Equa bank (od 14. 11. 2022 sloučeno s Raiffeisenbankou)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jindra999 13. 10. 2015 18:24

Do konce roku, pokud vím. Ale stejně je to limitovaný do 200 tis. Kč.
Lumia 1020 black, Huawei P20 black
jindra999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod davsopl 14. 10. 2015 21:39

Vasekpasek píše:Hm, tak jestli bude za týden (a něco) odměna za založení, tak docela smolíček, když jsme s přítelkyní založili účet včera :-)

Pokud jsi zakládal o účet v nějaké akci např. v nových pobočkách nebo na doporučení a tam byla přislíbena odměna, tak tu dostaneš až po uskutečnění 3 zaúčtovaných plateb a až následující měsíc. Za týden určitě ne.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vasekpasek 14. 10. 2015 21:56

[quote="davsopl"]Pokud jsi zakládal o účet v nějaké akci např. v nových pobočkách nebo na doporučení a tam byla přislíbena odměna, tak tu dostaneš až po uskutečnění 3 zaúčtovaných plateb a až následující měsíc. Za týden určitě ne.[\quote]

Ne, to jsem myslel tak, že za týden má snad být nějaká akce a tu asi s přítelkyní nějak nezmáknem, když jsme tam založili účet minulý týden...
Vasekpasek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Moucha 15. 10. 2015 11:03

Moucha píše:jak dlouho po založení účtu equa posílá platební kartu?

V pátek 8.10. podepsaná smlouva
V úterý 13.10. SMS, že karta byla vyrobena
Dnes 15.10. dorazila a mám ji v ruce :-)

rychlost dobrá, 6 dní celkem teda :)
mám to jen na výběry v zahraničí když je to za 9,- to bych se ve FIO nedoplatil ]:-<
Moucha
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 19. 10. 2015 14:47

Tak už "oficiálně", po roce další kolo kampaně OnaDnes: http://ona.idnes.cz/nakupy-slevy.aspx?detail=1757 (že bych je zase oholil o 300 Kč? :nenapadne)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod 07Petr 19. 10. 2015 16:13

Otázkou je, co je "nový Klient" dle https://www.equabank.cz/files/doc/759-p ... a-dnes.pdf

Určitě se z toho zase budou chtít vykroutit pro ty, co už u nich účet měli.
07Petr
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 19. 10. 2015 16:55

Pomalu se z nich stává atraktivní banka. Mě šokovala rychlost, s jakou otevřeli bez nahlášení účet se spořicím a kartou, za 1/4 hodiny jsme byli venku. U jiných bank to v praxi trvá násobky času nebo je nutné dokonce několik návštěv.

Taky jsem před pár lety úplně za začátku založil ten účet kvůli prémii, ale k zavření jsem se nedočkal, protože pořád přibývají důvody tam zůstat. Dneska je to v podstatě nejlepší z bezpatných účtů, když někdo potřebuje platební styk a kartu a nechce plnit nesmyslné podmínky. Jen aby jim to vydrželo.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 19. 10. 2015 19:52

fremantle píše:Tak už "oficiálně", po roce další kolo kampaně OnaDnes:
Tak já jsem se této akce zúčastnil naposledy letos v březnu a vůbec mi nepřipadá, že by už to bylo od toho rok.

xls:
Naprosto souhlasím.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod D.roak 19. 10. 2015 20:57

Nevím zda to má něco společnhého. Učet jsem měl, zrušený. Znovu di ho založil. A nešlo se přihlásit. Klienské centrum mi tvrdí že při znovuotevření účtu aktivace trvá déle.
07Petr píše:Otázkou je, co je "nový Klient" dle https://www.equabank.cz/files/doc/759-p ... a-dnes.pdf

Určitě se z toho zase budou chtít vykroutit pro ty, co už u nich účet měli.
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod davsopl 19. 10. 2015 22:08

fremantle píše:Tak už "oficiálně", po roce další kolo kampaně OnaDnes: http://ona.idnes.cz/nakupy-slevy.aspx?detail=1757 (že bych je zase oholil o 300 Kč? :nenapadne)

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere.  :-)
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Markas1988 20. 10. 2015 10:46

xls píše:Pomalu se z nich stává atraktivní banka. Mě šokovala rychlost, s jakou otevřeli bez nahlášení účet se spořicím a kartou, za 1/4 hodiny jsme byli venku. U jiných bank to v praxi trvá násobky času nebo je nutné dokonce několik návštěv.

Taky jsem před pár lety úplně za začátku založil ten účet kvůli prémii, ale k zavření jsem se nedočkal, protože pořád přibývají důvody tam zůstat. Dneska je to v podstatě nejlepší z bezpatných účtů, když někdo potřebuje platební styk a kartu a nechce plnit nesmyslné podmínky. Jen aby jim to vydrželo.

stejně jsem byl překvapený s hypotékou... super rychlost, super úrok
Markas1988
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 20. 10. 2015 12:01

zajímavé upozornění od uživatele broucajz ve vláknu FIO, kde upozorňuje na nekritickou adoraci Equa ze strany uživatele Markas1988, tak jsem se na to kouknul a zjistil jsem následující:

Uživatel Markas1988 se registroval před 2 měsíci, 10 příspěvků, všechny jen a pouze podporující Equa.
Ze stejné IP adresy píše ještě jeden uživatel - Miliki, 1 příspěvek, ve vláknu Equa a michalduffek5 3 příspěvky v různých vláknech, všechny podporující Equa. Ať si každý udělá názor sám....

Si říkám, kdyby Equa místo investic do sociálních sítí raději vylepšila (a hlavně stabilizovala, protože lítají nahoru a dolu) své marže na cizoměnových platbách kartou.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 20. 10. 2015 12:06

Markas1988 píše:stejně jsem byl překvapený s hypotékou... super rychlost, super úrok

Jo, já byl zase překvapený, když mně v červenci strhli 1,50 Kč jako "splátka půjčky", přičemž jsem na splátkách nedlužil ani haléř, a na mailovou žádost o vysvětlení (ze zaregistrovaného mailu na vlastní doméně) mně odpověděli, že mně to mailem sdělit nemůžou, ať si zavolám na klientskou linku (překvapivě placenou). Takže provolám dvacku, abych se dozvěděl, kam zmizelo 1,50 Kč... Půjčka doplacena a Hasta la vista, baby 8-) .
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod astrapa 20. 10. 2015 12:40

Markas1988: Vyřiď v práci, ať Equa místo do expertů na sociální sítě raději investuje do programátorů a opraví si ty chyby v internetbankingu!
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod marvy 20. 10. 2015 13:55

astrapa: :D :-) :tleskani
marvy
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka