Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 22. 8. 2019 21:02

Pokud bys mel k uctu i kartu, tak bys mohl v obchode za (jakykoliv bezny) nakup zaplatit kartou (0.12 Kc) a zbytek doplatit hotove.
Anebo (pokud jsou prichozi platby zdarma) si tam poslat napr. 199.88 Kc a pak budes mit na uctu presne 200Kc a toto napr. vybrat z bankomatu (pokud jsou vybery z vlastnich bankomatu zdarma).

Pokud maji vydani karty zdarma, tak si o tu kartu pozadej a pred zrusenim uctu proved tu platbu nebo vyber kartou, viz. moje rada vyse.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ivo_2 23. 8. 2019 13:45

U banky jsou změnu .
Ruší u přihlašování do IB ty certifikáty .
A ruší starý účet start konto myslím že se to tak jmenovalo .
A od září to převádí na základní - můj účet - zdarma .
ivo_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod evlo 23. 8. 2019 13:48

komercka nezklamala, nejde to zrusit ani na pobocce - tak jsem to vyresil tak, ze jsem zalozil ucet v airbank, protoze jde zrusit online a jde tam online zazadat o zruseni uctu v jine bance, jako jo, prijde me to dost odpovidajici tomu co bych cekal
evlo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod evelista 23. 8. 2019 21:59

je legrace ze obyc zakaznik je nastvanej ze mu rusi autentifikaci přes certifikat, ehm ja zapomnel vy to vlastne vyzadujete
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fc70 25. 8. 2019 12:26

KB je od 15. 8. v oficiálním seznamu účastníků okamžitých plateb, což podle tvrzení seznamu znamená, že je „musí“ přijímat – ale z Air Bank tam okamžitou platbu teď odeslat nejde.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod evelista 25. 8. 2019 22:09

supr, tak uz mame :

Kód: Vybrat vše
0100 Komerční banka, a.s.  0800 Česká spořitelna, a.s.  2250 Banka CREDITAS a.s.  3030 Air Bank a.s.
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod taylor729 25. 8. 2019 22:20

Zatim dost kratky seznam :(
taylor729
Diskutér

Odeslat příspěvekod evelista 26. 8. 2019 23:48

za me neskutecny prekvapeni jak experty zatracovana velka trojka ma zatím 2 ze 3 zaseku na okamzite platby a male a stredni agilni banky zatím vůbec nic.
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 27. 8. 2019 07:44

Z Creditas do airbank u mne okamzite platby nefunguji
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Ovo 29. 8. 2019 16:26

Z KB do Creditas taky ne. Včera jsem poslal, dneska došlo.
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cz01 29. 8. 2019 18:22

KB pro všechny své klienty zavede okamžité platby až od září.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod evelista 29. 8. 2019 21:50

ze okamzite prijima, neznamena ze i odesila !
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dandík 19. 9. 2019 08:17

Dandík
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hannys85 29. 9. 2019 15:32

KB mi nyní převedla po písemném oznámení start konto (které jsem si kdysi vyřizoval kvůli náhledu na stavebko u pyramidy) na produkt "můjúčet". V dopise je informace, že konto je stejně jako start konto zdarma a když jsem se díval na rozdíly, tak nyní není omezen počet bezplatných příchozích úhrad (předtím byla bezplatná pouze jedna měsíčně), jsou tam výběry z KB zdarma a navíc by měla být zdarma embosovaná karta k tomuto účtu. Díky toho, že jde u KB zvolit vlastní design, tak bych si chtěl o kartu požádat. V ceníku jsem však našel ještě toto: Roční cena za poskytnutí debetníkarty - 390 Kč (pokud není součástí vedení účtu). Vzhledem k tomu, že u toho konta je informace, že poskytnutí debetní karty je zdarma, tak se chci jen ujistit, zda opravdu nic neúčtují ? Teď se ještě dívám, že za vlastní design karty chtějí 149 Kč..
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ROlda78 29. 9. 2019 17:30

a odchozí převody za 6 Kč, ne?
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka