ZUNO bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Já Osobně 4. 8. 2011 17:41

meir píše:V HK udelam cashback na kazdou kartu.

A to víš, protože jsi to zkusil a prošlo to, nebo si to jenom myslíš? :-)) Pro ZUNO není nic jednoduššího, než nastavit limit pro cashback na všech kartách na nulu a nevybereš nic :-P Proč by jinak říkali, že cashback nepodporují?

Já Osobně 8-)
Já Osobně
Návštěvník

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 5. 8. 2011 02:14

takze je to jasny na pul roku dat penize na terminak roku do zuna a dalsich 10 000kc dat na novej ucet u axy pro bonus a konecne prvne za zivot budu mit pocit ze banka plati me.
DNSTUFF
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 5. 8. 2011 10:51

ps: u toho zuno vkladu se chci zeptat jestli muzu penize neustale vkladat, nebo se jednou na zacatku vlozi fixovana castka a ta se nesmi menit. ptam se u te nabidky na sest mesicu.
DNSTUFF
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod josh.viklef 5. 8. 2011 12:52

Zdravim.
Dnes jsem dostal postou PIN k platebni karte, ale je jiny nez jsem zadaval pri zadosti o ni. Ktery PIN je platny?
josh.viklef
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Joezbrna 5. 8. 2011 12:53

Není to otázka spíše na nějakou jejich linku než do fóra?
Zkus a uvidíš. Máš 3 pokusy :mrgreen:
Joezbrna
Nadšenec

Odeslat příspěvekod filip893 5. 8. 2011 13:12

josh.viklef:

Jestli jsi dostal poštou PIN k platební kartě, tak platí tento PIN. Ověřit to můžeš v bankomatu, kde můžeš zároveň PIN změnit.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 5. 8. 2011 13:12

Proč bys dostával poštou PIN který by sis někde nějak volil dřív?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod josh.viklef 5. 8. 2011 13:18

myšpulín
Tomu taky nerozumim. Normalne jsem ve formulari 2x zadaval vlastni PIN a dnes prisla obalka s jinym PINem :-)
josh.viklef
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filip893 5. 8. 2011 13:24

Třeba tvůk PIN nebyl akceptován, neměl jsi ve tvém PINu opakující se číslo, či dokonce stejné číso zasebou?
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod Havers 5. 8. 2011 15:48

filip893 píše:Jestli jsi dostal poštou PIN k platební kartě, tak platí tento PIN. Ověřit to můžeš v bankomatu, kde můžeš zároveň PIN změnit.

FAQ ZUNO :

Jak si změním PIN?
PIN si můžete změnit pouze tak, že požádáte o novou kartu s novým PIN. ...
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod ALF6 5. 8. 2011 18:46

:roll: nevite koli stoji overeni zustatku na bankomatu jinem nez Rajfka? penize sem vcera posilal na Zuno jak Z Fia tak z PS..a dorazili jen z Fia :roll:
ALF6
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod josh.viklef 5. 8. 2011 19:14

Imho neni co overovat, protoze je karta vuci uctu online.
josh.viklef
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Havers 5. 8. 2011 19:48

ALF6 píše: :roll: nevite koli stoji overeni zustatku na bankomatu jinem nez Rajfka? penize sem vcera posilal na Zuno jak Z Fia tak z PS..a dorazili jen z Fia :roll:

Ve všech bankomatech je to zdarma. V ceníku ZUNO totiž taková položka není.
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 5. 8. 2011 22:06

ALF6 píše::roll: nevite koli stoji overeni zustatku na bankomatu jinem nez Rajfka? penize sem vcera posilal na Zuno jak Z Fia tak z PS..a dorazili jen z Fia :roll:

zalezi, s jakou splatnosti jsi je posilal, z PS to musis zadat pro vcerejsi splatnost do vcera 18h a dost bych se divil, kdybys to tak zadal a zuno nesplnilo zakon :-D
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Dvorik 8. 8. 2011 10:49

Funguje vam prihlaseni do Zuno IB v Chromu?
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka