ZUNO bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 12. 2016 18:02

nnnokiaE52 píše:me Equa stale nabizi urok 3,9 pri Repujcce uveru ze Zuno.

A jakým způsobem ti to nabízí? Já jsem asi tak před dvěma týdny zašel na pobočku se na to cíleně zeptat, ale podle obsluhy ta kalkulačka sice sazbu 3,9 % p.a. zobrazí při refinancování dražšího úvěru, ale reálně ji nejsou schopni poskytnout - prostě půjčují až od 4,9 % p.a.

Problém je ale i, že téměř žádná banka neuvádí v úrokovém lístku aspoň sazby "od" u spotřebních úvěrů, ale i u těch co ano (třeba UCB u refinancování prý 2,9 % p.a. je takovou sazbu nemožné získat, resp. algoritmus vygeneruje úplně standardní nabídku s RPSN >10 %)...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 12. 2016 18:26

Nabizi mi to kalkulacka na webu, kdyz jsem prihlasenej do IB. Z toho vychazim.
Zatim vzdy, kdyz se mi zobrazil nejaky urok, tak to dodrzeli. Jestli je to ted jinak a davaji pouze od 4,9, nemuzu posoudit. Nikdy jsem tech 3,9 nepotvrdil, tak asi tak..
anonymni

Odeslat příspěvekod fremantle 7. 12. 2016 14:21

Tak jsem dnes dostal taky mail od Zuno, stojí v něm mimo jiné hlavně:

"Protože respektujeme vaše přání, že si nepřejete dostávat marketingovou komunikaci, nemůžeme vám v tomto mailu sdělit bližší informace." :mrgreen:

Tak aspoň neprudí se zbytečnostmi (na druhé straně proč to vůbec odesílali, když prakticky říkají jen pořád, že není třeba podnikat žádné kroky :hm)... :-)
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod XLADI 7. 12. 2016 18:42

A existuje ZUNO ještě víbec? Do IB se prihlásím v pohodě, platby chodí jak mají, ale nikde žádná komunikace. Na FB od 7.10. ani slovo, třeba jak postupuje vyjednávání, třeba že jsou blázko dohodě, nebo něco. Prostě mrtvo. Ekonto Smart zdarma bez podmínek bych bral to by byla dobrá nabídka. Navíc jako plnohodnotná banka zvládá i neobvyklejší operace, třeba proplácení šeku, s tím jsem u žádné lowcost banky nepochodil. Tak jsem to vyřešil tak že jsem si na 2 měsíce založil a zrušil účet.
XLADI
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fremantle 7. 12. 2016 20:20

Tak předpokládám, že personálu, co měl na starost správu obsahu na sociálních sítích už běží nebo uplynula výpovědní lhůta, tak bych nějakou iniciativu zase nečekal. Prostě RB se ozve ve vhodné chvíli s konkrétním řešením a/nebo Zuno začne rovnou někdy v dubnu rozposílat výpovědi...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Korzaik 7. 12. 2016 22:13

Já bych to viděl na tu výpověď, takový procesy, jako začlenění Citi a Zuno během jednoho roku, na to nejsou v RB stavění.
Korzaik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 9. 12. 2016 15:17

Taky vám přišel stejný mail od Zuno?? cituji:

"V rámci celého procesu jsme nuceni předčasně ukončit váš terminovaný VKLAD. Ale nemusíte se bát, abychom vám nezpůsobili nějaké nepříjemnosti, vyplatíme vám ho i se všemi úroky, které byste obdržel/a při dodržení jeho původního termínu splatnosti. Úroky i jistinu vám v plné výši připíšeme na účet nejpozději do 31. 12. 2016."

tj. dobrej kauf, nemusím čekat na konec TV a vyplatí to hned... dobrejch pár desítek k Kč...
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod osobne2 9. 12. 2016 16:17

Da se to jeste zalozit? 8-D
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod Torns 9. 12. 2016 17:20

Torns
Návštěvník

Odeslat příspěvekod paty07 9. 12. 2016 20:11

Takže ti vlastně zvýšili úročení, se v dnešní době moc nevidí :D
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 10. 12. 2016 08:19

Sázka na to, že matka s dcerou společně nemůže "krachnout" (respektive Rafbovač banka nenechá), se vyplatila, mám tam totiž vklady nad limit pojištění vkladů...a to se vyplatí! :tleskani
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod avathar 15. 12. 2016 09:53

Já tento týden dostal výpověď na mrtvý účet, kde nic není. Výpověď je 2 měsíce, tedy do února. Na druhém účtu mám kreditku, tam zatím nic.
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod XLADI 15. 12. 2016 10:56

Torns píše:Asi jo, ale úrok je 0 %.

https://www.zuno.cz/pomoc/uzitecne-informace/uroky

Jo 0% úrok to se vyplatí si je zablokovat :-D . Ale nějak teť ty TV stejně ruší. Jo kde jsou ty časy 3,5% na Spoření plus a 2% na spořáku
XLADI
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nikko 17. 12. 2016 17:01

Dnes posílali výpovědi účtu v ZUNO bance:

Dovolujeme si vám oznámit, že jsme vám do online bankingu poslali výpověď, ve které podle článku 10.2.3 VOP vypovídáme Rámcovou smlouvu o poskytování produktů a služeb, již jsme s vámi uzavřeli.

Doručením této výpovědi začíná plynout dvouměsíční výpovědní doba, po jejímž uplynutí váš ÚČET v ZUNO a další k ÚČTU poskytované služby v souladu s článkem 6.5.1 VOP uzavřeme. Pokud si výpověď budete chtít uchovat, posíláme vám v příloze její verzi v PDF.

Využijte speciální nabídku od Raiffeisenbank
Velice si vážíme všech našich klientů, a tak i když jsme byli nuceni zaslat vám výpověď, připravili jsme pro vás spolu s Raiffeisenbank zajímavou nabídku. V případě vašeho zájmu o přechod k Raiffeisenbank se můžete těšit například na:
Vedení účtu eKonto SMART ZDARMA
Výběry z bankomatů všech bank v ČR ZDARMA
Atraktivní úrokovou sazbu 0,75 % ročně na spořicím účtu
Možnost využívat širokou síť více než 130 poboček

Zaujala vás tato nabídka? Nechte na sebe kontakt v tomto formuláři, zástupce Raiffeisenbank vás bude kontaktovat během příštího pracovního dne.
Děkujeme vám za vaši přízeň a pochopení,
ZUNO team
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod filip893 17. 12. 2016 18:37

eKonto SMART je pro klienty Zuno zdarma bez podmínek, či zdarma za splnění podmínek pro běžné klienty RB? Já jsem zatím výpověď od Zuno nedostal.
filip893
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka