FIO

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Noxik 8. 2. 2012 17:12

Ale ja nemyslel programatory IB Fio, ale vsechny obecne.
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod qsubt 9. 2. 2012 10:45

Noxik píše:anonymouss: To je problem cele rady stranek, ze mas velke bile misto, potom vlastno webovou stranku a pak zase bile misto (cleneno horizontalne). Slava sirokouhlym monitorum.
jak tu nekdo psal, sirikouhly monitor neni k tomu, aby sis tam dal jeden prohlizec (web) pres celou obrazovku :D ale k tomu aby sis tam mohl dat treba 2 soucasne nebo 1 + dalsi aplikace

Stranky nejsou defaultne programovane na velke sirky zejmena a prave proto, ze kdyz je radek moc dlouhy, tak se to spatne cte..., to neni zadny vymysl ani rozmar ale overeny fakt. Proc se v novinach pise ve sloupcich, proc myslis?
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 9. 2. 2012 13:05

Tak další chybka v zobrazování FIO - IE 7.0
Přílohy
obr.PNG
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod xtonda 9. 2. 2012 13:14

To je nějaká tvoje úchylka používání zastaralých nepodporovaných verzí programů? Nejdřív Opera Mini 5 a teď MSIE 7.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 9. 2. 2012 13:15

IE 7????? to jako fakt? Nejstarší podporovaná windows jsou XP SP3 a ty aktuálně obsahují IE 8.0.6001.18702. a tam to vypadá normálně
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 9. 2. 2012 14:31

xtonda píše:To je nějaká tvoje úchylka používání zastaralých nepodporovaných verzí programů? Nejdřív Opera Mini 5 a teď MSIE 7.

Používám prostě to, co mám k dispozici. Navíc u starého IB tyto problémy nebyly.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mikicz 9. 2. 2012 14:44

PatrikChrz: fajn, tak to reklamuj v microsoftu, že nedodržují normy a standardy. HTLM a CSS jsou standardy a jinde to funguje. Kdy už konečně přestanou uživatelé svádět chyby browserů na tvůrce stránek?
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod xtonda 9. 2. 2012 15:01

Tak si používej co chceš, ale dokud budeš používat zastaralou a nepodporovanou konfiguraci systému, tak sou takovéhle výlevy akorát tak k smíchu a nebo spíš k pláči, záleží jak se to vezme.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 9. 2. 2012 15:02

pořád čekám kdy vytáhne netscape navigator....
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Noxik 9. 2. 2012 15:13

qsubt píše:jak tu nekdo psal, sirikouhly monitor neni k tomu, aby sis tam dal jeden prohlizec (web) pres celou obrazovku :D ale k tomu aby sis tam mohl dat treba 2 soucasne nebo 1 + dalsi aplikace

Stranky nejsou defaultne programovane na velke sirky zejmena a prave proto, ze kdyz je radek moc dlouhy, tak se to spatne cte..., to neni zadny vymysl ani rozmar ale overeny fakt. Proc se v novinach pise ve sloupcich, proc myslis?

Jenze tim, ze si dam 2 okna vedle sebe to vysku nezvysim. Jde mi jen o to, ze se z dnesnich LCD staly nudle, kam se po spusteni programu vejde uz jen uzka nudle mista na vlastni praci (treba Win7, Office s Ribbon na notebooku s 1366x768). Takze presne jak pisete, je clovek nucen cist v dlouhych radcich a kratkych sloupcich.
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod xtonda 9. 2. 2012 15:14

Nebo Mosaic :-D
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod qsubt 9. 2. 2012 15:36

Noxik píše:Jenze tim, ze si dam 2 okna vedle sebe to vysku nezvysim. Jde mi jen o to, ze se z dnesnich LCD staly nudle, kam se po spusteni programu vejde uz jen uzka nudle mista na vlastni praci (treba Win7, Office s Ribbon na notebooku s 1366x768). Takze presne jak pisete, je clovek nucen cist v dlouhych radcich a kratkych sloupcich.

popravde receno ja to nechapu, neni nuceny cist dlouhe radky, prave proto ze ti "hloupi" programatori zatvrzele delaji weby na urcitou pevnou sirku, viz toto forum, nebo vy ho snad mate roztahnute na celou sirku? Pochybuju. Mel jsem za to, ze si stezujete na ty bile okraje... a na to jsem vam napsal at to vyresite tim ze nebude mit browser maximalizovany na celou obrazovku.

Co se tyka vhodnosti a nevhodnosti widescreenu na praci, o tom se dohadovat nehodlam, notebook nevlastnim tak nic jako 1366x768 neznam, mam desktop + fullHD 24" a nemam s tim problem.
Ale nechme toho, nic se beztak nevyresime a uz je to offtopic.
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 9. 2. 2012 17:45

xtonda píše:Nebo Mosaic :-D

Náhodou ještě dneska zamáčknu slzu po Arachne. Na to, že to běhalo pod DOSem to umělo dost!
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mikicz 9. 2. 2012 18:03

používej co chceš, jenom reklamuj bugy u autorů prohlížeče...
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 9. 2. 2012 18:26

PaCh: mozna by pomohl downgrade a IE 5.0, zkus to.

mikicz: programatori by Patrikovi doporucili novy prohlizec Nechťzkape :mrgreen: :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka