ZUNO bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod XLADI 11. 1. 2017 12:37

Ty premium účty stačí pro splnění přeposlat 50000 z kteréhokoli účtu a pak to poslat zpátky? To není zas tak nereálné. Zuno jsem naštěstí jako hlavní neměl ale používal jsem ji dost. Mobilní banking super, sice občas stávkoval ale jednoduchý a přehledný. A jestli i při 50K obratu a aktivním využívání dokážou nabídnout jen to co každému kdo se rozhodne si u RB zřídit účet, tak to snad ani nemá cenu chodit na pobočku aby mi to řekli. Mají to nabídnout rovnou aby se neztrácel čas.
XLADI
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 11. 1. 2017 12:40

tak ale pokud běžně splňuje příjem 50+ proč toho nevyužít
ještě bych zvážil Erste Premier, zvlášť když jsi zvyklý ze ZUNO na D+0 odchozí platby zde až do poledne
neomezené výběry z ČS bankomatů a v zahraničí všude
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 11. 1. 2017 13:00

Jo, neomezeně... akorát je tak trochu smutné, že když si v té "prémiové" ČS vyberu v zahraničí z bankomatu ekvivalent celkem směšných 60 EUR, tak mě to bude stát více, než u Creditas s 30 Kč poplatkem... :-( Mě by teda taková neomezenost celkem rychle přešla, ale je fakt, že aspoň za to dá posedět v salonku... No, právě u těch prémiových účtů je trochu problém, že každý má něco, jinak je to o kompromisu.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Korzaik 11. 1. 2017 13:01

Noclaf píše:Vcera schuzka v RF, nabidka jako pro kazdyho z ulice (akorat nejakej telefon se dal vydojit)

Myslíš akci „Banka do kapsy“? Jestli se nepletu, tak tam je podmínka eKonto komplet na 2 roky, ne? Což znamená 129*24=3096 Kč.
Korzaik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 11. 1. 2017 13:26

Některým klientům údajně cpali telefon (asi stejný model jako v případě kampaně Banka do kapsy) i k tomu "nabízenému" eKontu Smart (na 6 měsíců bez nutnosti plnění podmínek), asi na základě nějakého klíče aktivity, ale to nikdo neví přesně, co hodnotili (analogicky i na Slovensku nabízela Tatra banka klientům tamní pobočky Zuno kromě účtu i některým vytipovaným klientům předplacenou kartu s 30 € kreditem: http://www.zive.sk/clanok/121668/tatra- ... ou-ponukou, taky není zřejmé podle jakého klíče)...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Noclaf 11. 1. 2017 13:40

Patrik, diky za tipy. 150kKc nedam (snad az mi tak 10x pridaji :D ). Sberbank nevim jestli nevyradit, podporovat Rusy a k tomu banku co ji zatrhli investice do komercnich projektu...

Takze si ve fronte nechavam Sberbank s velkym otaznikem a pak Uni a CSOB.

Co se tyce telefonu tak ani nevim jaky telefon a za jakych podminek, ja bankere rovnou odpalkoval s tim, ze si vybiram ucet a ne telefon.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Korzaik 11. 1. 2017 13:45

fremantle píše:Některým klientům údajně cpali telefon (asi stejný model jako v případě kampaně Banka do kapsy) i k tomu "nabízenému" eKontu Smart (na 6 měsíců bez nutnosti plnění podmínek), asi na základě nějakého klíče aktivity, ale to nikdo neví přesně, co hodnotili (analogicky i na Slovensku nabízela Tatra banka klientům tamní pobočky Zuno kromě účtu i některým vytipovaným klientům předplacenou kartu s 30 € kreditem: http://www.zive.sk/clanok/121668/tatra- ... ou-ponukou, taky není zřejmé podle jakého klíče)...

To jsme asi podcenili, že končí Zuno se ví nejmíň půl roku, snad i víc, měli jsme zvýšit aktivitu. :D
Jestli si ovšem RB neudělala seznam "dojičů" a těm rovnou neposlala výpověď, ono by se stačilo zeptat kartového oddělení.
Korzaik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 1. 2017 17:14

Kdo máte od nich kreditku, dostali jste již nějakou nabídku. Já stále nic.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod TnT2 11. 1. 2017 18:03

Kreditku mám, zatím nic.
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ab84 11. 1. 2017 18:14

Já mám v rodině 4x Zuno účet a žádná výpověď zatím nepřišla.
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod XLADI 11. 1. 2017 18:57

Já kreditku nemám a taky stále nic. Jak myslíte že postupují? Podle aktivity, nebo ruší tak jak si to lidi postupně zakládali? Já to mám od toho 2011, tak možná budu v nějaké poslední vlně. Už jsem tam nechal jen 18000 na platby abych si udržel účet plus to do konce bude stačit.
XLADI
Návštěvník

Odeslat příspěvekod DrumSession 11. 1. 2017 20:21

Dyk to berou podle jmen, psali to na těch internetech a XLADI je až u konce abecedy...
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod muldon 11. 1. 2017 22:11

Mám účet plus a platinovou kreditku. Mě volali nejdřív z nějakého mobilu ohledně domluvení schůzky v RB, ale paní chtěla vědět poslední 4 čísla z rodného čísla a dál se nechtěla bavit. Tak jsem zavolal přímo do Reiffky a domluvil si schůzku. V systému mě už měli jako Zuno klienta.

Chlapík na pobočce v RB v pohodě a snažil se, ale i tak jsem tam strávil 92 minut (bez čekání). Hroznýho papírování. Žádnou výhodu mi nedali, jen možnost Smart nebo Komplet konta. Vzal jsem komplet, jelikož to má v ceně kreditku co vrací prachy, takže při obratu 12900 Kč je vlastně účet i s kreditkou zdarma.

Kreditka je to teda ta klasická Style. Oproti platinové v Zuno nemám úrok 14,9%, ale víc. tuším buďto 17, nebo 22% si nevybavuju přesně. Stávající dluh zůstane úročený původní sazbou a nové transakce s novou. Údaje ze systému si zjistili sami i výši zůstatku. Potvrzení o příjmu nechtěli, jen zachovat stejný úvěrový limit karty, aby to prošlo automaticky systémem.

Debitku jsem si vzal Visu (pokud si o ní neřeknete, tak dávají MC) a kreditka Style je MasterCard.

Číslo účtu si lze vymyslet, takže jsem si nechal to samé jako v ZUNO, akorát na konci místo 2310 je teď 5500.

Trvalé příkazy si prej naimportujou sami, ale zatím v tom bankingu to není. PS: Ten banking je tragickej, ale co mám info tak cca v dubnu by měli spustit novej pořádnej. Tak uvidíme.
muldon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod XLADI 12. 1. 2017 07:34

Teda hodina a půl života na převodu účtu, to je tedy dost času. Ale něco přece Komplet je pro lidi z ulice když přivedete 2 další ovečky a 15000 obrat plus 3 odchozí platby, tak to je o chlup lepší. A mobil nenabídli?
XLADI
Návštěvník

Odeslat příspěvekod libol 12. 1. 2017 07:42

muldon: ten nový ibanking je,a le takový Yeti. Jsem u RB už fakt hafo let - ještě s Kompletkontem, když vyjelo eKonto (to předchozí, bez přívlastku), chtěl jsem na něj přejít a říkali mi, že to nejde, že budou mít nový ebanking a tam se to sjednotí.
libol
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka