Mám FIO půl roku, zatím spokojenost. Internet banking by mohl být lepší, trochu jsem s ním válčila a občas válčím pořád, tátovi to na jeho počítači na Firefoxu dokonce dělalo hrozný věci (zadal příkaz a on se provedl 3x - ještě že to zrovna posílal mně a ne někomu cizímu). Chybí mi tam blokace na kartě, to se taky hodí, ale pokud vím, má to v i-bankingu málokterá banka.
Jednu špatnou zkušenost mám s pražskou pobočkou, když jsem žádala o kartu, válela se jim tam několik týdnů, aniž by mi někdo zavolal. Navíc jsem ji chtěla poslat do Brna, ne do Prahy. Dokonce na přímý telefonický dotaz mě odbyli, že tam kartu nemají (!) a že mám čekat - na vině byl očividně lidský faktor, protože nás tam na stejného člověka natrefilo víc a vždycky byl protivnej, v Brně jsou na pobočce ochotní a nikdy jsem tam žádný problém neměla.
Ale to jsou takové drobnosti, které se dají obejít nebo řešit, člověk nemá pocit, že hází hrách na stěnu netečného molochu. Výhody drtivě převažují, např. převody peněz mezi účty u Fia se provádějí okamžitě, místo abych platila já jim za vedení a pohyby platí oni mně na úrocích, kartu mám zadarmo, co víc si přát