Equa bank (od 14. 11. 2022 sloučeno s Raiffeisenbankou)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dr._lukas 29. 8. 2013 21:49

Ale já nežádám o výměnu karty za nový typ ani není mechanicky poškozená!!! To co jsi sem nakopíroval jsem si vyčetl taky sám..

Jenom problémy s tou bankou.. ;-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 8. 2013 07:48

Mám dojem, že jinak to nepůjde, než zažádat tímto způsobem.
anonymni

Odeslat příspěvekod dr._lukas 30. 8. 2013 10:28

Psal jsem do banky co to ma opet znamenat za bordel..dostalo se me omluvy za nerealne zobrazeni karty v IB..a ze vse bude ok odpoledne,kdy si budu moci objednat kartu novou..no uvidime..proc si tuto banku zatim drzim je pouze 10 vyberu zdarma kdekoliv po CR a levne vybery mimo republiku
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 8. 2013 13:14

No jo, omluvy, to oni uměj :-))
Vůbec nejvíce se mi líbí, že když jim volám, že něco nefunguje, tak mě operátor vítá hláškou "Děkujeme, že voláte Equabank"

No, dej vědět, jak jsi dopadl. Zajímá mě, jestli dostaneš už novou kartu kontaktní Debit, anebo ještě starou nekontaktní.
anonymni

Odeslat příspěvekod dr._lukas 30. 8. 2013 15:44

Debit jsem už měl teď :-D A tlačítko o žádost nové karty stále nikde v IB nevidím..psal jsem jim další mejl..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 8. 2013 16:01

Aha, tak to nic.
A muzes tam dat jako duvod vymeny poskozena karta? Pak by to melo byt ok, ne?
anonymni

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 8. 2013 16:05

Aby mu nevydali novou se stejným číslem, jako to dělají při běžné obnově karty.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 30. 8. 2013 17:19

Kdyz se podivas do IB,v sekci karty,tak vidis prehled karet..ta moje sviti cervene s napisem zablokovana..vedle nej je pouze ta kolonka prehled o karte a tam uz nelze nic delat..dle infa se ne objevit novy suplicek s zadosti o novou kartu..ale asi to tam dava nejaky clovek z banky rucne a funguje na baterky..Uvidime co o vikendu..ale doprosovat se jich nebudu..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 30. 8. 2013 17:21

myšpulín píše:Aby mu nevydali novou se stejným číslem, jako to dělají při běžné obnově karty.

To neudelaji,protoze me pri vcerejsim hovoru pracovnik banky upozornil,abych si o novou kartu zazadal sam...A karta se stejnym cislem v pripade zneuziti nedava smysl
;-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 8. 2013 17:27

Tak to vím, reagoval jsem na tu možnost zažádat o novou kartu z důvodu poškození, tam by to problém nebyl.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 8. 2013 18:29

Hm,
mám tam také jednu kartu zablokovanou a požádat o novou u ní opravdu nejde.

Mimochodem když jsem si tenkrát žádal o novou, tak to šlo zavoláním na infolinku.
Možnost zažádat přes IB tenkrát nebyla.
anonymni

Odeslat příspěvekod m3541 30. 8. 2013 20:41

Měl jsem ten samý problém kartu jsem zrušil a o novou přes net zažádat nešlo.
Na telefonu operátorka arogantní ještě ze mě udělala pomalu blbce.
Skončilo to tak že účet ruším a jdu k Air.
m3541
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dr._lukas 31. 8. 2013 12:37

Dnes jsem se nechal kontaktovat bankou, protože žádná žádost ani po 3 dnech v IB není a najednou to jde objednat telefonicky :-D 3 dny mě trvdili něco jiného.. tralalatralala to je banka :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 2. 9. 2013 13:18

U mě ještě 10 dní a účet bude zrušen.
Dnes mi tam dokonce přistálo vypovězené stavební spoření, takže už nic nebrání tomu, abych si vše odlil.
Jen pozor pro ty, co ruší - během výpovědní lhůty je normálně účtován poplatek za vedení účtu, takže je třeba udělat obrat.
kecinzer
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka