od strny88 12. 8. 2010 12:55
Dobrý den, před rokem my byl umožněn kontokorent, kde jsem mohl jít do debitu 30 000kč, bohužel co člověk nechtěl přišel jsem o práci, ano na dotaz paní na pobočce jestli nechci pojistit proti ztrátě zaměstnání řek sem výslovně NE, bohužel. Nyní mi přišla druhá upomínka že jsem v mínusu 30800kč, které musím do 8mi dnů uhradit. Zítra se chystám na pobočku pro nějaké rady, ale moc nadějí si nedávám. Co vím, stačí na uču protočit oněch 30800kč aspon na 24hodin? Po protočení mohu opěd do debitu - 30 000kč? Rozumím tomu správně? Dále pokud tomuto někdo více rozumíte, lze tohle zařídit nějak na pobočce? NEchci aby to po mě vymáhali, je nějaká možnost splátkového kalendáře?, Chci jít na pobočku připravený. Ve financích se teprve rozkoukávám, nemluvě o ruznych službách u ruzných banek. Po zplacení tohoto debitu, začnu uvažovat a brát informace u jiných bank. Díky za stručné odpovědi.
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8