Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Leeroy Jenkins píše:Zmiňují samozřejmě i ekvivalent v zahraniční měně.
Ale... dole píšou (str. osm), že "Běžný účet bude veden jako tzv. multiměnový, kdy si klient může pod jedním číslem aktivovat až 18 dalších měn"
Což ale není případ devizových účtu u Equa bank, protože ty mají každý své číslo účtu. Takže možná zbytečná panika a nebude to zpoplatněné. Což potvrzuje i to, že u běžného účtu, který je zdarma nezmiňují CZK.
Leeroy Jenkins píše:Příjem zahraniční platby za 29 Kč dokonce zůstává podle nového ceníku
ski1961 píše:drummond píše:Právě proto jsem zrušil úcty v Equa, netoužil jsem mít 2 běžné a 4 sporici u RB, a pritom na všech nulový či zcela minimální zůstatek. Jde to u Equa udělat on-line na dálku vyplněním jednoho lejstra a zasláním e-mailem. Do 30 dnů zavřou a zůstatek i s úroky převedou na zvoleny účet.
Prosím tě, už máš ty účty fyzicky zrušené ? Pokud ano, jak jsi se to dozvěděl ? přišla ti nějaká zpráva nebo jsi to zjistil jen, že už jsi se nepřihlásil do IB ? Já už bych měl mít cca 2 dny zrušeno po započtení těch 30 dní od podání žádosti a učet je stále aktivní. Na infolince neumí odpovědět, dle nich už bych účet mít aktivní neměl, přesto stále aktivní je.
Lenka_2 píše:To sice jo, jenže zároveň ti přijetím zahraniční platby vznikne pohyb na účtu, takže k tomu dalších 29 Kč poplatečku. A pokud ty dolary do konce měsíce neodlifruješ jinam (lze je vůbec někam poslat bezpoplatkově?), tak každý další měsíc dalších 29 Kč za zůstatek nad 100 Kč.
Holt jak včera psali "Spojujeme to nejlepší z obou bank", jenže nejlepší pro RB, ne pro klienty.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků