FIO

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod kajer 31. 8. 2024 18:07

Mam rad pokud jsou veci recene jasne a bez moznosti jineho vykladu.
Proto davam za pravdu Milosovi (sam bych to nerozebiral ale kdyz uz tak uz), pokud je moznost jineho razeni tak je vhodnejsi treba "koukni o pet nebo o nekolik prispevku zpet".
Pokud neni zde jine razeni mozne , pak chyba...

Nehodnotim jestli se chova jak popisujes a zda jej jen chces vhodnym stouchnutim vychovavat -popr. nasmerovat at se chova jak si Ty myslis ze ok..
Tohle si vyreste kdyz tak PM.
Ale jinak vse v poradku a o nic nejde...
kajer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yolo69 31. 8. 2024 18:11

Dekuji za info.

Spolu s min 1,000 CZK za predcasne zruseni a potencialni nutnosti dochazky na pobocku pro zruseni obnovy je terminovany ucet prilis omezujici.
yolo69
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 31. 8. 2024 18:43

Na uložení EUR bych doporučil MaxBanku, J&T banku nebo Trading212.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Zdenk2 31. 8. 2024 19:49

Nebo ještě Creditas. Stejné sazby jak MaxBanka.
Podobně je na tom Revolut...
Zdenk2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod meme1255 2. 9. 2024 09:04

Nejdou služby FIO jen mně?
meme1255
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peno22 2. 9. 2024 09:04

Taky mě nefunguje IB ani SB.
peno22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vlazy 2. 9. 2024 10:21

Před chvíli jsem zkusil SB a je normálně funkční.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod astrapa 2. 9. 2024 10:43

Myslím, že Fio vybírá daň za rychlé nabírání klientů a jejich IB prostě nezvládá a hroutí se.

Zlaté časy kampeličky, kdy jejich IB bylo vždy 100% funkční na všech zařízeních a operačních systémech.

Nové "barvičkové" IB je peklo.

Divné je, že zakladatelé Fia, kteří vždy byli konzervativní, najeli na "moderní" trendy - co nejvíce barevné a co nejvíc to musí skákat a co nejvíc vyskakovacích oken (viz nepoužitelné IB ČS).
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod yndezit 2. 9. 2024 11:02

Fio bylo dost pod ddos útoky poslední dobou.
yndezit
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 2. 9. 2024 11:32

astrapa:
Mluví se, že myslet znamená nic nevědět. To co píšeš není pravda. FIO má jedno z nejlepších IB a SB z bank v Česku. Počet klientů nemá vliv na funkčnost bankovnictví. Jsou banky které mají i více klientů než FIO a bankovnictví jim funguje dobře. V každé bance se občas stává, že jim bankovnicví z různých důvodů nějakou dobu nefunguje tak jak by mělo. Nevím co máš na mysli tím, že "Nové "barvičkové" IB", protože já nevím nic o tom, že by FIO mělo nějaké nové IB a k tomu nějak přebarvičkované. IB a SB FIO v porovnání s jinými bankami je super.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod xls 2. 9. 2024 11:46

Třeba udělali soudruzi ve Fio chybu, když zavedli to nucené odhlašování, tím si zajistili masivní nárůst počtu (zbytečných) přihlašování. Už mě začínají štvát, kromě tohohle vylepšení letos ještě zrušení karet k Fiokontu, omezení počtu operací na spořicích účtech. Někde se z toho snaží rychle udělat nepoužitelnou banku.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 9. 2024 11:47

Fio je jak ty jejich reklamy, banka pro svetske a kolotocare.
:D

Obrázek
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod MirekM. 2. 9. 2024 14:24

xls píše:Třeba udělali soudruzi ve Fio chybu, když zavedli to nucené odhlašování, tím si zajistili masivní nárůst počtu (zbytečných) přihlašování. Už mě začínají štvát, kromě tohohle vylepšení letos ještě zrušení karet k Fiokontu, omezení počtu operací na spořicích účtech. Někde se z toho snaží rychle udělat nepoužitelnou banku.

Asi mají větší vývar z investování než z provozu banky.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod LaNov 2. 9. 2024 21:27

astrapa píše:Myslím, že Fio vybírá daň za rychlé nabírání klientů a jejich IB prostě nezvládá a hroutí se.

Zlaté časy kampeličky, kdy jejich IB bylo vždy 100% funkční na všech zařízeních a operačních systémech.

Nové "barvičkové" IB je peklo.

Divné je, že zakladatelé Fia, kteří vždy byli konzervativní, najeli na "moderní" trendy - co nejvíce barevné a co nejvíc to musí skákat a co nejvíc vyskakovacích oken (viz nepoužitelné IB ČS).

WTF?
1) Fio má spousta lidí jako běžnou platební banku, ti opravu nemají větší provoz kolem závěrky na "vybírání úroků" jako Trinity nebo Maxbanka
2) v době záložny fakt neměli mobilní bankovnictví ;-)
3) jejich IB i MB jsou decentní, maximálně dvoubarevné (IB modré, MB s prvky zelené)
4) nikde žádná okna nevyskakují

-- 2. 9. 2024 22:29 --

xls píše:Třeba udělali soudruzi ve Fio chybu, když zavedli to nucené odhlašování, tím si zajistili masivní nárůst počtu (zbytečných) přihlašování. Už mě začínají štvát, kromě tohohle vylepšení letos ještě zrušení karet k Fiokontu, omezení počtu operací na spořicích účtech. Někde se z toho snaží rychle udělat nepoužitelnou banku.

Ne, to opravdu neznamenalo "masivní nárůst počtu zbytečných přihlášení".

-- 2. 9. 2024 22:31 --

MirekM. píše:Asi mají větší vývar z investování než z provozu banky.

Ne, to opravdu nemají (stačí si přečíst výroční zpráv).

To byly dnes nějaké erupce na slunci nebo tu probíhá soutěž o nejhloupější příspěvek? Mimochodem žádný výpadek jsem dnes u Fia nezaznamenal.
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 2. 9. 2024 21:36

Jo, dneska výpadek vůbec neměli, akorát se nešlo celý dopoledne přihlásit, asi normální stav.
xls
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka