Ať si každý myslí co chce, tak mě tato nabídka KB příjemně překvapila.. Jen mě překvapilo, že embosované karty mají nabízet primárně VISA karty.. než se potom handrkovat, vzal jsem VISU, i když jsem chtěl Mastercard.. Kreditky taky + k lepšímu... Ta A karta je někde i na stránkách?
-- 1. 4. 2011 16:49 --http://kb.cz/cs/lide/obcane/ucty-a-plat ... arta.shtmlTak jsem to už odpoledne našel.. Satane co říkáš?

Výhody A karty
věrnostní program VIP Sphere card umožní využívat až 30 % slev u více než 8 000 partnerů včetně internetových obchodů.
Elite program
ojedinělé služby a výhody jsou automatickou součástí A karty a pomohou v nečekaných situacích:
pojištění storna vstupenek až do 12 000 Kč
asistenční služba Home assistance
asistenční služba Lifestyle (zajištění rezervací apod.)
pojištění nákupu
prodloužení záruční doby
garance nejnižší ceny
pojištění doručení internetového nákupu
1 % na účet penzijního připojištění KB ze všech bezhotovostních transakcí kartou
bezúročné čerpání úvěru po dobu až 45 dní, a to pro hotovostní i bezhotovostní transakce, tzn. nejenom na platby u obchodníků, ale i na výběry hotovosti v bankomatech a na přepážkách bank
atraktivní úroková sazba
karta bez poplatku – v případě provedení transakcí u obchodníka za min. 3 000 Kč měsíčně
možnost změnit si PIN v kterémkoli bankomatu KB
možnost využít služeb Cash back, kdy při placení kartou za nákup můžete současně vybrat hotovost