xtonda:
Četl jsi ten článek v iHNed? Při denním připisování úroků u částek do 127000 Kč se daň vůbec neplatí (méně jak 1 Kč). Pak je tedy velký rozdíl, zda se úroky připisují měsíčně daněné, nebo denně nedaněné.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
saabik píše:PatrikChrz píše:Ona u tech uctu s lepsim urocenim vzdy nejaka ta bariera je. Absence IB, poplatky za transakce, omezeny pocet uctu na ktere lze prevadet,...
V patek mi vyjde clanek o sporacich
kde vyjde? to bych si rad precetl. treba zjistim, ze mi nekde nabizeji vic nez mam ted na sporaku. nemam zajem o terminak, pouze sporak. nechci mit penize blokovany, a nemuzu najit lepsi nabidku nez 2,5%. uz se tesim
ALF6 píše:diky predatore...konecne jsem se dockal odpovediJelikoz 700 na ulici nenajdu tak uz v tom mam jasno...vitej ZUNO
SocPredator píše:ALF6 píše:diky predatore...konecne jsem se dockal odpovediJelikoz 700 na ulici nenajdu tak uz v tom mam jasno...vitej ZUNO
700 je rozdíl 0,5% v úročení za půl roku, který bude následovat. Ale správně (jak poznamenal xls) by se měla odečíst ještě půlroční ztráta 0,4% za tu fixaci (560), takže ve výsledku jde o 140 Kč po zdanění o 120 Kč!
Proto tu asi nikdo neodpověděl, protože to je "zanedbatelné". Já osobně bych to asi taky nehrotil, záleželo by jak moc se papíruje se zakládáním. To sem určitě Patrik napíše, jestli po něm nechtěli řidičák a zda si dělají kopie (to taky nesnáším)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků