FIO

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vlazy 30. 1. 2013 17:36

Honza_z_Usti:
Já bohužel nejsem zdejší moderátor ani administrátor a tak těm hulvátům odtud nemohu nic nikam přesouvat.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Suky. 30. 1. 2013 17:43

pmoravec píše:Pánové, že si vzájemně nemůžete přijít na jméno tady všichni víme, nemůžete se jít hádat někam jinam, kde to nebude zaplevelovat vlákno ostatním?

Tak ti dík, vzal tě (ten co se nesmí jmenovat) za slovo a spamuje v tématu mBank :-l
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pmoravec 30. 1. 2013 17:54

Suky. píše:Tak ti dík, vzal tě (ten co se nesmí jmenovat) za slovo a spamuje v tématu mBank :-l

Pozor na kauzalitu, tam se to rozjíždělo už o hodinu dříve, než jsem psal tu výzvu. Spíše to vypadá na boj na více frontách (ve více vláknech). Mimochodem, snad je pochopitelné, že jsem nemyslel, aby odešli zaplevelovat jiné vlákno.

vlazy píše:Jak je to u účtu vedených v EUR nevím, ale u účtů vedených v Kč to jde bez problémů. Loni jsem si založil v IB nový druhý spořící účet a hned na druhý den jsem si také v IB zažádal o kartu k němu a vše šlo provést bez problémů.

Takže asi až druhý den. V den založení spořícího účtu nešlo o kartu hned požádat.
pmoravec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fodi 30. 1. 2013 18:02

Franklin píše:Nevíte někdo, jak na klávesnici napsat přeškrtnutý l, třeba ve slově "žýła" :?:

žýŁa
žýła.
Z klavesnice GR-ALT+l ( a +k).
Nebo si pod WIN si pustit Mapu znaku.
Fodi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikicz 30. 1. 2013 20:59

vlazy píše:Honza_z_Usti:
Já bohužel nejsem zdejší moderátor ani administrátor a tak těm hulvátům odtud nemohu nic nikam přesouvat.

já bohužel jsem a proto vím že banovat nemá smysl. Oni se sem ti trollové stejně vrátí pod novým ID a takhle je aspoň poznáme a kdo chce si je může dát do nepřátel a nemusí je číst...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 30. 1. 2013 21:31

Ostatne, to je dobry napad, toho by pan duchodce mohl vyuzit:
:arrow: ucp.php?i=zebra&mode=foes
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 31. 1. 2013 14:57

Co to IB v jaké stavu zůstane?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukke 31. 1. 2013 19:58

Co je to tady za dětskou školku v diskusi?
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qsubt 2. 2. 2013 11:29

20Kc za zmenu PINu meli vzdy? Skoda ze nemaji jen zobrazeni PINu v IB, tak sem si ho protentokrat uz pro jistotu na kartu primo napsal, platit ty dvacky se mne moc nechce :(
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Senty 2. 2. 2013 13:52

Fio chystá novou verzi Internetbankingu.
Myslíte si že je co zlepšovat?
Senty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mikicz 2. 2. 2013 14:32

vždycky je co zlepšovat... hlavně chystají mobilní verzi brokeru
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Senty 2. 2. 2013 14:49

Ale někdy ta změna může vést k horšímu

-- 2. 2. 2013 13:50 --

Senty
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ondrasz 2. 2. 2013 15:15

Senty píšou, že dojde jen k rozšiřování f-cí stávájícího IB(šablony, QR) a ne že ho celý překopou. Kdyby jo, tak by to bylo asi fakt k horšímu, protože stávající systém nastavení i design je pro mě ideální...

qsubt když jsem ho zadával v IB při výměně za FIO kartu, tak to bylo rozhodně grátis. A předpokládám, že ho máš napsaný nezašifrovaně :D
Ondrasz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vit.spinka 2. 2. 2013 15:43

20Kč? Já jsem před lety platil u KB 200Kč:-)

Zobrazení pinu v IB bych se skoro i bál, to je citlivá informace a není triviální jí dostat na web tak, aby to vyhovělo požadavkům na bezpečnost (PCI/DSS). Všimněte si, že v IB nejsou ani kompletní čísla karet.
vit.spinka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 2. 2013 23:03

Senty píše:Fio chystá novou verzi Internetbankingu.
Myslíte si že je co zlepšovat?

Pokud přidají novou funkci - klidně. Ale jinak bych nic neměnil, dokonce mi ještě více vyhovovala starší verze. U FIO stoprocentně platí, že "v jednoduchosti je síla" :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka