FIO

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 1. 7. 2024 10:18

@Patrik
Myslim, ze to zde nekdo zminoval, ze tato pripadna blokace okamzitych plateb (sama) vyprsi druhy den.
Pokud to tedy u tebe trva i druhy den, asi kontaktuj banku ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 7. 2024 10:25

Peter Michajlov mi psal, že s tím má taky problém, vypadá to, na něco většího. Mně to trvá i desítky minut mezi vlastními účty.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ninaa 1. 7. 2024 10:56

Potvrzuji, že i převod mezi vlastními účty není okamžitě, ale dnes nějakou dobu trvá.
Ninaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.III 1. 7. 2024 11:50

Z RB do Fio okamžitá platba připsaná až za 25 minut
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mareka 1. 7. 2024 13:24

U mně okamžité platby mimo banku, do banky i mezi vlastními účty celé dopoledne bez problémů.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petrr95 1. 7. 2024 20:50

FIO od zítra snižuje sazbu na Fio kontu z 5% na 4.5% (přišla zpráva do SB).
petrr95
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vpe 1. 7. 2024 21:01

Fíjo! Jak to maji osefovane ze to mohou takhle rychle zmenit?

2T Repo
23.6.2022 7,00
22.12.2023 6,75
9.2.2024 6,25
21.3.2024 5,75
3.5.2024 5,25
28.6.2024 4,75

-- 1. 7. 2024 22:03 --

Okamzite platby nesmis davat rychle po sobě a v plný palbě 100K jinak ti to automat blokne ;-D
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod panPeněženka 2. 7. 2024 13:08

Má někdo z vás roční termíňák u Fia? Zvažuju založení, přeci jen ty 4 % nikde na rok už ani nemají (krom Inbank). Jak funguje výběr? Píšou něco o automatické obnově... takže si to hlídat a těsně před termínem podat výpověď?
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 2. 7. 2024 13:11

petrr95 píše:FIO od zítra snižuje sazbu na Fio kontu z 5% na 4.5% (přišla zpráva do SB).

Díky za info, to se mi tam ty peníze moc dlouho neohřály :lol:
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FRENKY33 2. 7. 2024 14:32

panPeněženka píše:Má někdo z vás roční termíňák u Fia? Zvažuju založení, přeci jen ty 4 % nikde na rok už ani nemají (krom Inbank). Jak funguje výběr? Píšou něco o automatické obnově... takže si to hlídat a těsně před termínem podat výpověď?

Fio umi jen revolvingove terminaky. Musite si to hlidat jinak vam to zase zamknou na dalsi rok.
Nevim jak je u fia resena vypoved z revolvingu, ale u creditasu jsem to musel resit na pobocce.
Terminaky s obnovou nebrat.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 2. 7. 2024 16:27

panPeněženka píše:Má někdo z vás roční termíňák u Fia? Zvažuju založení, přeci jen ty 4 % nikde na rok už ani nemají (krom Inbank). Jak funguje výběr? Píšou něco o automatické obnově... takže si to hlídat a těsně před termínem podat výpověď?

Lze zrusit obnovu kdykoli, klidne hned po zalozeni.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 4. 7. 2024 15:20

Tak už to na mě v eBrokeru vybaflo, jestli chci překlopit investiční účet do DIPu.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod LuZi 4. 7. 2024 19:44

octaviampi píše:Lze zrusit obnovu kdykoli, klidne hned po zalozeni.

Ahoj,
jak přesně se to udělá, já to nenašel, čekám na termín a pak dám vpravo nahoře Zrušit účet...
Nic jako v ČSOB jednoduchý přepínač tu není...
Navíc mi nesedí popis u Dispozice s úrokem v Informace o účtu (mám Převod) ale v tabulce u Zrušit je Dispozice s úroky - Evidovat...
No takže kde to přesně je?
LuZi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 4. 7. 2024 21:35

Taky to mam uvedene blbe, neresit. Jde se pres ruseni uctu. To zrusi obnovu, nedojde k predcasnemu vyberu.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod LuZi 4. 7. 2024 21:52

Díky, zítra mám termín, tak to jdu Zrušit :-)

No potvrdil jsem Zrušení, ale nikde to nevidím, hmmm... tak takhle to fakt moc jistota není...
Odpoledne jsem založil nový, stále se ukazuje jako neaktivní, ale prachy jsou na něm, tak uvidíme kdy uvidíme...

PS: Tak starý účet se zdá zrušený, i když na něm je červeně -3000 Kč, no to by se mohlo ošetřit...
Nový vypadá jako aktivní, ale je to matoucí, rozhodně nebudu dávat hned Zrušit, protože na spoustě míst (nejen kde jde o výpisy) je "měsíční" perioda... tak aby se něco nestalo za měsíc... i když pro přívklady by se hodilo, kdyby se tam začlo úročit už další měsíc, ne při celkové obnově - pokud to dobře chápu...
LuZi
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka