Vcera schuzka v RF, nabidka jako pro kazdyho z ulice (akorat nejakej telefon se dal vydojit). Pocachrovat s poplatkama se u toho lepsiho uctu dalo pokud bych nasel dva lidi na doporuceni co by si vzali i klidne ten ucet zdarma (ale museli by 2r vydrzet, heh).
V Zuno jsem mel Plus a libil se mi vyber v bankomatech zdarma nad 1000 i v zahranici a zdarma SEPA (ne ze bych je pouzival tolik). Bohuzel to byl muj hlavni ucet, takze jsem tam drzel provozni rezervu, vsechny trvaly prikazy, vsechny vedlejsi prijmy. Kua!

V tuhle chvili se mi nejvic pozdava mBank (vybery zdarma nad 1500) a relativne levny SEPA. Zbytek je stejnej jako vsude a v podstate me ani moc nezajima. Kdyz mam vybery nepotrebuju pobocku, 95% veci platim prevodem nebo kreditkou (exCiti, nyni RF

).
Jediny dve veci nad standardni tuzemsky platby jsou prave zridkave vybery v zahranici a SEPA platby + nebavi me hledat bankomat "moji" banky + libila se mi v Zuno mobilnim IB snadnost placeni a QR kod.
Nekdo nejaky lepsi tip? Obrat na uctu dostatecny, kazdy mesic minimalne 50k in a 20-50k out.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;