Moje zkušenost:
11.10. podpis smlouvy, karta doručena po cca 10 - 15 dnech (nevím přesně - nebyl jsem doma
)
Při aktivaci karty a nastavení PIN bylo v internetbankingu doporučení nejprve použít kartu k výběru z bankomatu... Toto doporučení jsem tak trochu ignoroval.
Dnes jsem kartu prvně zkusil (3% jsou víc než 2% od Citi
). Při první platbě se karta chovala trochu zákeřně (to bude tím vynechaným bankomatem...):
První pokus zadat PIN - špatně, druhý - špatně, "poslední" pokus - špatně, terminál se pro jistotu zeptal i po čtvrté a na zadání místo "PIN OK" reagoval hláškou "nashledanou" - a transakce prošla. Samozřejmě jsem celou dobu zadával stejný PIN... Při čtvrtém pokusu došlo evidentně k ověření PIN online a jeho nahrátí do čipu.
Další transakce již probíhaly běžným způsobem - okamžitě po zadání PIN následovalo PIN OK. Kartu jsem následně zkoušel i v tokenu od LBBW a po zadání PIN jej ověří jako OK - PIN je tedy po první trochu komplikované transakci již na čipu. Celou anabázi je možné obejít jedním výběrem z bankomatu (ale kdo za něj má platit, že Patriku ?).