Equa bank (od 14. 11. 2022 sloučeno s Raiffeisenbankou)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Ency 19. 10. 2012 12:59

Budoucnost patří atomu.
Smrt Bursíkovi
Majkl má rád garáž, ale stydí se za to. :mrgreen:

Nenesu odpovědnost za následky, které mohou vzniknout či vzniknou aplikací mé rady! :D
Ency
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 19. 10. 2012 14:52

Článek dobrý, ale pro Fio je bohužel realita úplně odlišná. V tabulkách je mezi špičkou, ve skutečnosti by se mělo pohybovat okolo dna.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 19. 10. 2012 15:20

jakože to dalich schválně nafixloval aby fio mělo lepší umístění? tomu snad nevěříš, že ne?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod filip893 19. 10. 2012 15:35

Dalich nefixloval, jen to FIO ještě nemělo pořešené:

http://www.mesec.cz/clanky/velky-realit ... ry/111335/
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 19. 10. 2012 16:10

mikicz píše:jakože to dalich schválně nafixloval aby fio mělo lepší umístění? tomu snad nevěříš, že ne?

To taky netvrdím. Podle všeho to ještě fungovalo na začátku jinak. Rozhodně jsem si ale jistý, že teď by v tom testu propadlo (pokud by to počítalo podle těch pravidel, které mi sdělili a které uplatnili teď na mou platbu).
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Ency 22. 10. 2012 08:35

Ok, ale furt to neni spatne pro MC k EUR uctu.
Ale je to skoda.
Budoucnost patří atomu.
Smrt Bursíkovi
Majkl má rád garáž, ale stydí se za to. :mrgreen:

Nenesu odpovědnost za následky, které mohou vzniknout či vzniknou aplikací mé rady! :D
Ency
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iura 26. 10. 2012 07:20

Kolik stojí poslání peněz na účet přes složenku České pošty? Že Equa bank za to proplácí jednou měsíčně 33 Kč, když se dá do VS číslo 111. Jsem myslel, že to stojí méně.
http://www.equabank.cz/produkty/bezny-ucet/bezny-ucet/
"vigilantibus iura scripta sunt"
iura
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iura 26. 10. 2012 10:15

To je tedy pěkně drahé, když jsem to naposledy použil, tak to bylo asi 15 Kč a zdálo se mi to také moc drahé. :-)
iura
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvy 28. 10. 2012 08:24

Jak je to s poplatkama?

nic ze spořícího účtu EXTRA neodesílám a naúčtovali mi 2 poplatky.
Srážková daň z uroků je jasná, ale co 2x zaúčtovaný popatek za odchozí platbu v rámci equa bank. :shock: ?
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod iura 28. 10. 2012 09:05

Pokud jsi to nezaslal na vlastní účet u Equa Bank, tak je to asi účtováno jako "domácí platba odchozí" za 9 Kč.
http://www.equabank.cz/dulezite-dokumenty/sazebnik-poplatku/
iura
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kamča26 28. 10. 2012 09:27

A určitě se to jmenuje poplatek za odchozí platbu? Není to odchozí platba v rámci Equa bank? V detailu transakce je napsáno srážková daň z EXTRA úroků.
Kamča26
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marvy 28. 10. 2012 09:44

iura píše:Pokud jsi to nezaslal na vlastní účet u Equa Bank, tak je to asi účtováno jako "domácí platba odchozí" za 9 Kč.
http://www.equabank.cz/dulezite-dokumenty/sazebnik-poplatku/

Je to odchozí platba v rámci banky ze spořícího účtu EXTRA a v popisu transakce srážková daň,naúčtovali mi dvě za sebou 2.10 na pokaždý jinou částku.přitom pouhý den předtim tedy 1.10 je přímo stržena jednorázově srážková dan z uroků na spořícím účtu EXTRA a i se to tak v halvičce jmenuje :shock:
Naposledy upravil marvy dne 28. 10. 2012 12:18, celkově upraveno 1
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod kaspara 28. 10. 2012 11:17

Kontaktoval jsem klientske centrum ohledne pojisteni platebnich karet, cestovniho pojisteni atd. Tak to pry zavedou v prubehu pristiho roku...
NB:Dell Studio XPS 16,Win7 Home Premium
PC:Intel Pentium D 930;Asus P5WD2 PREMIUM;DIMM DDR2 2048MB 800MHz 2x;VGA HD 4850 512MB;1.5TB+500GB SATAII;DVD±RW/RAM DL8 LightScribe;Chieftec MidT 400W;PHILIPS19";Logitech MX620;Umax OFFICE;Win7 Ultimate
kaspara
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marvy 28. 10. 2012 12:22

Kamča26 píše:A určitě se to jmenuje poplatek za odchozí platbu? Není to odchozí platba v rámci Equa bank? V detailu transakce je napsáno srážková daň z EXTRA úroků.

je to odchozí platba v rámci Equa bank a v detailu je napsáno srážková daň z extra úroků, ale právě, že den předem mi už tu daň strhli. Nebo jak to tedy je? :oops:
marvy
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka