo alespon zaplatit schopné programatory, který by ten proces urychlili. Nevidim do toho teda samozřejmě. :hm :nenapadne

Hodne, ja se na tema tohle bavil kdyz me volali se spokojenosti, taky jsem resil limity na karte a pod. Rikal me ten pracovnik, ze navrhnout to muze ale stalo by to min 150 mil a tudiz je to nerealny. Museli by prej predelat celej ten system. Proste jednou ti je tak, tak to i bude.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod philmencz 24. 11. 2016 11:31

Novinky od začátku roku:

1.) Kontokorent ve výši 25% kreditního obratu za 3 měsíce s úrok.sazbou 16,9% p.a.
2.) Pojištění kontokorentu
3.) Mobilní bankovnictví nové generace (fulltext, avatary, neomezená časová přímka apod.)
4.) Hypotéka PRO - hypotéka pro podnikatele s jednoduchým dokladováním příjmu - místo DP budou stačit výpisy z účtu

Toť zatím vše.....
philmencz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 24. 11. 2016 13:08

Kdyby to byl kontokorent za 6,9 p.a., tak by se to dalo považovat za přijatelnou nabídku. S tou jedničkou na začátku je to spíš špatný vtip.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod ripper6 25. 11. 2016 00:18

xls: neznam teda vyrazne levnejsi kontak, jinde to bylo i vic co vim napr stale Moneta.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod lukaszv 25. 11. 2016 15:14

philmencz

Zdroj?
lukaszv
Návštěvník

Odeslat příspěvekod philmencz 25. 11. 2016 17:00

Tisková zpráva Equa bank k hospodaření za 3Q2016 + potvrzeno v bance.
philmencz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slawall 27. 11. 2016 16:13

Jde vam platit equa kartou Liftago?
Slawall
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Markas1988 28. 11. 2016 10:49

jasný, dá. Jen, když si v Liftago apce zadáš první platbu kartou, vždy to už při objednání rovnou preferuje kartu. Musíš to tedy ručně změnit na hotovost.
Markas1988
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka