PatrikChrz píše:Doufám, že se co nejdříve dopracují k tomu aby z toho udělali regulérní banku...b/quote]
To se právě obávám, že se k tomu dopracují. Ale tak, že to střelí Raiffce nebo podobnému xindlu.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PatrikChrz píše:Doufám, že se co nejdříve dopracují k tomu aby z toho udělali regulérní banku...b/quote]
Raziel-CZ píše:Jojo, znám ceník. Taky nepotřebuju výpisy, to si je klidně budu stahovat z FIO. Nevím, pořád je to záložna a svěřit se mi jí svůj rozpočet moc nechce. Každý mě od toho odrazuje, jen několik lidí na netu to pochvaluje. Já teda taky, ale známe jak to chodilo v minulosti.o/quote]
Malý počet poboček FIA jsem řešil založením Aktiv konta u Volksbank. Tam je také vše zdarma mimo odesílání peněz. Do Volksbank nosím peníze a ty si jednou za čas přesypu buď do FIO nabo na ING kde mám také bezplatný účet. Tato kombinace se mi osvědčuje a pokud se o své peníze bojím, mohu si je nechávat u Volksbank a u FIO mít jen operativní množství. Ovšem nikde není psáno, že by třeba i ten slavný ING nemohl krachnout. Na můj vkus nápadné sponzorují a jsou dost hluční. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků