Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod curvecardik3 30. 5. 2024 14:12

Podle mě nic nového, stačí točit 70000 Kč/měsíc.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tulum 31. 5. 2024 08:34

cz01 píše:Ahoj, dnes mi přišel mail o změně podmínek a ceníku KB+ k 1.8.2024. Co mě tam zaujalo, tak zmínili podmínky pro nové KB Premium ve světě KB+.

KB Premium
Pro klienty KB Premium jsou zdarma produkty a služby v tarifu Exclusive, extra služba Premium, kreditní karta World
Elite a2x debetní karta VISA Platinum nebo Infinite pro majitele tarifu nebo rodinného příslušníka.

Skoro mi to vyznívá, že kreditka Elite World bude pouze 1x zdarma, zatímco debetka Visa Platinum a asi nově i Visa Infinite bude zdarma 2x.

Je tedy skutečně otázkou, zda dodatková karta ke kreditní kartě World nebude nově od 01.08. zpoplatněna :hm
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 2. 6. 2024 08:30

Úrokový lístek KB od 1.6. 2024: KB nabízí termínované vklady v pásmu do 3 mil. Kč s tímto úročením: na 3 měs. = 4 % p.a., na 6 měs. = 3,5 % p.a. a na 1 rok = 3 % p.a.
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 12. 6. 2024 11:48

Zakládal teď někdo BÚ v rámci té akce 2000 Kč přes aplikaci KB+ a dva doklady?

Zajímalo by mě, jestli se tam ty doklady musí rovnou fotit či stačí nahrát fotky. A je tam pak i nějaké live nahrávání obličeje? Ať vím, na co se připravit.

Pokoušel jsem se teď o víkendu založit BÚ s jedním rodinným příslušníkem na dálku a za boha jsme se nemohli prokousat přes ověření pomocí bankovní identity. Zkoušel to přes RB a ČSOB a vždy se to někde zaseklo, protože aplikace KB přesměruje člověka na IB dané banky, kde to chce zadat přihlašovací údaje a pak to chtělo naskenovat live QR kód apkou (RB - jak to mám jako na jednom mobilu udělat?) nebo to rovnou hodilo chybu při pokusu o kopírování QR kódu (ČSOB). Jako fakt zlatý ověřování přes SMS, protože tyhle přihlašovací šaškárny do IB přes telefon s apkou jsou peklo, když to není klasický kombo PC+mobil.

Pamatuji se, že u mě to byl hladkej proces, za 5 minut hotovo. Na takovej porod jsem fakt nebyl připraven. Já to myslím ověřoval přes bankovní identitu AB, tu ale dotyčný nemá aktivní a musel by na pobočku, která nikde v okolí není.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 12. 6. 2024 11:50

ROVNOU JSEM NAHRÁL
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 12. 6. 2024 12:13

Proto je dobre vyuzivat aplikace. Ty zadne QR kody pro prihlasovani nechteji...
Takze "vasi" chybou bylo, ze nemate na telefonu aplikaci RB
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 12. 6. 2024 12:57

Tak v telefonu dotyčný aplikace včech bank samozřejmě má, nic jiného ani na obsluhu účtů nepoužívá. V tomhle případě je mu to ovšem naprosto k prdu, protože to ověření přes bankovní identitu v aplikaci KB+ odkazuje na IB dotyčných bank a s apkama se může jít akorát vyfotit.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milanBrno 12. 6. 2024 16:07

Tak to je divne. Ja zakladal nedavno a prave pres BankID RB a potvrzovalo se to v aplikaci, takze zadne QR kody...(uz jsem tech uctu zalozil nekolik a vzdy do par minut pres BankID)
Pak me napada nejak spatne nastavena aplikace RB, resp. RB klice (pokud neni soucasti RB, tak pak muze byt problem)
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 12. 6. 2024 16:29

Jestli to není tím, že RB pro přihlášení do IB nově požaduje načtení QR kódu appkou RB.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 12. 6. 2024 16:42

Ano, to pozaduje, ale ja zadne IB nepouzivam (pro zalozeni KB nepouzil)
Jeho to presmerovalo na web a me ne. Proto uvaha o spatnem nastaveni...
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 12. 6. 2024 17:42

To přesměrování se děje v rámci te KB+ aplikce, kde dojde k přesměrování na přihlašovací stránku IB zvolené banky, odkud se pak člověk odpíchne dál. Teď jsem to testoval v duální aplikaci KB+ a u RB se musí zadat klientské číslo a pak se objeví možnost "potvrdit v mobilní aplikaci", akorát ta mi skončila chybou "webová stránka není k dispozici", což se stalo i jemu. Další varianta je pak přes QR kód a to nejde na mobilu technicky provést. Rodinný příslušník i já máme apky aktualizovaný a samostatný RB klíč nepoužíváme. V čem je chyba netuším. No zkusím ještě tu ČSOB a holt bude muset když tak fotit doklady.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nikko 18. 6. 2024 16:11

Jak lze nejjednodušeji dát KB výpověď BÚ účtu kvůli nesouhlasu se změnou podmínek od 1.8.2024?
Děkuji za informaci.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod __Pavel 18. 6. 2024 16:13

Vyrazit na pobočku.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 18. 6. 2024 16:55

@nikko: Odmítnutí nových podmínek bych jim zkusil poslat přes internetové bankovnictví (typ zprávy Stížnost) nebo přes datovou schránku (4ktes4w). Pokud tuto formu nepřijmou, tak budeš asi muset postupovat podle článku č. 31 všeobecných obchodních podmínek https://www.kb.cz/getmedia/bcbb879e-473 ... dminky.pdf
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod eur.martin 19. 6. 2024 18:37

Mohl by někdo napsat, kdo dostal bonus 2000 Kč pro nové klienty, kteří si účet založili před 31. 3. 2024?
eur.martin
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka