Ahoj, já jsem u Fio od poloviny ledna 2007 a mohu konstatovat naprostou spokojenost. Měl jsem na účtě na začátku února asi jen 150,- Kč a příjemně mě překvapil nárůst o 0.08,- Kč. Já vím, haléř, ale potěší. Náladu jsem si zkazil přihlášením se do IB ČS kde mi "ukradli" 120,- Kč za vedení včetně poplatků za pár pohybů. Všude na netu čtu spokojenost lidí, ale jsem stále opatrný. Nejsem tak bohatý na to abych mohl bez obav vložit důvěru "nějaké" družstevní záložně, zvlášť když znám historii ohledně dění v minulosti s podobnými firmami.
Aktuálně si prohlížím nějaké ty další funkce jako jsou termínované vklady a tak, kde mi nabízejí různé nastavení a úročení. Rád bych se zeptal zda máte někdo zkušenost s těmito nabídkami u FIO. Znamené založení např. "TVO - termínovaný vklad s obnovou na dva týdny" to, dostávám uvedený úrok s tím, že když budu chtít tento termínovaný účet zrušit a převést pryč tak mohu až za dva týdny od podání žádosti? Nebo je tomu jinak? Jakým způsobem se připočítávají peníze z úroků? Měsíčně? Nebo vnesu trošku naivity a hlouposti když řeknu "dvoutýdně"? Díky za odpovědi.