FIO

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod xls 13. 1. 2015 20:16

Jak tam funguje filtrování? Tj. když chci platbu 450-550 Kč, za loňský rok pro určitou banku?
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod qsubt 13. 1. 2015 21:20

1. skoda ze na NASTENKU nejde(?) pridat filtracni panel.., mne by se libil nahore treba jako radek, s funkcionalitou stejnou jako ten levy sloupec co je ve starem IB

2. taky skoda ze sirka webu je napevno a nejde vyuzit i sirsi, obcas se mne to hodi.., ale ok, da se to prekousnout...

3. generovani PDF?, napriklad z vyfiltrovaneho vystypu prehledu plateb asi mozne nebude? nebo to jde? nevim, dival jsem se zbezne. Vim ze CSV a dalsi formaty jsou asi uzitecnejsi, ale mne osobne by se hodilo i PDF :)

4. moznost zmensit font, to uz bych chtel asi moc...

-- 13. 1. 2015 21:23 --

xls píše:Jak tam funguje filtrování? Tj. když chci platbu 450-550 Kč, za loňský rok pro určitou banku?

na filtr je tam OD-DO a pak uz pouze Vyhledavaci radek, ... je sice pekne ze to filtruje okamzite bez dalsuho potvrzovani, ja osobne bych ovsem preferoval spis to pridani nejake sumy... ale to snad nemuze byt dodelat do nejakeho updatu... to je "jeden dotaz do databaze" a 2 input kolonky
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikicz 13. 1. 2015 21:39

Moznost zmensit font ceho?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod qsubt 13. 1. 2015 21:45

pisma? Ted ho mam vetsi nez ve starem IB, a prijde mne to jako plytvani mistem... ale zvyknu si i tu na toto kravske co tam je
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Suky. 13. 1. 2015 22:25

qsubt píše:2. taky skoda ze sirka webu je napevno a nejde vyuzit i sirsi, obcas se mne to hodi.., ale ok, da se to prekousnout...

Dá se nastavit šířka přes celou obrazovku...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod astrapa 13. 1. 2015 22:32

Mně teda štve, že to teď odhlašuje po 5 hodinách a nejde nastavit nekonečno, jako u starého IB! Tahle hra na bezpečnost je otravná!
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod intarzista 13. 1. 2015 22:37

Důvod proč mít nastavený přihlášení na trvalo?
intarzista
Návštěvník

Odeslat příspěvekod qsubt 14. 1. 2015 02:18

Suky. píše:
qsubt píše:2. taky skoda ze sirka webu je napevno a nejde vyuzit i sirsi, obcas se mne to hodi.., ale ok, da se to prekousnout...

Dá se nastavit šířka přes celou obrazovku...

uz vidim, super! :-)
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 14. 1. 2015 07:14

intarzista píše:Důvod proč mít nastavený přihlášení na trvalo?

Kdyby člověka klepla pepka, tak aby pozůstalí stačili převést peníze z účtů, než se to v rámci dědického řízení zablokuje ;-) .
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod intarzista 14. 1. 2015 15:04

Tomáš: tak to věc vysvětluje 8-D
To by ale znamenalo pamatovat si heslo bez nutnosti mít ho napsaný tak by to asi i šlo. Osobně mám vcelku dlouhý hesla takže musim opisovat :D kdybych si ho nenapsal tak jsem asi v... kdesi.
intarzista
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lemming 14. 1. 2015 15:43

Tomáš Marný píše:Kdyby člověka klepla pepka, tak aby pozůstalí stačili převést peníze z účtů, než se to v rámci dědického řízení zablokuje ;-) .

A nestačí jim prostě dát dispoziční právo? :)
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod astrapa 14. 1. 2015 21:23

Nevíte, kam lze reportovat chyby a podněty k novému IB?
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod powery 14. 1. 2015 22:41

Cituju z FB: prostřednicvtvím Fio servisu (vlevo dole v novém IB) a jako kategorii vyberte „Připomínky k novému IB.“
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pepisis 15. 1. 2015 10:37

Ahoj, mám dotaz. Na účet u FIO mně bylo k 8. 1. 2015 připsáno 250,- Kč. V uživatelské identifikaci je napsáno "Dobropis poplatku za poskytnutí bankovní informace 15.12.2014". Peníze jsem zřejmě dostal přímo od FIO. FIO účet v podstatě nevyužívám a tato částka mi nikdy nebyla stržena (jako kdybych předpokládal, že mi vrací něco, co si někdy neoprávněně strhli). Nevíte co to může být nebo nemáte podobnou zkušenost? Díky
Jen mě ještě napadá. Shodou okolností jsem byl 8.1. vyřídit na pobočce FIO odkup akcií O2 v rámci jejich nabídky. S normálním účtem u FIO mi ale nic nedělali. Jen mi aktualizovali data z občanky.

-- 15. 1. 2015 11:16 --

Tak jsem se ještě snažil googlit a našel jsem dvě věci. Ale u obou jde o poplatek, ne o to, že by mi peníze připsali :-).
1) V roce 2013 Vyšel nějaký článek, že si FIO účtuje 250 Kč za dotaz úřední osoby (např. exekutor). Jenže já nikde nic nedlužím a navíc to by mi to museli nejprve strhnout, což se nestalo.
2) v Ceníku mají poplatek (min. právě těch 250,- Kč) za přímý obchod s peněžním vypořádáním, což by mohly být ty akcie O2. Ale opět, peníze mi nestrhli, ale připsali. A navíc to udělali na mém bankovním účtu a ne na investičním účtu pro obchodování s akciemi. A to datum 15. 12. mi taky nesedí.
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 15. 1. 2015 11:56

Neustále se utvrzuji v tom, že lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Než by se někdo zeptal zcela logicky u zdroje, kde mu můžou poskytnout vysvětlení, hodí svůj konkrétní dotaz do fóra patrně v domnění, že někdo z jeho uživatelů je vybaven křišťálovou koulí.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka