Pokud se nemýlím, po skončení platnosti stávající platební karty dostaneš novou s CVV pro platbu na netu.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
wit.cz píše:wit.cz píše:neda se nejak obejit ten poplatek za vydani karty s CCV kodem? .. zatim mam v planu mikrovlnku
protože se ke mně nedostal nějaký reálný postup, ptám se znovu .. třeba někdo poradí
broucajz píše:Pokud se nemýlím, po skončení platnosti stávající platební karty dostaneš novou s CVV pro platbu na netu.
nene, jen za 80Kč+0,5%PatrikChrz píše:Z ostatnich je za 30, ze zahranicnich za stovku + 0,5 % z castky.
Ja bych vlastni karty u Fio ocenil, jen kdyz by byly kurzy jako ma Axa, jinak je mi to burt, bankomat Fio mam v dosahu bydliste a kartu pouzivam jen na vybery.
Jojo, to jsem já. K placení využívám kreditku a Fio karta je jen na výběry z bankomatů u ČSOB (proptže u nás Pharro není ).filip893 píše:Jenomže existují i klienti, kteří jsou navyklí za ta leta na to, že výběr z bankomatu ČSOB je za 6 Kč. FIO nikdy nebude mít tak hustou síť bankomatů a ne každý je ochoten hledat FIO bankomat, kde je výběr zdarma a spokojí se s bankomatem ČSOB a přijatelným poplatkem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků