Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 11. 2024 10:32

Pociťujete nějaké problémy u KB? Mně nejde splatit kreditka (hlásí nedostatek peněz na účtu) a infolinka je přetížená.
Přílohy
aaa.png
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod jujec 15. 11. 2024 11:07

To se mi stává často, někdy je potřeba pár desítek minut vydržet.
Tento měsíc jsem měl situaci, že jsem si poslal do KB na běžný účet okamžitou platbu splátku kreditky, dal jsem splátku kreditky (peníze se hned připsaly - večer jsem je z kreditky zase vybral), ale na výpisu z běžného účtu, který se ten den generoval (platba probíhala poslední den, který je na výpisu zobrazen), jsem měl jen příchozí platbu a konečný zůstatek jako kdybych tu splátku kreditky neprovedl. A v transakcích se objevila až druhý den pod názvem "okamžitá platba"
Jinými slovy, dle systémů KB na cílový účet dorazila o den dřív, než byla odeslána.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Abu Simbel 15. 11. 2024 11:57

Tak jenom pro info hlasim, ze mi tento KB slavnostne nabidla presun do noveho bankovnictvi. Pravdepodobne jsem byl posledni na svete, protoze ostatni tam zacali zvat uz nekdy pred rokem :D
Abu Simbel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 15. 11. 2024 12:59

a poslals je do *****?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 11. 2024 13:13

Abu Simbel píše:Tak jenom pro info hlasim, ze mi tento KB slavnostne nabidla presun do noveho bankovnictvi. Pravdepodobne jsem byl posledni na svete, protoze ostatni tam zacali zvat uz nekdy pred rokem :D

určitě nejsi poslední, pořád mám TOP nabídku ve starém IB. A to mám i nové, kde mám Start účet.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod meme1255 15. 11. 2024 13:50

Já mám ještě stále EUR G2.2 se zlatou kartou, když jsem musel na pobočku kvůli něčem a ptal se, kdy mě převedou, tak v téhle kombinaci ani vedoucí pobočky neměl tušení, poněvadž k tomu neexistuje ekvivalent a budou to muset pořešit.
meme1255
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 15. 11. 2024 19:32

aaaa píše:Asi ji jeste neprevedli ucet do KB+? Appka KB+ by mela fungovat bez KB klice ne?

Máš pravdu, už je to v pořádku.
peta809
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kecinzer 18. 11. 2024 12:22

Je tu někdo, komu se povedlo zřídit kreditku 4U online nebo přes aplikaci? Na webu píšou že to jde, ale já na webu ani v aplikaci tu možnost nevidím.

Jde mi o to, že jsem by už historicky odmítnut ohledně kreditky na pobočce, ale třeba by to online prošlo.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 18. 11. 2024 15:41

Ano, dělal jsem jí přes IB a v pohodě to prošlo. Později jsem si k ní přidal přes SB i World Elite kk.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 18. 11. 2024 16:35

To máš ale staré bankovnictví MojeBanka a nikoliv nové bankovnictví KB+, že?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 18. 11. 2024 17:12

Ano, bylo to v rámci starého IB.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 21. 11. 2024 19:19

Sláva, KB dnes konečně vyplatila odměnu 2000 Kč za účet založený v posledním srpnovém týdnu (s podmínkou dvou plateb). Čas měli pro ty založené do konce srpna sice až do konce listopadu, ale dali si načas :). V zůstatku už +2000 Kč vidět jsou, v historii zatím odměna není. Takže má KB+ co se zpoždění historie týče očividně podobně hloupý systém jako UniCredit Bank (u té se zpožďují v historii třeba zaúčtované platby kartou, nějakou dobu mezi zmizením blokace a zaúčtováním platby daná transakce vůbec v historii není).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 21. 11. 2024 19:38

Já zakládal koncem září, platby provedeny v říjnu a koukám dnes 2000 na účtu :-). To jsem ani nečekal, bo on-line založení účtu loterie (s BI od RB neprošlo, prý musím na pobočku, pak na brutál nová žádost s BI ČS a ta již prošla on-line), pak jsem se jednou nepřihlásil k účtu, že mám volat na linku, kam jsem se ani po 20 minutách nedovolal ... no naštěstí se pak samo prošťouchlo a k účtu jsem se přihlásil. Zkušenosti s KB zatím tedy takové rozporuplné ...
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 21. 11. 2024 19:53

Dneska dokonce dorazila i odměna za podnikatelský účet založený koncem října. Skvělé!
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 22. 11. 2024 11:05

Odměna převedena a účet zadán ke zrušení, to KB+ mě fakt neoslovilo. To že účet tam jde zrušit online (výpovědní doba je 10 dní, zrušen tak bude 1.12., před zadáním zrušení jsem už měl zrušenou kartu její trvalou blokací) je jedna z mála pozitivních věcí této appky :).
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka