od fremantle 21. 12. 2016 22:22
Taky jsem dostal zprávu ze slovenské Zuno s tím, že Tatra banka má připravenou nabídku s "výhodnými podmínkami" a pokud mám zájem využívat služeb RBI nadále, abych kontaktoval banku, že zvýhodněnou nabídku připraví - tak jsem ze zvědavosti zavolal a informací jsem dostal asi tolik, že bankéři v tomto období klienty obvolávají, takže se mi určitě ozvou, ale ať nechám kontakt... Takže to fakt mají promyšlené, to by jim asi fakt upadli ruce, pokud by sesmolili jedno PDFko, co tak tajného "zvýhodněného" připravili.
S Tatra bankou zkušenosti nemám žádné, tradičně to je kamenná vysokonákladová banka, vedení balíčku standardně bratru celkem vysokých 7 € a dle webové prezentace se mi nezdá, že by klient dostal odpovídající protihodnotu. Na druhé straně asi jako jediná banka na Slovensku (ale až tak podrobný přehled fakt nemám) nabízí platby telefonem a jelikož zatím ještě kartu v telefonu na platby v EUR nemám, tak bych to možná i zkusil, ale jen na ty 3 roky, koneckonců zrušit se to dá vždy... a je dobrým zvykem, že ve slovenských městech jsou na náměstí pobočky všech bank naskládány vedle sebe, tak až bych něco potřeboval, tak stihnu beztak obejít i ČSOB a UCB, které již mám - třeba té ČSOB se budu nejspíš výhledově zbavovat, až mi za rok skončí vázanost za kampaň za získání telefonu).