od bubocz 22. 11. 2020 08:45
Udělal jsem naivní věc, že jsem si koupil nový ¡Pád a po jeho zprovoznění jsem si chtěl zprovoznit smartbanking jednotlivých bank.
Musím za sebe říci, že porovnání jednotlivých bank je velmi zajímavé. Nejjednodušší byla suverénně Moneta - tak jsem naskenoval QR kód v existujícím bankovnictví a bylo. A nejhorší KB - tam to nemám do této chvíle. Ta se rozhodla, že znepříjemní tuto činnost jak jde. Takže zatímco dříve stačilo, že po opuštění přihlašování přes certifikát se přihlašuji kombinací Jméno + heslo + SMS a dovolili mi aktivovat si aktivní režim na novém mobilu, tady se banka rozhodla, že to není důstojné klienta KB a tudíž mi aktivní režim dovolí aktivovat pouze "na pobočce nebo poté, co se přihlásíte přes KB klíč, který jste si ověřili na pobočce se svým bankovním poradcem".
Paráda. Ačkoliv mám aktivní smartbanking na jiném zařízení, debetní a kreditní kartu, bance je to zjevně málo - zkrátka pobočka vítězí.
Ač se banka jinak chlubí agilitou a proklientským přístupem, tady zjevně zvítězilo něco jiného...
Nemáte někdo radu co s tím? Na pobočku se mi fakt nechce...