od Modrooky Miki 23. 11. 2011 09:35
Tak platby nastaveny, resp. preneseny, ale s velkym ALE. Proc?
Kazdy si asi u TP dela popis pro rozliseni, ze? A co myslite, prenese se tento popis? NE! Takze preneseni je sice krasna vec, ale v cem spociva? V tom, ze jakmile vam nova banka nastavi vsechny platby, tak do nich budete muset vlezt, a pomenit popisky, coz znamena vygenerovat si X potvrzovacich kodu, takze z tohoto pohledu vyjde na stejno, jestli si to tam clovek namlati sam, nebo si to bude pak jak trotl opravovat a stravi na tom uplne stejne casu.
Dalsi vec, na kterou si dejte pozor, pokud pozadate o preneseni uctu, jsou terminy preneseni uctu. Nerikam, ze je to chyba banky, spis mozna systemova chyba cele slavne MOBILITY KLIENTU, nebo moje, ze jsem se na to neptal... O co jde.
Puvodni banka ma na preneseni uctu, resp. poskytnuti udaju nove bance 15 dnu (o tom jsem vedel, a nemel jsem s tim problem) o cem jsem nevedel, je fakt, ze nova banka ma dalsich 5 dnu na zapracovani zmen. Co to znamena v praxi? (aspon u me to tak bylo) - Ocitate se na 5 dnu v "bezvladi" alespon co se tyka TP, Inkasa - takze doporucuju si dat pozor aby termin preneseni uctu nespadl do nejakych TP.
Napr. me RB odstrihla od uctu 18.11. tak jak jsem pozadoval.Nicmene Equa me vsechny TP a inkasa zprocesovala (zadala do IB) az 22.11. ... Nektere z TP odchazeji 20. den v mesici... a ted co udelala RB - ucet i s penezi, ktere tam byly na zaplaceni TP zablokovala, resp. hibernovala do uplneho zavreni, a neprovadi zadne platby, ale Equa jeste neprovadi zadne platby! nemate sanci ani overit, jestli vase puvodni banka platbu odeslala - teda mate, ale ne na infolince, ale pouze osobni navstevou na pobocce, kam beztak musite abyste vratili kartu (RB me upozornila, ze ji MUSIM vratit osobne na pobocce... asi kvuli premlouvani). Takze v okamziku, kdy jsem musel na pobocku kvuli overeni, ktere platby odesly, abych je nedubloval, veskera mobilita ztraci pro me smysl.
Naposledy upravil
Modrooky Miki dne 23. 11. 2011 11:23, celkově upraveno 1