Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod DrumSession 8. 7. 2024 16:09

Konto jsem založi pár dní po půlce dubna, útraty (min. 3x/měs) jsem měl v 4, 5 a 6 (vždy hned začátkem měsíce)
a bonus mám připsán 24/6. Cajk !
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod pan Y. 9. 7. 2024 00:46

Jo, tato akce byla fajn. Také založeno v dubnu, v 4, 5, 6 realizovány vždy 2 platby a bonus také 24.6. připsán.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 9. 7. 2024 10:39

Staci 2 platby celkove. Ne kazdy mesic.
Odmena 3000 Kc u Raifky, 1200 Kc u Ceske sporitelny, SkipPay 500 Kč, Plutus 45$. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pan Y. 10. 7. 2024 00:06

Podmínky akce mají formulovány hovadsky, takže jsem pro jistotu (a pokud možno co nejdřívější získání bonusu) provedl každý měsíc dvě, zřejmě jako většina zde na fóru...
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 12. 7. 2024 12:14

Ježiš, ta aplikace, to je porod
Zase mi to hlásí hlášku - něco se pokazilo.
Ach jo
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod pan Y. 12. 7. 2024 21:49

Využít akci a ideálně vše v KB zrušit.
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 13. 7. 2024 09:48

Jj nepoužívám ale ještě jsem úplně nezrušil.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod tobias1 13. 7. 2024 11:17

Zdravím, musím použít kartu pouze v obchodě např v Penny, nebo můžu zaplatit kartou pouze na internetu např poslat 1Kč na charitu, abych získal bonus 2000 kč ? Děkuji.
tobias1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 13. 7. 2024 12:17

Pro splnění podmínek stačí provést dvě jakékoliv platby v jakékoliv výši.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod petroldi 29. 7. 2024 19:19

Zdravím, bonus 2000 Kč byl již vyplacen...Má někdo už zkušenosti se zrušením účtu
nejlépe on-line? Díky za info
petroldi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod d1vine 29. 7. 2024 20:02

Já rušil v mobilní aplikaci a bylo to naprosto bez problémů. Pokud chceš zrušit i rámcovou smlouvu, musíš na pobočku.
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirka.2 30. 7. 2024 00:54

Já si říkal že to po zinkasování odměny taky asi zruším protože těch různých bank mám už moc. A nakonec jsem s KB spokojen, mají okamžité platby, celkem přehlednou aplikaci(na kterou teda každej nadává ale mě funguje dobře) ale hlavní výhoda je vkladomat kousek od bydliště na normální na ulici, kde zastavím autem a mám za minutu vyřízeno, předtím jsem jezdil do airbanky do obchodního centra a cesta byla mnohonásobně větší opruz.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod d1vine 30. 7. 2024 07:19

A to je asi pravý účel těchto promo akcí. Najít nové klienty, kteří zůstanou. Tady na fóru věc poměrně nevídaná, protože všichni jen ždímáme bonusy.:lol:
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 7. 2024 08:48

Co já na KB oceňuji je limit okamžitých plateb 400 000 Kč. A individuálně lze prý schválit ještě víc. Škoda, že nemají nějaký solidní spořák.

No druhá věc je 2 x dobrá zkušenost s pojistným plněním ke kreditce World Elite.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod hyper9 30. 7. 2024 09:35

Já to mám s KB podobně: kousek od domu mám vkladomat, který často používám. Jiné vkladomaty jsou mnohem dál. Proto jsem si KB nechal. Na každodenní používání bych to nechtěl (okamžitá platba se při výpadku automaticky konvertuje na standardní), ale občas proč ne.
hyper9
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka