ZUNO bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ab84 22. 3. 2017 13:46

Já jsem dost váhal, ale jdu do toho taky. Sice budu muset 3 roky šaškovat s přeposíláním peněz, ale telefon za 5 tisíc prodám, navíc nějaká tisícovka ze spořáku... Takže zítra jsem objednaný na pobočku a mají tam pro mě v šuplíku schovaný S5 mini.
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod qsubt 22. 3. 2017 14:08

chtel jsem prevest kreditku ze ZUNO, baaba mne soucasne zalozila e konto smart, kreditku RB nedokazalo vcas prevest, protoze ona baaba onemocnela a driv ji ZUNO uplne zrusilo (stejne to spis pokazila ona a zadala o novou misto prevodu a nesparovalo se to pak nejak, nevim), kazdopadne mne po 5 tydnech volala ze jedina moznost je dat novou zadost - to jsem nechtel, a za tyden i to e konto smart zrusil - a smlouvy papirove jim tam nechal a pozadal je o skartaci.

Za par dnu volala pak jina baaba, vsechny me problemy s politovanim pochopila, a byla moc chapava ze jsem ji to skoro veril, no dala me ekonto komplet na rok zdarma, na otestovani vseho co chci a ze si mam znova pozadat o kreditku. ucet jsem si nechal teda, tudiz hlasove stornoval moji vypoved, aspon otestuju to jejich nove letni IB, o kreditku ale uz asi zadat nebudu, mam rozzadane v mbank.

o zadnem s5mini jsem nevedel, skoda.
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod neosobně 22. 3. 2017 15:47

Myslím, že nabídka mobilů je zcela nezávazná nabídka ze strany RB, jakási reklamní nabídka jak přilákat nové hejly... Nikde není nic transparentně dáno a napsáno, kdy a jak dostanete ten mobil, pikantní je ta taxa prvních 300 Zunáků dostane Samsung mini...

http://www.finparada.cz/3963-Za-jakych- ... lefon.aspx

Píšete tady někdo, že podmínkou pro Samsung J3 je smlouva na tři roky, ale v odkaze sice na jinou kapan má RB jen 2 roky na tento mobil, 3 roky tam mají na ten Samsung S5mini
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ab84 22. 3. 2017 15:58

Víc budu vědět zítra po schůzce na pobočce, ale dnes jsem mluvil s bankéřem a ten mi řekl, že telefon dostanu hned při podpisu v rámci "migrace". A ještě se byl podívat do šuplíku, zda tam mají i ty "lepší" S5.

Ale určitě už ho pár lidí dostalo, protože se vesele prodávají na bazoši.
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 22. 3. 2017 16:18

No my jsme si to dali rovnou jako podmínku podpisu pod smlouvu o převodu CZK a devizových účtů u Zuno...předání těch Samsung mini, pěkně z ručky do ručky a podpisu.... :D tak snad na nás ještě tři kousky zbydou.. :hm

Sakra to asi rychle spadne tržní cena nových S. mini z tzv. druhé ruky...podkud se na trhu objeví větší množství nových mobilů za nižší ceny... jak píšeš o tom Bazoši
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ab84 23. 3. 2017 14:16

Dnes jsem strávil na pobočce necelou hodinku, účet založen bez problémů. A telefon S5 mini jsem hned dostal a už visí na bazoši. Jdu tam zkusit protlačit i manželku, taky měla účet u Zuno.
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod avathar 23. 3. 2017 15:00

ab84 píše:Dnes jsem strávil na pobočce necelou hodinku, účet založen bez problémů. A telefon S5 mini jsem hned dostal a už visí na bazoši. Jdu tam zkusit protlačit i manželku, taky měla účet u Zuno.

Psal jsem ti sz
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod __Pavel 23. 3. 2017 15:14

ab84 píše:Dnes jsem strávil na pobočce necelou hodinku, účet založen bez problémů. A telefon S5 mini jsem hned dostal a už visí na bazoši. Jdu tam zkusit protlačit i manželku, taky měla účet u Zuno.

A jaký účet si založil, Smart nebo Komplet?
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 23. 3. 2017 15:20

Njn v Praze má RB k dispozici 280ks SAMSUNG Galaxy S5 Mini a zbytek Kolonie má 20ks...
Ale tento mobil už se snad pouze doprodává v obch. síti, snad výrobce ukončil výrobu...tzn. že ceny i nových mobilů budou spíše padat, nevím zda jej prodáš za těch 5300 ... :hm
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ab84 23. 3. 2017 15:25

Založil jsem Smart, za Komplet chtěli peníze. Já ten účet používat nehodlám, budu na něm točit opakující se platby, abych splnil podmínky. Je to tedy tříletá šaškárna, ale jestli to prodám za těch cca 5 tisíc, tak fajn, navíc nějaký ten bonus v podobě hezkého úroku na spořáku...
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod neosobně 23. 3. 2017 15:33

Splnuje podmínku 3 odchozích plateb, nastavení 3 trvalých příkazů na vlastní účet v jiné bance ?? :-)
neosobně
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ab84 23. 3. 2017 15:44

To netuším, ale přesně tak to chci udělat, a jestli to schválí i manželce, tak tam pošlu 15 tisíc a ve třech etapách si to budeme posílat mezi sebou.
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod __Pavel 23. 3. 2017 16:00

neosobně píše:Splnuje podmínku 3 odchozích plateb, nastavení 3 trvalých příkazů na vlastní účet v jiné bance ?? :-)

Jasně, že splňuje. Jak asi tak můžou z čísla účtu mimo RB poznat o koho se jedná. :)

-- 23. 3. 2017 16:56 --

Myslím, že manželka a stejně tak všichni co už zrušili účet u ZUNO, budou mít smolíka. Bylo mi totiž řečeno, že nárokovost na J3 nebo S5mini zjistí až zadáním rodného čísla klienta do systému. Možné je však všechno. :-)
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod A1rh- 24. 3. 2017 07:32

Bohužel jsem už loni založil sobě, manželce a matce účet u RB za 1x Samsung A3 a tím přišel o možnost telefonů a dalších výhod nyní.
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod neosobně 24. 3. 2017 15:05

Tak RB opět potvrdila svoji pověst... prý " Prvních 300 klientů, kteří si převedou své produkty do Raiffeisenbank získá kvalitnější telefon SAMSUNG Galaxy S5 Mini." Skutečnost: na krajské město dala RB všeho všudy 2, slovy dva mobily....

Jinak potvrzuji, nárok na výše zmíněný mobil jedou podle rodných čísel, mají totiž záznamy komu jej nabídli...
neosobně
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka