FIO

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 3. 10. 2024 18:33

Jen jsem na Fio konto poslal 200000 Kc, uz je musim poslat do MaxBanky, tam smad ta 4,2 % nechaji dele.
:-(
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod octaviampi 3. 10. 2024 18:35

Tak kde bude vic jak tech 3,8? Skoro nikde.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod LaNov 3. 10. 2024 18:42

Za mě o Fio konto s limitem jen 200T nejde, ten má asi každý pořád ... Ale Fio Spořící účet s nově jen 2,8 % se dost propadl.
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 10. 2024 19:22

octaviampi píše:Tak kde bude vic jak tech 3,8? Skoro nikde.

S podmínkami plateb kartou PB, RB a ČSOB.

-- 3. 10. 2024 20:41 --

Kdybych to zde nečetl, nebudu o změně úročení ve Fio od zítřka vědět: žádná zpráva v IB ani SB, žádný e-mail ani SMS. :-(
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod octaviampi 3. 10. 2024 20:00

LaNov píše:Za mě o Fio konto s limitem jen 200T nejde, ten má asi každý pořád ... Ale Fio Spořící účet s nově jen 2,8 % se dost propadl.

Pokud někomu doteď nevadilo dostávat jen 3,2 %, proč by mu vadilo nově 2,8 %? Snižovali prakticky všichni, tak jenom dotahujou. Fio rád nemám, ale přece se nemusí kritizovat za každou cenu a neprávem.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 3. 10. 2024 20:19

MirekM. píše:
octaviampi píše:Tak kde bude vic jak tech 3,8? Skoro nikde.

S podmínkami plateb kartou PB, RB a ČSOB.

Bez podmínek nabízí Maxbank sazbu 4,2% do 500tisíc. Otázkou ale je, jak dlouho u nich ta sazba vydrží :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 3. 10. 2024 20:32

Taky si myslim, že to dřív nebo později seknou. Blbý je, že nad ten 500 tis. limit je to s ohledem na situaci pořád dobrá sazba.

A šaškovat s platbama kvůli desetinkám? Dobře, tři platby udělám s Unicreditem za čtyři kila. Sport je sport. Ale trávit život u automatu v Kauflandu...
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod LuZi 3. 10. 2024 20:36

lightblackfox píše:Děkuji.

Pro ukončení opakování, resp. ukončení TVO, se použije Zrušení účtu nebo Podání řádné výpovědi?

Hlášení
„Elektronicky lze založit jen omezený počet účtů. Pro bližší informace využijte prosím dotaz prostřednictvím Fio servisu.“
je vtipné. To je jako ochrana koho před čím? :roll:

Tak to přesně nevím, ale tipuju že jsem dal Zrušení...
Noooo, přece o tom píšu, že teď pokaždé předem musím napsat o navýšení, taky smysl nechápu, že třeba nedaj automaticky jeden za měsíc, tohle je stojí ručně dělat přece víc než kdyby to bylo automaticky...
LuZi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 3. 10. 2024 20:50

octaviampi píše:A šaškovat s platbama kvůli desetinkám? Dobře, tři platby udělám s Unicreditem za čtyři kila. Sport je sport. Ale trávit život u automatu v Kauflandu...

Udělat tři platby debetkou/kreditkou RB nebo ČSOB se dá jednoduše zvládnout i bez návštěvy Kauflandu...
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 3. 10. 2024 21:08

Online s malou částkou bez nutnosti kupovat věci, který nepotřebuju? Já už mám rád, když nemusím na nic myslet. Unicredit zvládám, ale když byla i RB, tak už mě to štvalo.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 3. 10. 2024 21:32

Copak ty v rámci běžných každodenních útrat (supermarkety, restaurace, kultura, benzín, e-shopy, ...) nepoužíváš platební karty?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod lightblackfox 3. 10. 2024 21:36

Milos píše:Bez podmínek nabízí Maxbank sazbu 4,2% do 500tisíc. Otázkou ale je, jak dlouho u nich ta sazba vydrží :hm
Nejdéle jeden pracovní den? Nedivil bych se. :oboze
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 3. 10. 2024 21:43

Milos píše:Copak ty v rámci běžných každodenních útrat (supermarkety, restaurace, kultura, benzín, e-shopy, ...) nepoužíváš platební karty?

Jo, ale každá taková útrata = 1 % ušlého zisku na bonusu a navíc starost přemýšlet a hlídat si... na to mám moc starou a opotřebovanou hlavu.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 3. 10. 2024 21:50

Nevím jakou konkrétní vracecí kreditku používáš, ale třeba u RB i ČSOB lze aktivita plnit i pomocí kreditek, které jsou taky vracecí :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 3. 10. 2024 22:20

Jestli si pamatuju dobre, tak u Russiafeisenbank chteji pausal a bonus je bidny. Dohodneme se, ze proste pro nekoho saskovani s plnenim podminek ma ruzne hranice.
octaviampi
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka