FIO

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mikicz 28. 1. 2011 19:50

audis: která pobočka? podobné (blbé) reference pokud vím byly jenom na jednu pražskou. Co mám zkušenost v Ostravě a Havířově, tak personál i přístup v pohodě.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 3. 2. 2011 08:16

Včera ve 20 hodin jsem zadával příkaz k převodu ze spořicího účtu na BÚ s dnešním termínem provedení, a zatím se nic nestalo... Díky tomu se neprovedl další převod z BÚ, protože na něm není dost peněz... Kde jsou ty časy, kdy se převody prováděly hned po půlnoci :-(.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod audis 3. 2. 2011 09:02

miki: hradec králové.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 3. 2. 2011 10:11

Já mám s hradeckou pobočkou ty nejlepší zkušenosti, i když zádrhel se může stát všude.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod broucajz 3. 2. 2011 12:52

Tomáš Marný píše:Včera ve 20 hodin jsem zadával příkaz k převodu ze spořicího účtu na BÚ s dnešním termínem provedení, a zatím se nic nestalo... Díky tomu se neprovedl další převod z BÚ, protože na něm není dost peněz... Kde jsou ty časy, kdy se převody prováděly hned po půlnoci :-(.

Mě se převody mezi účty dělají denně mezi 8-9 hod., žádný problém. :pozor
broucajz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 3. 2. 2011 18:38

Tomáš Marný píše:Díky tomu se neprovedl další převod z BÚ

Provedl se ti po 9h.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 4. 2. 2011 07:24

jj, někdy v 9.30. Já jenom že dřív jsem po sedmé kouknul do IB a bylo všechno provedeno, a včera toho byla provedená půlka (tedy dva ano a dva ne :-) ).
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod ivok24 4. 2. 2011 08:15

Ahoj! Neví někdo, jestli má FIO nějakou lhůtu, do které musí připsat na obchodní účet dividendy z USA? Hledal jsem, ale žádné lhůty jsem nenašel...

Třeba AT&T vyplácí divi 1.2. a FIO furt nic nepřipsalo -teda ne že by mě těch $5 nějak vytrhlo :-) ... Mám dojem, že poslední dobou zdržují, dřív připisovali divi hned nebo druhý den. Jsem jedinej kdo má tenhle pocit? :-)
ivok24
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 4. 2. 2011 19:01

To nevím, ale v Brookeru máš naštěstí komunikační kanál, polož dotaz, musí odpovědět neprodleně.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Senty 5. 2. 2011 09:14

Všimli jste si,že v IB od Fio se objevilo v kolonce s globálním nastavením i FIO Servis kde se píšou Návrhy, dotazy a připomínky týkající se aplikace Internetbanking?
Senty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 2. 2011 09:24

Ne, nevšiml, díky za info. Asi se přiučili u Axy :). Každopádně je to určitě dobrý nápad, výhledově by se tak mohly posílat všechny zprávy do banky, ta pak nemusí řešit identifikaci klienta.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod vpe 5. 2. 2011 13:49

Fííííjo, proč by se učili u axy, když to samé mají v brokeru odjakživa (ze zákona) a mají to i jiné banky? Komunikace byla ve fio neřešený a chaotický problém (asi dostali pokutu, někdo se nas., a popohnal to) a teď budou konečně moci/muset odpovídat, není nic snazšího, jak napojit formulář na crm a podstatně zlepšit efektivitu, než komunikovat mailem/či jinak.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod kecinzer 7. 2. 2011 07:53

Tak to vypadá, že zavedli PayMyway. Škoda že ten systém skoro nikdo nevyužívá ze strany eshopů :(
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mikicz 7. 2. 2011 10:20

kecinzer: možná proto, že jako provozovatel eshopu jsem zatím nepřišel na to, proč bych to měl používat...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 7. 2. 2011 11:06

a kolik je poplatek? :) Pokud bude 0,- a až tam bude 6 a více bank, tak se o tom dá uvažovat...
vpe
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka