Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod eur.martin 24. 6. 2024 17:30

Bonusy od Komerční banky samozřejmě patří do této diskuse, ale pro rychlý přehled aktuálně nabízených odměn od všech společností by se hodil jejich kompletní seznam v samostatném vláknu.

Pro větší důvěryhodnost by bylo dobré, kdyby případně vlákno založil některý z administrátorů a umístil jej viditelně, aby nezapadlo.
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 24. 6. 2024 17:54

Milos píše:Systém KB+ umí posílat notifikace na e-mail i na mobil (Nastavení -> Oznámení)

Třeba takové oznámení o platbě kartou či o jejím zaúčtování ti do emailu nepřijde. Takže takový polovičatý zmetek.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod d1vine 24. 6. 2024 21:30

2000 Kč dorazily a účet jsem následně vypověděl v aplikaci.. mám očekávat nějaké problémy nebo to funguje jak má? :lol:
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 24. 6. 2024 21:36

Rušení účtů bylo u mě vždy OK. Samozřejmě rámcová smlouva i aplikace běžely i nadále. Problémy byly až v budoucnu, když jsem se rozhodnul účet znovu založit. To je věc, která se stává téměř ve všech bankách.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod d1vine 25. 6. 2024 07:51

Já právě kdysi účet u KB měl, pak jsem ho zrušil na pobočce. Letos v březnu jsem účet znovu základal za účelem využití promo akce. Založení bylo trochu komplikované (jak píše hyper9), protože nešlo online - viděli, že jsem kdysi byl klient, takže mě pozvali na pobočku a pak už vše šlo.

Tentokrát zkouším účet zrušit přes appku, tak snad mi při nějaké nové budoucí promo akci neřeknou, že mám smůlu, protože jsem účet posledně nezrušil "úplně", ale třeba jen nějak částečně.
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 25. 6. 2024 08:17

FRENKY33 píše:Urcite se to v pohybech objevi..uz jsem to parkrat videl, ze castka byla v zustatku i o den driv, nez v historii

Jak jsem rikal..dneska uz to v historii je.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 25. 6. 2024 08:44

@eur.martin:
Taková vlákna s odměnami od bank tu samosebou už jsou, jen nevím proč jsou méně využívaná - většina to píše do vláken konkrétních bank, i když jde o mnohdy o akci pro skupinu několika bank (typicky slevy v obchodech od reklamky DateIO, kdy to je naráz pro ČS, UCB a Air Bank). Odměny za různá placení kartou apod. máme v tomto vlákně: viewtopic.php?f=316&t=1327514
A přehled karet s bonusy/vratkami pak zde: viewtopic.php?f=316&t=1257673
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 1. 7. 2024 10:01

Ta jejich appka je ciste utrpeni. Ty 2 000 Kc jsou pracne “vydelane” :D

> Nepodarilo se nacist zustatek.
> Nemate dostatecna prava na zobrazeni informace o uctu.
… o tom, ze se clovek prihlasi casto az napotreti nemluve :(
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 1. 7. 2024 11:58

Je to fakt děs, při každé aktualizaci IOS se nemohu do KB + přihlásit a musím do ATM aktivovat klíč.
To se mi u žádné jiné banky nestalo.
Takže pro mne, opravdu nepoužitelné
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod regin 1. 7. 2024 13:58

To já se zrovna dnes nepřihlásil ani na 3. pokus. 2x špatně PIN a při třetím psaní jsem bedlivě koukal, co to píše. Ťuknu na číslici, napíše se jiná. Toho jsem si všiml u předposlední číslice, takže jsem ji chtěl smazat. Ťuknul jsem na "backspace" a ono to napsalo 1. Tím byl chybě 3. pokus o přihlášení a tudíž blokace. A ještě mi přišel provokativní mail, že prý "Váš požadavek na zablokování přístupu byl přijat."
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 1. 7. 2024 14:02

PULPANM: To je ale bohuzel chyba jen tveho telefonu a ne banky.
Znamy ma IOS 17 a take aktualizoval (opakovane z IOS 15) a vse naprosto bez problemu (nemusel nic delat).
Dalsi taktez, ten dokonce kupoval novy telefon a take do bankomatu nemusel (ale ma plne overeny ucet).

Takze doporucuji plne overit ucet, popr. aktivovat samostatny klic v mobilu (na kterekoliv pobocce)
Pak uz nikdy do bankomatu nebudes muset...

Pozn. samozrejme to plati i pro Android
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod FRENKY33 1. 7. 2024 14:14

Osobně si v mobilu (android) držím vedle KB+ i původní (dnes už nepotřebný) KB klíč, který kupodivu stále funguje.
Kdyby se něco v KB+ pokakalo, tak ať mám jak autorizovat "opravu".
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 1. 7. 2024 14:50

@milanBrno...no jen KB nefunguje, dalších 10 bank/aplikací normálně funguje, proto jsem to tady zmínil. ( mám betu ). Dříve je fakt, že víc bank neakceptovalo betu, ale to je minulost, jen KB u toho zůstala.
Aktivovat klíč lze i v ATM, když najde někde plast ale nechce se mi ani na pobočku KB ani k ATM.
Ale nic jiného mi nezbude a půjdu někam do ATM aktualizovat klíč
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 1. 7. 2024 22:00

Prosim, dosla Vam uz ta odmena 2000Kc?
Muj znamy zakladal ucet v breznu, kartou zaplatil 1x v dubnu + 1x v kvetnu a doted (tedy ani do konce cervna, jak to melo byt dle podminek) odmenu 2000 nedostal.

Na webu uz stranky o teto akci nemaji, ale mam stazene PDF s podminkami akce, zde je jen to podstatne:

Bonus ve výši 2000 Kč (dále jen „Bonus“) bude na Účet připsán Účastníkovi, který splnil všechny níže uvedené podmínky. Všechny podmínky musí být splněny současně.
1. V Době trvání Akce je platnou a účinnou smlouvou dle podmínek Organizátora založen Účastníkovi Účet vedený podle Podmínek produktů a služeb.
2. Nejpozději do 2 následujících kalendářních měsíců od účinnosti smlouvy o Účtu provede Účastník alespoň 2 platby kartou v jakékoliv výši.
...

Bonus bude připsán na Účet po splnění všech podmínek následovně:
✓ Účty založené od 1. 3. 2024 do 31. 3. 2024 – výplata Bonusu do 30. 6. 2024,
✓ Účty založené od 1. 4. 2024 do 30. 4. 2024 – výplata Bonusu do 31. 7. 2024,
✓ Účty založené od 1. 5. 2024 do 31. 5. 2024 – výplata Bonusu do 31. 8. 2024.

EDIT:
odkaz na to PDF:
https://www.kb.cz/getmedia/68bfbe51-696 ... 000-Kc.pdf
Naposledy upravil Zedna1 dne 1. 7. 2024 22:03, celkově upraveno 1
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka