FIO

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod xtonda 26. 2. 2014 10:26

Současný trend webdesignu se mi taky nelíbí, krom popuberťákování v tom vnímám i poblbcování, jak postupně mizí digitální propast (digital divide) a internet se stává masovou záležitostí, tak se to prostě čím dál tím víc uzpůsobuje pro blbce.

-- 26. 2. 2014 10:28 --

Je někde demo toho nového IB mBank? Podle toho co tu píšete mi přijde, že to musí být horší než AXA.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 2. 2014 10:41

xtonda: tak to zas ne, Axa nastavila laťku tak vysoko, že jim se už nikdo nikdy nevyrovná :). To musel být snad úmysl, napsat to tak hrozné :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod marvy 26. 2. 2014 12:12

vlazy píše: Kromě toho je tu ještě i docela dobré řešení GEMB a jejích účet Genius Gratis s výběry z jejích bankomatů a na jejích pobočkách zdarma.

Ano Vlazy tento účet od GE mam.Máme tu i bankomat. :-) Tedka už Mhňup banku nebudu používati. Nechám jim rok a uvidim.

-- 26. 2. 2014 12:15 --

xtonda píše:
Je někde demo toho nového IB mBank? Podle toho co tu píšete mi přijde, že to musí být horší než AXA.

Stačí se podívat na stránky Mbank kde máš ukázkový videa.
:mrgreen: Je to podobnej paskvil jako AXA akorát vo dost barevnější a umí to víc funkcí :hm
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod silen3c 28. 2. 2014 22:42

PatrikChrz píše:Pro slovenského odesílatele jsou všechny SEPA platby za stejnou cenu jako domácí. Ze zákona.

SEPA platby by mělo Fio umět dle dnešní zprávy v IB od pondělí, tak uvidíme...
Fio píše:Vážení klienti,

s potěšením si vám dovoluje oznámit, že Fio banka, a.s. od 3.3.2014 rozšiřuje možnosti platebního styku a zpřístupňuje možnost odesílat a přijímat SEPA platby.
silen3c
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zedna1 11. 3. 2014 22:27

V aktualitach na strankach FIO tykajicich se kurzu investovani je uveden zajimavy udaj, ze " ...investičních služeb nyní využívá více než 70 tisíc klientů."

Vzhledem k celkovemu poctu zhruba 350 000 klientu FIO banky (udaj z 25.2.2014) mi to pripada jako celkem vysoke cislo, ktere mne dost prekvapilo.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xls 12. 3. 2014 08:51

To budou asi lidé, kteří mají podepsanou smlouvu, nemusí ještě nebo už nic dělat, případně jen drží akci. Předpokládám, že skutečně aktivně obchodujících bude z toho jen zlomek.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod D.roak 14. 3. 2014 12:04

Nezkoušel někdo jejich IB na mobilním telefonu s OS symbian děkuji
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod broucajz 15. 3. 2014 18:30

marvy píše:Hned bych šel k FIo bance, ale výběry za 35Kč mě štvou.Ten jejich bankomat mam 10km daleko a CSOB zrovna tak. :hm Mbaňka si to u mě pokakala.

Doporučuji podívat se na webové stránky Equa bank. Neomezený počet výběrů z bankomatu jakékoliv banky zdarma. :-D
broucajz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 15. 3. 2014 18:36

broucajz píše:
marvy píše:Hned bych šel k FIo bance, ale výběry za 35Kč mě štvou.Ten jejich bankomat mam 10km daleko a CSOB zrovna tak. :hm Mbaňka si to u mě pokakala.

Doporučuji podívat se na webové stránky Equa bank. Neomezený počet výběrů z bankomatu jakékoliv banky zdarma. :-D

V EQUA je pro bezplatne vedeni uctu nutne splnit jiste podminky, jinak je tam velky mesicni poplatek.

V pripade blizkosti bankomatu GE Money je vhodne reseni bezplatny ucet GE Gratis, tam jsou neomezene bezplatne vybery z vlastnich bankomatu.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thom 15. 3. 2014 19:09

broucajz píše:

Zdarma tak úplně ne (viz výše). A je otázkou je, jak dlouho to vydrží. Banka není charita...
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod Fodi 16. 3. 2014 22:24

U Equabank staci "protocit" 10.000 mesicne na prijmech a vedeni je zdarma. Vybery v CR gratis a v zahranici za 9,- CZK.
Ac jsem dlouholetym spokojenym uzivatelem FIO uctu, nedavno jsem si otevrel ucet u Equabanky.
Jednak v me blizkosti byl zrusen jediny domaci bankomat, druhak na FIO sporicim uctu je smesny urok.
Equabanka ted dava 1,3%. Alespon neco.
Fodi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 3. 2014 07:15

dava 1.4 a 1.6, ale bohuzel jenom do 30.4, pote 1.2 a 1.4
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod slazz 17. 3. 2014 10:06

broucajz píše:

Já doporučuju tou FIO kartou platit, pak je někooik výběrů z jakéhokoliv bankomatu zadarmo.
slazz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 3. 2014 10:38

proc platit FIO kartou, kdyz zde mame karty s 2% vratkou?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod slazz 17. 3. 2014 11:08

Protože je to jednodušší než kvůli 80 korunám co by měl za tu vratku složitě přemýšlet a měnit banku jenom kvůli bankomatu.

Ale jestli to někoho baví...... Přijde mně že je tady spousta lidí odtržená od reality a snahou ušetřit za každou cenu ve skutečnosti tratí mnohem víc na ztraceném čase a úsilí. Ale asi to je pro některé lidi koníček.
slazz
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka