Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
těsně před rozloučením se s kartami ČSOB začaly Maestro karty od FIO 3D Secure podporovat
kerimx píše:Dobrý den, prosím Vás, možná je to hloupý dotaz, ale dá se platit Fio kartama (př.mastercard) na eshopu Českých drah ? Je možná 3-D Secure technologie ? Díky
PatrikChrz píše:Spořicí ano, běžný ne. Teda alespoň já to tak mám. Ono v tom byl trochu galimatyáš - dřív se musel podepisovat zvláštní papír, který tě opravňoval k zřizování dalších účtů přes Internet. Kdo ho neměl podepsaný (dneska už je to asi součástí standardní smlouvy), tak si nezařídil ani ten spořák.
Senty píše:Můžu na spořící účet posílat peníze odkudkoliv?
Barbora18 píše:ato se ti vyplatí mít spořák u Fio? vždyť teď tam mají úrok 0,6 %. to je opravdu děs!
Barbora18 píše:PatrikChrz píše:Spořicí ano, běžný ne. Teda alespoň já to tak mám. Ono v tom byl trochu galimatyáš - dřív se musel podepisovat zvláštní papír, který tě opravňoval k zřizování dalších účtů přes Internet. Kdo ho neměl podepsaný (dneska už je to asi součástí standardní smlouvy), tak si nezařídil ani ten spořák.
ato se ti vyplatí mít spořák u Fio? vždyť teď tam mají úrok 0,6 %. to je opravdu děs!
PatrikChrz píše:Spořicí ano, běžný ne. Teda alespoň já to tak mám. Ono v tom byl trochu galimatyáš - dřív se musel podepisovat zvláštní papír, který tě opravňoval k zřizování dalších účtů přes Internet. Kdo ho neměl podepsaný (dneska už je to asi součástí standardní smlouvy), tak si nezařídil ani ten spořák.
vit.spinka píše:pmoravec píše:A teď on-topic: je tady někdo, kdo má FIO MC standard nebo jinou kartu z těch co vydávají k účtu vedenému v EUR a tím pádem přímo EURovou? Jak se ta karta chová?
A chová se - no jako platební karta od Fia:-) Vidím online blokace, v Kauflandu i Toomu ji berou (Zittau), internetové platby fungují bez problémů, PIN jsem si zvolil, výběr z bankomatu v Německu i na Slovensku se prý platí jako zahraniční výběr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků