Equa bank (od 14. 11. 2022 sloučeno s Raiffeisenbankou)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod petrE70 8. 9. 2013 21:18

Doktore hlavne uz to zrus a bez nekam. Treba k raifce.
petrE70
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 9. 9. 2013 06:06

A to nemohu poskytovat zkusenosti snad s nejhorsi bankou co jsem zazil?

1/ PK dorazila treti az ctvrty tyden od zalozeni uctu...chyba v systemu

2/ bankomat v zahranici u RB ani UCB kartu neprijal,i kdyz bezne Mastercard polykal, a v jednu rano jsem diky Equa lital hladovy po Bulharsku nez jsem nasel ATM mistni

3/ na infolince sliby,jak si po blokaci ze strany banky mohu ihned zazadat o kartu novou..samozrejme nesmysl..pomohl telefonat po 3 dnech

4/ vydana PK nejde zaktivovat,protoze se chytrakum u Equa tvari v systemu jeste jako nedodelana

Opravdu si myslis,ze je nad cim jasat?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod luboal 9. 9. 2013 06:28

petrE70 píše:Doktore hlavne uz to zrus a bez nekam. Treba k raifce.

Zda se,ze je trochu problemovy. 8-)
luboal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod franko_cz 9. 9. 2013 06:53

Bůh to viděl a řekl si na hrubý pytel hrubá záplata :)
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 9. 2013 07:02

Dr:
Všechno, co jsi vypsal, se týká pouze platební karty. Na začátku byla chyba a všechno ostatní se na tu první chybu nabaluje...
To se klidně může stát i v jiné bance a co tak pročítám, tak se jinde běžně děje..
Buď to akceptuješ, nebo účet zrušíš. Je to na tobě.
Já bych účet nerušil a užíval výhod.
anonymni

Odeslat příspěvekod dr._lukas 9. 9. 2013 15:24

Těch výhod bych zajisté využíval rád, ale karta fungovala všeho všudy 3 týdny ;-) Nová leží na stole, ale nelze zaktivovat..

-- 9. 9. 2013 16:28 --

http://www.equabank.cz/produkty/sporeni ... cet-extra/ a už je to tu zase :-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 9. 9. 2013 19:18

Takže ani odpolední telefonát nepomohl, údajně to kárečci předají na karetní oddělení...mezitím jsem požádal i o formulář ke zrušení účtu, ochotný mladík na druhém konci ho zaslal do mejlu do 5 minut.. výpověď lze poslat i elektronicky..

equa.jpg
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod dinkylinky 10. 9. 2013 09:46

Docela by mě zajímalo, jestli o té přípravě ke zrušení účtu přijde nějaká zpráva na mobil. Jinak by to byla snadná cesta, jak se vyhnout autorizačním SMS. V době dovolených se ne každý dívá každý měsíc do IB.
dinkylinky
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod luboal 10. 9. 2013 14:28

dr._lukas píše:A to nemohu poskytovat zkusenosti snad s nejhorsi bankou co jsem zazil?

1/ PK dorazila treti az ctvrty tyden od zalozeni uctu...chyba v systemu

2/ bankomat v zahranici u RB ani UCB kartu neprijal,i kdyz bezne Mastercard polykal, a v jednu rano jsem diky Equa lital hladovy po Bulharsku nez jsem nasel ATM mistni

3/ na infolince sliby,jak si po blokaci ze strany banky mohu ihned zazadat o kartu novou..samozrejme nesmysl..pomohl telefonat po 3 dnech

4/ vydana PK nejde zaktivovat,protoze se chytrakum u Equa tvari v systemu jeste jako nedodelana

Opravdu si myslis,ze je nad cim jasat?

x

To dr.lukas
09-09-13 23:13,
37Pro srovnání, teď jsem zakládal účty u Equa bank. Hned druhý den se mi ozval kurýr, dohodl adresu (do práce) a čas doručení a odpoledne dorazil. Večer dorazila SMS, že účty jsou plně aktivní (internet banking byl přístupný hned po registraci přes web). Po třech dnech dorazila debetní karta. Takhle hladký průběh zakládání účtu jsem ještě nezažil. A to mám účet u všech nízkonákladovek. Equa bank má slušný úrok i pro účet v EUR. :tleskani
x
Tak se vyjadril jiny klient stejne banky a mohu jen souhlasit !
luboal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 10. 9. 2013 22:54

To bud rad..me 5 den u online banky nelze zprovoznit karta a lezi u PC..nic nepomohlo a zbyva uz jen zitra odeslat vypoved
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod ski1961 12. 9. 2013 09:57

Oslavte s námi 2. narozeniny. Využijte časově omezenou akci, převeďte své úspory do Equa bank a dopřejte jim vyšší úrok na jedno kliknutí. Ty podmínky pro stávající klienty mě dobře pobavily :-) To je snad urážka pro současné klienty ne ?

EXTRA úrok ve výši stanovené úrokovým lístkem je vyplácen v případě, že:

Zůstatek na standardním spořicím účtu účastníka akce neklesne pod zůstatek ze dne 31.8.2013, dostupný v e-výpisu v internetovém bankovnictví účastníka akce (Akce tedy platí pouze pro nové zůstatky, které účastník akce ještě nemá uloženy u Equa bank).

Účastník akce neprovede ve sledovaném období ze spořicího účtu EXTRA žádnou odchozí transakci.
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 9. 2013 10:28

Nějak se v tom ztrácím. Stávajících klientů kteří nemají spořící účet EXTRA se tato akce nijak netýká? Mám jen ten standardní spořící účet a běžný.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Smurfik 12. 9. 2013 11:07

Můžeš si teď jako stávající zákazník založit nový spořící účet EXTRA, ale aby ti byl přiznán EXTRA úrok 0,6% k těm základním 1,2 % tak musíš mít na normálním spořicím minimálně tolik, kolik jsi měl 31.8. a navíc na něm neprovedeš za měsíc žádnou transakci.
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kamča26 12. 9. 2013 11:36

A když spořící účet EXTRA mám, tak budu mít jaký úrok? Taky se nějak ztrácím :D
Kamča26
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 9. 2013 11:54

Trochu mi to připomíná mBank a jejich eMaxy.
Už se to v tom trochu orientuju. Prostě tam nemůžu přesypat peníze z toho běžného spořáku, ale musím je dát odjinud. Zrovna do Equa posílám peníze z Wuestenrotu, tak to pro část z nich nejspíš využiju.
myšpulín
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka