Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dr._lukas 31. 3. 2011 13:38

K dobijeni kreditu,ano je presne rozdil jit treba kilometr daleko k bankomatu a nebo pohodlne doma dobit z pocitace.. muj pripad to neni,taky mam pausal a chodi me vypisy.. Ale nema tuto moznost kazdy a urcite ne vzdy,kdyz chce nekdo vybrat z bankomatu,potrebuje nabit kredit... Ano fio je zadarmo,ale ma urcite ale a clovek se musi podridit..

K vyberum z bankomatu: prave,ze od unora mam veskere zadarmo,protoze kartou platim :) po totalnim znehodnoceni u uctu v siditelne a jeho naslednem zruseni jsem nepocitil zadne omezeni..pravda bankomat KB nedava i stovky :)

Ja si jdu sve Perfekt konto zitra predelat.. vyplati se me to.. a Fio si necham jen coby prutokac.. Jen takovy dotaz.. Vybrat si embosku VISA nebo MASTERCARD?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod DoubleSix 31. 3. 2011 14:09

PatrikChrz píše:Ale jo, treba CS pri obratu 100 tisic ma vse zdarma
Však ona i ČSOB má konto zadarmo s Gold kartou, jen tam u nich musíš mít 1 milion ;-) Ono totiž mít účet "zdarma" u velkých bank něco stojí.
A je otázkou, jak dlouho bude ČS tolerovat to umělé vytváření obratu 100 tisíc. Já si troufám tvrdit, že těch pár lidí, co to dělá, ČS asi nevytrhne. Kdo chce totiž BÚ zdarma, jde do Fia či mBank a nevymýšlí brikule s ČS.
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 31. 3. 2011 14:10

dr._lukas: jak to tak ctu, tak bych ti doporucil bud Visu Electron nebo Maestro.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 31. 3. 2011 14:30

Tak asi nectes poradne.. k novemu typu uctu bude emboska.. chapu ty preferujes embosky jen coby kreditky a nebo preslavenou raifku.. Me jde spis o to,ze visu v jakekoliv podobe nabizi kde kdo..Mastercard moc ne
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 31. 3. 2011 15:18

dr._lukas: ja zohlednoval tvoje pouziti na urovni 15ti leteho zaka nebo nenarocneho duchodce.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 31. 3. 2011 15:47

S474N: cywe a která z kategorií jsem pak já?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 31. 3. 2011 20:54

mikicz: tak ty snad dovedes rozeznat vic, nez jenom svetlo a tmu, ne? :mrgreen:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 31. 3. 2011 21:31

Ty jsi mě zase chytrolín.. byl klid, když jsi byl v pérdeli :-D Ale rád se nechám od tebe poučit... řekni mě o rozdílu
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod galan.marten 1. 4. 2011 01:08

"Ty jsi mě zase chytrolín.. byl klid, když jsi byl v pérdeli :-D Ale rád se nechám od tebe poučit... řekni mě o rozdílu"

http://www.pestujemeweb.cz/obsah/dalsi/ ... -o-mne.php
(doufám, že ten ignorant léčí tak leda vlastní opici)
galan.marten
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 4. 2011 10:42

Čeština mě je taky u zadku.. :-D Ale chápu, pokud jsi učitel češtiny nebo si na tento jazyk potrpíš, tak zuříš :-D Já ignorant, ty jazykový onanista :-D

A něco k témuto KB bys neměl?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 1. 4. 2011 12:35

"k témuto"? To je nejaky novy lingvisticky vyraz? :roll:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod gogospk 1. 4. 2011 13:17

Ono je těch změn u KB povícero.
Například jsou v prodeji dvě fungl nové kreditní karty. "A" Karta (MasterCard World) a Lady karta (MasterCard World) , obě mají nové podmínky, ceník a úročení.
http://www.sazebnik-kb.cz/cs/obcane/kar ... arty.shtml
Nejzajímavější je asi to, že při splnění obratu 3kk/ měsíc jsou naprosto zdarma a to včetně druhé partnerské karty. Úročení u obou karet je 19,9% p.a.
gogospk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filip893 1. 4. 2011 13:31

Také účty a kreditní karty prodávané přes MPSS!

Modré konto, Modré konto plus ani Modrá kreditní karta již není v nabídce.
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod gogospk 1. 4. 2011 13:52

filip893 píše:Také účty a kreditní karty prodávané přes MPSS!

Modré konto, Modré konto plus ani Modrá kreditní karta již není v nabídce.

Ta modrá karta po nasazení nových KK přestala mít smysl, v podstatě tyto nové karty jsou stejné nebo spíše lepší, než původní modrá, a navíc je nyní přístupná každému bez nutnosti stavebka u Modré.
gogospk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 4. 2011 15:46

Ať si každý myslí co chce, tak mě tato nabídka KB příjemně překvapila.. Jen mě překvapilo, že embosované karty mají nabízet primárně VISA karty.. než se potom handrkovat, vzal jsem VISU, i když jsem chtěl Mastercard.. Kreditky taky + k lepšímu... Ta A karta je někde i na stránkách?

-- 1. 4. 2011 16:49 --

http://kb.cz/cs/lide/obcane/ucty-a-plat ... arta.shtml

Tak jsem to už odpoledne našel.. Satane co říkáš? :-D

Výhody A karty

věrnostní program VIP Sphere card umožní využívat až 30 % slev u více než 8 000 partnerů včetně internetových obchodů.
Elite program
ojedinělé služby a výhody jsou automatickou součástí A karty a pomohou v nečekaných situacích:
pojištění storna vstupenek až do 12 000 Kč
asistenční služba Home assistance
asistenční služba Lifestyle (zajištění rezervací apod.)
pojištění nákupu
prodloužení záruční doby
garance nejnižší ceny
pojištění doručení internetového nákupu
1 % na účet penzijního připojištění KB ze všech bezhotovostních transakcí kartou
bezúročné čerpání úvěru po dobu až 45 dní, a to pro hotovostní i bezhotovostní transakce, tzn. nejenom na platby u obchodníků, ale i na výběry hotovosti v bankomatech a na přepážkách bank
atraktivní úroková sazba
karta bez poplatku – v případě provedení transakcí u obchodníka za min. 3 000 Kč měsíčně
možnost změnit si PIN v kterémkoli bankomatu KB
možnost využít služeb Cash back, kdy při placení kartou za nákup můžete současně vybrat hotovost
dr._lukas
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka