FIO

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vlazy 30. 1. 2013 13:54

S474N:
NO COMMENT hulváte.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S474N 30. 1. 2013 14:01

Aby ti nepraskla v hlave žylka.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 30. 1. 2013 14:12

S474N:
Ty sprostý trolle už máš asi prasklou celou hlavu, pokud ji vůbec máš.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod kalion 30. 1. 2013 14:14

S474N: po "ž" je vždy měkké "i". Tohle hrozně mlátí do očí.
kalion
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fodi 30. 1. 2013 14:30

Ano, žilka. S ypsilon se pise az to vetsi, žýla.
Fodi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pmoravec 30. 1. 2013 14:36

Pánové, že si vzájemně nemůžete přijít na jméno tady všichni víme, nemůžete se jít hádat někam jinam, kde to nebude zaplevelovat vlákno ostatním?

A teď on-topic: je tady někdo, kdo má FIO MC standard nebo jinou kartu z těch co vydávají k účtu vedenému v EUR a tím pádem přímo EURovou? Jak se ta karta chová?

Předpokládám, že byť to není tak napsáno v ceníku, tak vydat ji lze jen k běžnému účtu v EUR, alespoň přes el. bankovnicví o ni nelze zažádat.

Mimochodem, k čerstvě založenému spořícímu účtu také není možné zažádat o vydání karty, netušíte, jak dlouhá je tam ochranná lhůta (vyřešili jsme to "přehozením" původního a nového spořáku, ale jen tak pro zajímavost)?
pmoravec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 30. 1. 2013 14:38

To kalion: Proč by to mlátilo do očí? Tchině taky nikoho nemlátí do očí, protože je to složené ze slov tchoř a svině... No a S474N je ostravak, a tam se říká "pyčo", tak prostě píše i "žylka" ;-).
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 30. 1. 2013 14:40

kalion píše:S474N: po "ž" je vždy měkké "i". Tohle hrozně mlátí do očí.

Opravdu? Nepochopil :pozor

Fodi píše:Ano, žilka. S ypsilon se pise az to vetsi, žýla.

A nebo taky tak :tleskani :D

pmoravec: problem tu ma zejmena vlazy, ktery si umele konstruuje problemy, aby je potom mohl "resit". Resit v uvozovkach proto, protoze jsou realne neresitelne, alespon ne tak, jak on si v hlave vybajil. A i kdyby FIO dalo vsechny vybery zdarma, tak by nasledujicim problemem bylo to, ze venku je zima a k bankomatu se mu nechce, a ze by mu mohli penize nosit.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod kalion 30. 1. 2013 14:49

Opravdu jsem to nepochopil. A nechápu ani teď. Jsem zřejmě méně bystrý
kalion
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vit.spinka 30. 1. 2013 14:58

pmoravec píše:A teď on-topic: je tady někdo, kdo má FIO MC standard nebo jinou kartu z těch co vydávají k účtu vedenému v EUR a tím pádem přímo EURovou? Jak se ta karta chová?

Předpokládám, že byť to není tak napsáno v ceníku, tak vydat ji lze jen k běžnému účtu v EUR, alespoň přes el. bankovnicví o ni nelze zažádat.

Kartu mám. A mám ji k EUR spořícímu účtu, vybral jsem si bez PayPass. (Abych ji poznal od druhé karty od Fia ;-], vypadají úplně stejně.) Taky koukám, že se o ní asi nedá zažádat online. Já byl na pobočce, tehdá ještě nešlo zažádat o karty online vůbec.

A chová se - no jako platební karta od Fia:-) Vidím online blokace, v Kauflandu i Toomu ji berou (Zittau), internetové platby fungují bez problémů, PIN jsem si zvolil, výběr z bankomatu v Německu i na Slovensku se prý platí jako zahraniční výběr.
vit.spinka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 30. 1. 2013 14:59

Fodi píše:Ano, žilka. S ypsilon se pise az to vetsi, žýla.

Já teda nevím, už jsem ze školy dost dlouho .... ale není i ta "větší" taky žíla ??

--
tak už jsem to dostal vysvětleno :-)
Naposledy upravil Akciový Klokan dne 30. 1. 2013 16:23, celkově upraveno 1
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 30. 1. 2013 16:10

Když zruším konto, zůstane po dobu výpovědi aktivní IB (např. jak to má ČSOB) nebo mě ho okamžitě vypnou, jako to dělají u RB?

Začal jsem čistit zbytečné BÚ a Fio banka je jedním z nich.. ke konečnému rozhodnutí pomohla informace, že v tomto roce hodlají zavádět jako nové služby aplikaci smartbroker a americké hypotéky :-) S tímto přístupem mohou jít v roce 2013 doprdele :-D Jako bankovní klient nepotřebuji aplikace na investování, ale třeba konkurenční nabídku kvalitních kreditek s odměnou, půjčky na způsob Air bank a rozšíření ATM po republice :-) .. a nečekat při vkládání peněz 1/2 hod, i když se druhý pracovník dloube v nose a chatuje na facebooku jen díky tomu, že pokladnu ovládá jen jeden ;-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 30. 1. 2013 16:50

Vidím, že to sprosté bezcharakterní hulváctví se zde šíři jako nějaký mor. Není se ale ani čemu divit když to zde nikdo záměrně nemoderuje a dáva tak jednoznačně najevo, že něco takového je zde přímo vyžadované.

pmoravec píše:Mimochodem, k čerstvě založenému spořícímu účtu také není možné zažádat o vydání karty, netušíte, jak dlouhá je tam ochranná lhůta
Jak je to u účtu vedených v EUR nevím, ale u účtů vedených v Kč to jde bez problémů. Loni jsem si založil v IB nový druhý spořící účet a hned na druhý den jsem si také v IB zažádal o kartu k němu a vše šlo provést bez problémů.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Franklin 30. 1. 2013 17:19

Nevíte někdo, jak na klávesnici napsat přeškrtnutý l, třeba ve slově "žýła" :?:
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Honza_z_Usti 30. 1. 2013 17:24

vlazy: nešlo by už, prosím, to tapetování v několika vláknech přesunout na smetiště?
Honza_z_Usti
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka