Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hyper9 30. 1. 2025 14:32

https://www.kb.cz/cs/udrzitelnost/pro-o ... ytry-telef

Říkají, že zatím jen plast.

Někde jsem četl, že se do budoucna plánuje i vklad hotovosti ve sdílené síti pomocí tokenizované karty, ale že prý implementace je náročnější, tak to nebude hned.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Schwarzie 30. 1. 2025 14:36

Dik. Uz jsem si to na webu taky nasel :-)
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 2. 2. 2025 17:35

Tak konkrétně do bankomatu Monety jsem Air kartou v mobilu (Google pay) v pohodě vložil už někdy krátce před Vánoci v OC Černý Most v Praze. Ale věřím, že KB je zase pozadu a že její tokeny karet Moneta ještě poznat nemusí :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 17. 2. 2025 19:53

Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod aaaa 18. 2. 2025 06:04

Ted jeste zjistit, kdy jsem tam ten ucet vlastne zrusil?

Účastník Akce je novým spotřebitelským klientem Organizátora a tedy v případě založení Účtu podle Podmínek produktů a služeb Účastník v době od 17. 2. 2024 do 16. 2. 2025 neměl sjednané žádné bankovní produkty nebo služby jako spotřebitel u Organizátora.

https://www.kb.cz/getmedia/1fe9c1fe-c14f-4c28-8a74-37af39886736/Pravidla-bonusu-3000-Kc_jaro25.pdf
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod myšpulín 18. 2. 2025 11:52

Já rušil účet loni v dubnu, takže tahle akce ještě pro mě není.
Už si tyhle věci zapisuji, těch účtů co jsem měl i opakovaně.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rop 18. 2. 2025 15:56

Fíjo :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Vasek06 18. 2. 2025 18:01

Účastník Akce je novým spotřebitelským klientem Organizátora a tedy v případě založení Účtu podle Podmínek produktů a služeb Účastník v době od 17. 2. 2024 do 16. 2. 2025 neměl sjednané žádné bankovní produkty nebo služby jako spotřebitel u Organizátora.

Pokud nekdo už měl drive, tak založit jedine na pobocce.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 2. 2025 18:46

Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod technikus 18. 2. 2025 19:38

Od tebe bych čekal něco ve stylu... A co, mám účet téměř u všech bankovních institucí, lze si tak před bankomatem poslat peníze okamžitou platbou na jiný účet, kde jsou výběry zdarma ještě standardem.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 18. 2. 2025 19:51

To je taky možnost, ale já se snažím (v rámci možností) uzůsobit používání i běžným uživatelům. A když už se někdo z nějakého důvodu rozhodne mít účet u nějaké konkrétní banky (hypotéka, rodina, kamarádi, škola,... co já vím, důvodů může být spoustu), tak proč si u té banky nevybrat takový tarif účtu, který je zdarma, ale navíc má i nějaké ty výhody, jako třeba výběry ze všech bankomatů (vedle dalších)
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod technikus 18. 2. 2025 20:00

To ano.
Ona zase KB díky sdíleným bankomatům má rázem docela širokou možnost pro výběry. Ale ano, výběr ze všech bankomatů je nesrovnatelně jinde, bez omezení.

Přesto si myslím, že je jistě plno neznalých, co třeba za vedení účtu i platí.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 18. 2. 2025 21:05

Pomáhal jsem založit účet kvůli tomu bonusu, ale aplikace po ověření přes bankovní identitu jako další krok otevře web s klasickým přihlášením do IB přes přihlašovací jméno a heslo ... Kdo už přes aplikaci zakládal, co by měl být další správný krok aplikace? Takhle se to tváří, že už jí KB zná, sice si nepamatuje, že by v KB někdy něco měla, ale kdo ví, co bylo kdysi dávno ...
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mareka 19. 2. 2025 14:26

Omluva - špatné vlákno.
mareka
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka