Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod luke811 22. 11. 2024 16:54

Kdyz si ted zalozim ucet KB premium / top nabidka, tak to bude uz v KB+? Nebo toto je stale ve stare aplikaci?
luke811
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Abu Simbel 22. 11. 2024 18:15

minarjo píše:Odměna převedena a účet zadán ke zrušení, to KB+ mě fakt neoslovilo. To že účet tam jde zrušit online (výpovědní doba je 10 dní, zrušen tak bude 1.12., před zadáním zrušení jsem už měl zrušenou kartu její trvalou blokací) je jedna z mála pozitivních věcí této appky :).

Jak jde zrusit ucet online? Ja chci zrusit kreditku a nikde to tam nevidim :-/
Abu Simbel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 22. 11. 2024 18:37

Účet není kreditka. :) Ale kreditku Essox jsem rušil dálkově - sken na e-mail.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 22. 11. 2024 20:11

luke811 píše:Kdyz si ted zalozim ucet KB premium / top nabidka, tak to bude uz v KB+? Nebo toto je stale ve stare aplikaci?

Podle mě ti prémiový účet "TOP nabídka" zřídí ještě ve starém systému MojeBanka a nikoliv v novém systému KB+.
Nebo už máte někdo účet "TOP nabídka" převedený do nového systému KB+?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 22. 11. 2024 20:21

Ještě ne, ale bankéřka mi říkala, že vlna začne únor/březen.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod gaabi 23. 11. 2024 22:31

Měla bych takový dotaz ohledně KK.
Když kreditku splatím, tak mohu s obnoveným limitem ihned disponovat/vybírat z bankomatu? Zajímá mi, jestli je tam nějaká časová prodleva.
Když jsem teď splácela, tak limit byl obnoven podle IB v podstatě ihned, ale nezkoušela jsem s ním ihned disponovat.

Děkuji za reálnou zkušenost, kdo to třeba už testoval.
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cz01 24. 11. 2024 11:16

Ano lze, testováno na jejich kk World Elite v bankomatu 5 minpo splacení.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod gaabi 24. 11. 2024 15:05

Skvělé. Děkuji.
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 11. 2024 10:49

Teoreticky ano, ale poslední dobou má KB nějaká zpoždění. Minulý měsíc kolem patnáctého trvalo připsání vkladu na kreditku asi 10 hodin.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod luke811 27. 11. 2024 14:51

Milos píše:
luke811 píše:Kdyz si ted zalozim ucet KB premium / top nabidka, tak to bude uz v KB+? Nebo toto je stale ve stare aplikaci?

Podle mě ti prémiový účet "TOP nabídka" zřídí ještě ve starém systému MojeBanka a nikoliv v novém systému KB+.
Nebo už máte někdo účet "TOP nabídka" převedený do nového systému KB+?

TOP nabidka zalozena zatim opravdu ve starem systemu, v prvnim ctvrtleti pristiho roku mam ocekavat prevod do noveho. Prvni dojem dobry, vyrizeno behem chvilky, banker byl velmi profesionalni a mel dobry prehled o nabidce na trhu v premiovych uctech, sporeni, investicich/DIP :)
luke811
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cermakjn 30. 11. 2024 21:00

Vyšel nový sazebník KB+ od 1.2.2025. U KB Premium namísto 2x debit Visa Platinum bude 2x Visa Infinite. Ta má 10x vstup pro Lounge Key.
cermakjn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cz01 30. 11. 2024 21:17

Otázka, zda její aktuální výhody přetrvají, nebo ne. Už jen 20x vstup do salonku, lepší a více pojištění si říká o to nenechat to stejnépro banku, uvidíme...
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Abu Simbel 1. 12. 2024 05:57

cermakjn píše:Vyšel nový sazebník KB+ od 1.2.2025. U KB Premium namísto 2x debit Visa Platinum bude 2x Visa Infinite. Ta má 10x vstup pro Lounge Key.

Jenom pro info kde jsi vycetl ze Visa Infinite ma 10x vstup zdarma?
Abu Simbel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cz01 1. 12. 2024 07:56

To našel asi tady https://www.kb.cz/cs/obcane/karty/infinite kde je to napsané, ale je to kreditka a to budou asi jiné pravidla na debetní ve finále. Při hledání jsem už našel https://web-edit.kb.cz/cs/kb-premium/uc ... a-infinite a tam ty vstupy nejsou zmíněné i cestovkou jsem tam neviděl, tak bude jasno v příštím roce...

-- 1. 12. 2024 08:03 --

Našel jsem ještě připravované stránky k novému Premium https://web-edit.kb.cz/cs/kb-premium/ucty-a-karty

-- 1. 12. 2024 08:10 --

Cestovní pojištění Premium Rodina
Nadstandardní cestovní pojištění pro vás i vaši rodinu s krytím až do 100 milionů Kč. https://web-edit.kb.cz/cs/kb-premium/st ... um#slide-1, více tady https://web-edit.kb.cz/cs/kb-premium/po ... neho-kryti
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 1. 12. 2024 11:23

Z KB mi po delší době volala bankéřka, že bude potřeba v příštím roce online hovor, aby mě mohli z TOP nabídky převést na nové bankovnictví. Zřejmě to s tím bude souviset?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka