Psal jsem do banky co to ma opet znamenat za bordel..dostalo se me omluvy za nerealne zobrazeni karty v IB..a ze vse bude ok odpoledne,kdy si budu moci objednat kartu novou..no uvidime..proc si tuto banku zatim drzim je pouze 10 vyberu zdarma kdekoliv po CR a levne vybery mimo republiku
Kdyz se podivas do IB,v sekci karty,tak vidis prehled karet..ta moje sviti cervene s napisem zablokovana..vedle nej je pouze ta kolonka prehled o karte a tam uz nelze nic delat..dle infa se ne objevit novy suplicek s zadosti o novou kartu..ale asi to tam dava nejaky clovek z banky rucne a funguje na baterky..Uvidime co o vikendu..ale doprosovat se jich nebudu..
myšpulín píše:Aby mu nevydali novou se stejným číslem, jako to dělají při běžné obnově karty.
To neudelaji,protoze me pri vcerejsim hovoru pracovnik banky upozornil,abych si o novou kartu zazadal sam...A karta se stejnym cislem v pripade zneuziti nedava smysl
Měl jsem ten samý problém kartu jsem zrušil a o novou přes net zažádat nešlo. Na telefonu operátorka arogantní ještě ze mě udělala pomalu blbce. Skončilo to tak že účet ruším a jdu k Air.
Dnes jsem se nechal kontaktovat bankou, protože žádná žádost ani po 3 dnech v IB není a najednou to jde objednat telefonicky 3 dny mě trvdili něco jiného.. tralalatralala to je banka
U mě ještě 10 dní a účet bude zrušen. Dnes mi tam dokonce přistálo vypovězené stavební spoření, takže už nic nebrání tomu, abych si vše odlil. Jen pozor pro ty, co ruší - během výpovědní lhůty je normálně účtován poplatek za vedení účtu, takže je třeba udělat obrat.