Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
slavo963 píše:ja jsem preventivne zalozil USD ucet
drummond píše:Právě proto jsem zrušil úcty v Equa, netoužil jsem mít 2 běžné a 4 sporici u RB, a pritom na všech nulový či zcela minimální zůstatek. Jde to u Equa udělat on-line na dálku vyplněním jednoho lejstra a zasláním e-mailem. Do 30 dnů zavřou a zůstatek i s úroky převedou na zvoleny účet.
Leeroy Jenkins píše:Chytré, nenapadlo by mě, že by toho šlo vlastně takhle využít, i když teda já už devizové účty u Equa mám, ale poradím kamarádovi. Ještě bych si tam pro jistotu hodil aspoň korunu zůstatek, ať ten účet není prázdný:)
Leeroy Jenkins píše:@bodyczech: A proto je to v odstavci, kde i věta předtím mluví o čísle účtu. Proboha, mysli, než něco napíšeš.Vždyť to nedává vůbec smysl, kdyby banka chtěla, ať neprovádíš žádné změny, tak to jednoduše vypne. Neprovádění a nahlašování změn = do 14.11. nenahlašujte NIKAM svoje nové číslo účtu s kódem RB. I odstavec pod tím na to poukazuje. Nemůžeš si vzít jednu větu uprostřed a ignorovat okolní text.
Leeroy Jenkins píše:Chytré, nenapadlo by mě, že by toho šlo vlastně takhle využít, i když teda já už devizové účty u Equa mám, ale poradím kamarádovi. Ještě bych si tam pro jistotu hodil aspoň korunu zůstatek, ať ten účet není prázdný:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků