ZUNO bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tom brava 21. 12. 2016 12:51

chrudimi píše:
xtonda píše:Taky je možné, že ta nabídka je pouze pro nějak vybrané klienty a tedy skutečně není plošná pro všechny, i ty co mají v Zuno léta nevyužívaný účet.

Zřejmě není plošná, já třeba tuto nabídku v mailu nemám.

chodí to postupně, mi třeba až dnes....
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod nikko 21. 12. 2016 13:28

eKonto SMART bude pro klienty Zuno zdarma bez podmínek po dobu 6 měsíců. Po uplynutí této doby budou podmínky vedení účtu již standardní, tj. vedení zdarma jen při aktivním používání účtu (na účet musí příjít měsíčně 15000 Kč a jsou provedeny 3 platby za měsíc). Tuto informaci poskytnul klientský pracovník Raiffeisenbank.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Korzaik 21. 12. 2016 14:08

S tím ať jdou někam, i kdyby bylo zadarmo, co je na tom kontu tak exkluzivního? Leda, že by přidali ten mobil.
Korzaik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TnT2 21. 12. 2016 14:20

Exkluzivního nic, ale zajímavý je ten spořák. Pokud je to eKonto Flexi, bude BÚ podmínkou.
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tortugas 21. 12. 2016 15:09

Zrovna mi ze Zuno odpovedeli ohledne chybejicich uroku z predcasne zrusenho Vkladu. Takze opravdu pry ty chybejici uroky pripisou do konce roku (tohoto :-) )
Tortugas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xtonda 21. 12. 2016 15:15

nikko píše:eKonto SMART bude pro klienty Zuno zdarma bez podmínek po dobu 6 měsíců.

Tak to máme třetí verzi informace. Hlína.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod octaviampi 21. 12. 2016 17:46

Ja jsem misto vypovedi dostal zpravu, ze vklady jsou v bezpeci.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod XLADI 21. 12. 2016 19:58

Jsem ochoten využívat ekonto SMART max s podmínkou jaká byla pro úřet plus, jestli to bude 6 měsíců a konec, tak to není žádná nabídka, to snad dají každému, kdo k nim přejde z jiné banky a trochu tlačí na pilu.
XLADI
Návštěvník

Odeslat příspěvekod davsopl 21. 12. 2016 21:08

Takže Zuno jim je ukradený a chtějí ho potopit. Jinak si tu jejich "nabídku" nedokážu vysvětlit.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod LuiS_666 21. 12. 2016 21:49

Jen pro informaci, na Slovensku nabízí Tatra banka - jakožto nástupnická banka, klientům Zuno po dobu tří let odpuštění poplatku za účet.
LuiS_666
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Franklin 21. 12. 2016 21:55

Specifický trh. :mrgreen:
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 21. 12. 2016 22:22

Taky jsem dostal zprávu ze slovenské Zuno s tím, že Tatra banka má připravenou nabídku s "výhodnými podmínkami" a pokud mám zájem využívat služeb RBI nadále, abych kontaktoval banku, že zvýhodněnou nabídku připraví - tak jsem ze zvědavosti zavolal a informací jsem dostal asi tolik, že bankéři v tomto období klienty obvolávají, takže se mi určitě ozvou, ale ať nechám kontakt... Takže to fakt mají promyšlené, to by jim asi fakt upadli ruce, pokud by sesmolili jedno PDFko, co tak tajného "zvýhodněného" připravili.

S Tatra bankou zkušenosti nemám žádné, tradičně to je kamenná vysokonákladová banka, vedení balíčku standardně bratru celkem vysokých 7 € a dle webové prezentace se mi nezdá, že by klient dostal odpovídající protihodnotu. Na druhé straně asi jako jediná banka na Slovensku (ale až tak podrobný přehled fakt nemám) nabízí platby telefonem a jelikož zatím ještě kartu v telefonu na platby v EUR nemám, tak bych to možná i zkusil, ale jen na ty 3 roky, koneckonců zrušit se to dá vždy... a je dobrým zvykem, že ve slovenských městech jsou na náměstí pobočky všech bank naskládány vedle sebe, tak až bych něco potřeboval, tak stihnu beztak obejít i ČSOB a UCB, které již mám - třeba té ČSOB se budu nejspíš výhledově zbavovat, až mi za rok skončí vázanost za kampaň za získání telefonu).
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod LuiS_666 21. 12. 2016 22:47

Odkaz z mailu vede přímo sem (Tatra Personal):

http://www.tatrabanka.sk/sk/personal/ucet-platby/balik-sluzieb.html?utm_source=ZUNO&utm_medium=NL&utm_campaign=recontracting&utm_content=12.12.2016

Nehodnotím samotnou nabídku Tatry, jen porovnávám s ČR.
LuiS_666
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mate59 22. 12. 2016 18:33

Dnes ZUNO vyplatila všechny úroky i vklady.Po žádosti o zrušení účtu došla odpověď :účet /r.smlouva/bude zrušen do 30 dnú.Sbohem ZUNO,budu vzpomínat jen v dobrém.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod avathar 22. 12. 2016 22:06

Dneska jsem mluvil v RB s ženskou, co vypadala cca v obraze a potvrdila mi těch 6 měsíců bez poplatků only.
avathar
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka