Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
lightblackfox píše:FIO je jedna z nejlepších bank na českém trhu.
minarjo píše: jen by "Standardní" ve formuláři měli přejmenovat třeba na "Automaticky zvolená nejrychlejší" a bylo by to jasnější .
hyper9 píše: Například chci dostat peníze rychle na e-Broker, ale obchodní účet neumí okamžité platby. Tak to pošlu okamžitou platbou na FIO běžný účet, a následný převod na obchodní účet e-Brokeru už je také rychlý, v řádu sekund.
Hlava píše:Me treba u FIO neskutecne sere, ze v internetovem bankovnictvi je na vyber prioritni/okamzita platba, aniz by u nich bylo uvedene, ktera z nich je zdarma, a ktera placena. Pak pokazde jak debil musim prohledavat jejich cenik, a tam to hledat. Vubec smysl tohodle nechapu.
hyper9 píše:Nedá se to říci takhle globálně. Pro mě je ta banka nepříjemná z mnoha důvodů
- přístup k vyřizování reklamací
- představa banky o neautorizované transakci kartou, která je pro mě nepřijatelná
- přístup k okamžitým platbám
- vzhled aplikace e-Broker
- jak občas funguje e-Broker - na něco kliknu - nic se nestane, kliknu podruhé - odhlásí mě to. Asi velká zátěž?
- občas geniální nápady typu: posílat příkazy s dopřednou splatností do clearingu až večer, tedy D+1, což už teď neplatí, ale nepochopím, že tohle mohl někdo vůbec vymyslet
- pak tam byly nějaké každodenní noční odstávky, už si nepamatuji detaily
Takže prosím všechny diskutující, aby psali spíše svůj osobní názor na banku.
Pro mě je FIO nepříjemná banka, tak ho prostě používám jen minimálně, a je to vyřešeno.
Někdy jsem rád, že FIO mám. Například chci dostat peníze rychle na e-Broker, ale obchodní účet neumí okamžité platby. Tak to pošlu okamžitou platbou na FIO běžný účet, a následný převod na obchodní účet e-Brokeru už je také rychlý, v řádu sekund.
libol píše:Možná bych se zeptal, která BANKA v ČR je na aktivní obchodování lepší?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků